Οδηγός Elimination Chamber 2021


Ένας μικρός σταθμός πριν την WrestleMania, είναι το Elimination Chamber. Ένα Pay-Per-View με βαριά ιστορία και μεγάλους αγώνες που έχουν λάβει μέρος μέσα στον μεγάλο θάλαμο. Αποκλειστικό σόου για το Raw και το SmackDown που έχετε την δυνατότητα να το παρακολουθήσετε ζωντανά κάνοντας εγγραφή στο WWE Network.

Θα λάβει μέρος στο Tropicana Field στην Φλόριντα, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021. Πρόκειται για το 11ο Elimination Chamber χρονολογικά, και μάλιστα το τελευταίο PPV στο WWE Network πριν την συγχώνευση με το Peacock.

Η κάρτα αγώνων περιλαμβάνει 5 ματς, τα οποία 2 είναι μέσα στο Elimination Chamber. Συγκεκριμένα ο Drew McIntyre θα υπερασπιστεί το WWE Championship κόντρα στους Jeff Hardy, Randy Orton, AJ Styles, Kofi Kingston και Sheamus.

Στο άλλο ματς θα δούμε ένα Elimination Chamber αγώνα όπου ο νικητής αυτού θα αντιμετωπίσει αμέσως μετά τον πρωταθλητή Roman Reigns για το Universal Championship. Σε αυτό το ματς θα αγωνιστούν οι Kevin Owens , Daniel Bryan, Cesaro, Jey Uso, Sami Zayn και King Corbin.

Ακολουθεί η κάρτα αγώνων:

Elimination Chamber Match
Kevin Owens vs. Daniel Bryan vs. Cesaro vs. Jey Uso vs. King Corbin vs. Sami Zayn

Elimination Chamber Match για το WWE Championship
Drew McIntyre (c) vs. Randy Orton vs. Kofi Kingston vs. AJ Styles vs. Sheamus vs. Jeff Hardy

Triple Threat Match για το United States Championship
Matt Riddle vs. Bobby Lashley (c) vs. Keith Lee

RAW Women's Championship Match
Asuka (c) vs. Lacey Evans

WWE Women's Tag Team Match
Nia Jax & Shayna Baszler (c) vs. Sasha Banks & Bianca Belair


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη