SmackDown 19/02/2021: Κοκορομαχίες πριν την Κυριακή


Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας λίγο πριν το Elimination Chamber της Κυριακής, είδαμε μερικά ωραία moments στο main event της βραδιάς, ενώ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στράφηκε στην κοκορομαχία μεταξύ Edge και Roman Reigns.

Ο Edge ήρθε face-to-face με τον Roman Reigns

Ο νικητής του Royal Rumble 2021 είχε ανακοινώσει πως δεν θα αποκαλύψει τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στην WrestleMania, καθώς περιμένει να ολοκληρωθεί το Elimination Chamber για να πάρει μια οριστική απόφαση. Ο Roman Reigns ωστόσο τόνισε ότι θα πρέπει να επιλέξει τον απόλυτο WrestleMania Main Eventer, και αυτός δεν είναι άλλος από τον ίδιο. Ο Sami Zayn τους διέκοψε για άλλη μια φορά ώστε να τονίσει στην κάμερα πως το WWE προσπαθεί να του κοστίσει την ευκαιρία να κατακτήσει το Universal Championship στο Elimination Chamber για να μην πάει στην WrestleMania, το αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί ένα Superkick από τον Jey Uso. Αποχωρώντας από το ρινγκ ο Tribal Chief κάτι ψιθύρισε στον Edge αλλά κανείς δεν κατάλαβε τι είπε.


Shinsuke Nakamura vs. Apollo Crews

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς είδαμε δύο άτομα που θέλουν μια ευκαιρία για το Intercontinental Championship. Ο Apollo έχει πάρει αμέτρητες ευκαιρίες και έχει αποτύχει, αλλά συνεχίζει να επιμένει. Στα του αγώνα, ο Nakamura χάρις την τεχνική του κατάφερε να κλειδώσει με arm bar τον αντίπαλο του και το γύρισε σε pinfall ώστε να πάρει μια έξυπνη νίκη. Μετά το ματς ο Apollo έκανε επιτέλους το heel turn και επιτέθηκε στον Nakamura, αλλά και στον Big E ρίχνοντας τα σκαλοπάτια πάνω του 2 φορές. Ο IC Champion αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ρινγκ με την βοήθεια των γιατρών.


Η εμφάνιση του Seth Rollins

Ο Seth Rollins αυτή την εβδομάδα υποσχέθηκε μέσα από ένα promo ότι θα καταστρέψει οποιονδήποτε εμποδίσει το όραμά του. Μετά τα γεγονότα με τον Cesaro και αρκετούς superstars του μπλε σόου που γύρισαν την πλάτη τους στον "SmackDown Savior", ο Rollins έκανε καταγγελία στο WWE Management δηλώνοντας ότι η επιστροφή του καταστράφηκε από "losers" και "cowards" όπως τους χαρακτήρισε, οι οποίοι φοβόντουσαν το όραμα για ένα καλύτερο SmackDown.


The Riott Squad vs. Natalya & Tamina

Ένα ανούσιο και filler match με αρκετά botch ακολούθησε, ίσως απλά για να δοθεί χρόνος στη τηλεόραση για τις Riott Squad. Κατά τη διάρκεια του αγώνα εμφανίστηκε η Billie Kay με το μπλουζάκι της Tamina για να αποσπάσει την προσοχή της Ruby Riott και να δώσει φυσικά την νίκη στην ομάδα της Natalya. Εύκολο αποτέλεσμα με την Tamina στο τέλος να ρίχνει και ένα δυνατό kick στην Billie.


Bianca Belair, Sasha Banks & Reginald vs. Bayley, Nia Jax & Shayna Baszler

Προηγουμένως είδαμε το γνωστό talk show “Ding Dong, Hello!” με την Bayley και όλα τα παραπάνω κορίτσια (+ τον Reginald που πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί τον βλέπουμε ακόμα στην τηλεόραση). Τέλος πάντων, αφού έγινε μια παρεξήγηση αυτό οδήγησε τον Reginald να προτείνει ένα tag team match. Στην αναμέτρηση είδαμε την Nia Jax να μένει μόνη της στο ρινγκ με τον Reginald στην αγκαλιά της, τότε ήρθε η Bianca Belair με την Sasha Banks για να την χτυπήσουν με Double Dropkick με τον Reginald να κάνει το pinfall για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Weird flex but okay!


Rey Mysterio & Dominik Mysterio vs. Otis & Chad Gable

Μετά την αποτυχία να κερδίσουν θέσεις στο Elimination Chamber την περασμένη εβδομάδα, ο Rey και ο Dominik Mysterio αντιμετώπισαν τους Otis και Chad Gable της Alpha Academy, καθώς οι ομαδικοί πρωταθλητές Dolph Ziggler & Robert Roode παρακολουθούσαν τον αγώνα από το τραπέζι των σχολιαστών. Ένα ματς που είχε καλούς ρυθμούς αλλά έγινε η κακουχία με τον Otis να ξεχνάει τους κανόνες και την διαιτήτρια του αγώνα να λήγει το ματς με disqualification. Ο Otis δεν σταμάτησε εκεί αφού συνέχισε να περνάει από μερικά splash τον αβοήθητο Rey Mysterio.


Daniel Bryan, Kevin Owens, & Cesaro vs. Jey Uso, Sami Zayn, & King Corbin

Πολύ καλός ήταν ο αγώνας στο main event του SmackDown ανάμεσα στις παραπάνω ομάδες. Αρκετή δράση με τον Daniel Bryan να δίνει την νίκη στην ομάδα του έπειτα από Yes Lock στον Sami Zayn. Όταν ο αγώνας τελείωσε ακολούθησαν τα εξής: Ο Corbin έκανε το End of Days στον Bryan, ο Owens πέρασε από Stunner τον Corbin, ο Zayn έκανε το Exploder στον Owens, o Cesaro χτύπησε με Uppercut τον Zayn, ο Jey πέρασε από Superkick τον Cesaro, ο Edge πέρασε από Spear τον Jey, και στο τέλος ο Roman Reigns μπήκε στο ρινγκ και έκανε το τελικό Spear στον Edge για να κλείσουν οι κάμερες εκεί.



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη