RAW 01/03/2021: The All Mighty Challenge!


Αν δεν είναι καλό και σήμερα, δεν θα είναι ποτέ. Είμαι ο Θοδωρής από το Ringside House και αυτά είναι τα σημαντικότερα γεγονότα από το κόκκινο σόου.

Το show ξεκίνησε με τον πρώην WWE Champion, Drew McIntyre  να δηλώνει ότι ακόμα και αν έχασε τη ζώνη και ο "freaking Miz" είναι ο νέος πρωταθλητής, αυτό που θέλει είναι να καταλάβει γιατί ο Sheamus τον πρόδωσε. Πριν πάρει απάντηση τον διέκοψαν οι Miz & Morrison με το να προσπαθούν να κάνουν τον Drew να επέμβει στο σημερινό Title Match με αναμενόμενη αποτυχία. Ο Sheamus διέκοψε τον Drew και το αναμενόμενο ματς μεταξύ πρώην φίλων is next!
 

Drew McIntyre defeated Sheamus
 
Ο αγώνας κράτησε περίπου 25 λεπτά και ήταν απλό και υπέροχο slugfest. Θα μπορούσα άνετα να το δω σε κάποιο PPV, ειδικά με τόσο χρόνο. Άργησε να πάρει μπροστά αλλά η αναμονή άξιζε. Πολλά και ωραία spots με ιπτάμενα clothesline, air raid crash από τη κορυφή της γωνίας, spinebusters, ddt, γονατιές, μπουνιές... Δείτε το γιατί δεν θα δούμε τόσο καλό match στο RAW σύντομα. O Drew κέρδισε αυτό το υπέροχο ματς με ένα Claymore. Δεν νομίζω πάντως το feud να μην συνεχίσει.


Nia Jax defeated Naomi
 
Κατά μία έννοια ευτυχώς που έγινε αυτό το ματς γιατί χρειαζόμασταν ένα διάλειμμα. Η Nia Jax κέρδισε με το νέο Chokebomb που έχει, προχωράμε.


- Ακολούθησε ένα κακό segment χωρίς κανένα απολύτως νόημα. Συνοπτικά, ο Shane κανόνισε ένα tag team match για τον Braun εναντίον της Hurt Business. Ο Partner του; Adam bloody Pearce κυρίες και κύριοι. Εντάξει το καταλάβαμε ότι οι Strowman και McMahon θα αγωνιστούν στη WrestleMania, αλλά μπορούσαν και καλύτερα. 


The Hurt Business defeated Braun Strowman & Adam Pearce
 
To ματς αυτό ήταν το χειρότερο των τελευταίων εβδομάδων (υπάρχει ένα μοτίβο εδώ). O Braun στη κυριολεξία είχε την Hurt Business μόνος του αλλά μετά από ένα Running Powerslam, ο Shane επέμενε να κάνει tag o Braun τον Pearce, και roll-up...

RAW, κάτι τέτοιες ώρες σε μισώ...

 
Damien Priest defeated Elias
 
Επίσης μια αναμέτρηση που άργησε να πάρει εμπρός γιατί είχε πολλά rest holds στην αρχή, αλλά στο τέλος ήταν αξιοπρεπέστατο. Ο Elias είχε τον περισσότερο έλεγχο του ματς αλλά εν τέλη ο Priest έκανε την ανατροπή και με το Hit The Lights (πρώην Reckoning) πήρε τη νίκη.


- Backstage time και ο Randy Orton συναντάει τον κακό του δίδυμο. Περιμένετε, ήταν καλό το ορκίζομαι. Ξέρω ότι ο δαιμονισμός του Orton από την Alexa δεν είναι και τέλειος, αλλά όταν μπορεί κάνει τη δουλειά του, κυρίως γιατί το κουβαλάει ο Orton. Ο βήχας βέβαια είναι ακόμα άθλιος, να τον κοιτάξεις.
 

Charlotte Flair defeated Shayna Baszler
 
Break 2.0 αλλά δεν έφυγε κανενός το δόντι οπότε ήταν επιτυχία για μένα. Η Charlotte κέρδισε με το Natural Selection.

 Riddle & Lucha House Party defeated RETRIBUTION 
 
Χάσιμο χρόνου στα καλύτερα του αλλά βοήθησε αργότερα. Οι Lucha House Party κέρδισαν με ένα elbow drop του Metalik από τους ώμους του Dorado. Μετά το match ο Mustafa προκάλεσε τον Riddle σε 1 on 1 match το οποίο έγινε αμέσως μετά.


Mustafa Ali defeated United States Champion Riddle
 
1 λεπτό μεγαλύτερο και 10 φορές καλύτερο από το προηγούμενο (ωραίο σλόγκαν). Ο Ali κέρδισε μετά από πολλούς αντιπερισπασμούς με μία περίεργη πτώση από τη κορυφή της γωνίας, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό. Θα μπορούσε να είναι ένα title match στο Fastlane με αρκετό χρόνο.


Bobby Lashley defeated WWE Champion The Miz
Lumberjack Match for the WWE Championship
 
Μετά από 2 swerve που παραλίγο να μη γίνει το ματς, μία λόγω δήθεν τραυματισμού και μία λόγω countout εν τέλη φτάσαμε στο main event. Δεν ήταν καλός αγώνας (κράτησε 3 λεπτά) αλλά πέτυχε το σκοπό του, με τον Miz να κάνει τη δουλειά του ως transitional champion και να δίνει στον Bobby Lashley το πρώτο του WWE Championship για να κλείσει ωραία αυτό το σχετικά καλό επεισόδιο του κόκκινου σόου.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη