Elimination Chamber 2021: Μετά από δέκα χρόνια ο Miz ζει ξανά το όνειρο


Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το PPV γνωστό σε όλους μας ως Elimination Chamber. Ένα σχετικά καλό σόου με τεράστιες εκπλήξεις, όμορφο και δυνατό wrestling. Δύο νέους πρωταθλητές να φεύγουν από το Tropicana Field και αρκετές εξελίξεις, καθώς μάθαμε ποιον πρωταθλητή επιλέγει ο Edge. Φύγαμε στο Review.

KICKOFF

Καθώς ο Keith Lee υπέστη ένα τραυματισμό δεν μπόρεσε πάρει μέρος στον προγραμματισμένο αγώνα του, επομένως έγινε ανακοίνωση πως στο KickOff Show θα έχουμε ένα Fatal-4-Way Match ανάμεσα στους John Morrison, Ricochet, Mustafa Ali και Elias, με νικητή να αποκτά ευκαιρία για το United States Championship το οποίο θα πάρει μέρος στο Main Show του PPV. 

John Morrison vs. Ricochet vs. Mustafa Ali vs. Elias - Winner enters triple threat match for the United States Championship


Ένας σχετικά ωραίος αγώνας θα χαρακτήριζα ήταν αυτός και αντάξιος για Kickoff! Σύντομος και σαφέστατα με γρήγορο ρυθμό, καθώς είχαμε 4 παλαιστές στο ρινγκ. Ο Ricochet βρέθηκε κοντά στην νίκη μετά από ένα δυνατό Splash στον Mustafa Ali, ωστόσο η Retribution βρισκόταν στο ringside για να σώσει τον αρχηγό της! Η τύχη δεν ήταν στο πλευρό του Ali, διότι λίγο αργότερα ο John Morrison έκλεψε την νίκη και απέκτησε έτσι την ευκαιρία για το United States Championship Match.

MAIN SHOW 

Elimination Chamber Match - Winner faces Roman Reigns for the Universal Championship 


Στον εναρκτήριο αγώνα του Main Show είχαμε το Elimination Chamber Match του SmackDown. Οι Kevin Owens, Jey Uso, Cesaro, Sami Zayn, King Corbin και Daniel Bryan άνοιξαν το σόου και έδωσαν ένα αρκετά τίμιο αγώνα. Υπήρξαν μερικά όμορφα spots, όπως αυτό με τον Cesaro να ρίχνει τον Zayn με ενα Kick και ύστερα να κάνει έλξεις στην κορυφή του Chamber. Ο Owens επίσης επιχείρησε ένα υπέροχο Moonsault πάνω σε όλους τους υπόλοιπους Superstars και έπειτα ξεκίνησε τα Stunners! Ωστόσο ο Kevin δεν κατάφερε να μείνει για πολύ, καθώς o Jey Uso τον χτύπησε και παγίδευσε με την πόρτα του Chamber, ύστερα έκανε 4 Superkicks και με ένα splash τον αποτελείωσε. Οι Corbin και Cesaro επίσης φάνηκαν δυνατοί και έριξαν λίγο ξυλίκι που λέμε, αλλά ως εκεί. Ο Jey στο τέλος κατάφερε να αποκλείσει τον Cesaro αλλά, δεν μπόρεσε να αποκλείσει και τον Bryan. Ο Daniel πήρε "φωτιά" και διέλυσε τον Jey παίρνοντας έτσι την νίκη! 


Roman Reigns vs. Daniel Bryan - Universal Championship Match

Αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Universal Champion, Roman Reigns και χωρίς να χρονοτριβεί όρμησε με Spear στον Bryan αλλά, ο νικητής του Chamber το έκανε counter και κλείδωσε το Yes Lock! Ωστόσο ο πρωταθλητής έσπασε γρήγορα το lock και ξεκίνησε να γρονθοκοπεί δυνατά τον Bryan και αμέσως πέτυχε ένα Powerbomb. Λίγο αργότερα ο Reigns "έσβησε" με το submission του τον Bryan και πήρε την νίκη σε λιγότερο από δύο λεπτά. 


Όμως για κακή τύχη του πρωταθλητή, εμφανίστηκε από το πουθενά ο νικητής του Royal Rumble, ο Edge και χτύπησε τον Roman με ένα όμορφο και ισχυρό Spear! Έπειτα έδειξε με το δάχτυλο του το logo της WrestleMania! Έτσι καταλάβαμε ότι ο πρωταθλητής που επιλέγει ο Edge είναι ο Roman Reigns. Τον Universal τίτλο του μπλε σόου επέλεξε λοιπόν ο Ultimate Opportunist!

Bobby Lashley vs. Riddle vs. John Morrison - United States Championship Match

Αφού ο Reigns επιβλήθηκε και έπειτα ο Edge έκανε σαφείς τις προθέσεις του, είδαμε τον Bobby Lashley να υπερασπίζεται τον τίτλο του. Επίσης ένα σχετικά σύντομο Match όπου ο πρωταθλητής ρίχτηκε δυνατά και με άγριες προθέσεις. Οι δύο διεκδικητές έκαναν μια μικρή συμμαχία, έτσι ώστε να βγάλουν εκτός τον Bobby αλλά αυτός ήταν βράχος και δεν έπεφτε. 


Αργότερα ο Riddle βρήκε την τέλεια ευκαιρία και έκλεψε την πατερίτσα του MVP (ο οποίος βρισκόταν στο Ringside) και το έσπασε στην πλάτη του Lashley. Έπειτα χτύπησε με ένα Bro Derek τον Morrison, γρήγορα έκανε το pinfall και κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στο Main Roster του WWE!

Bianca Belair & Sasha Banks vs. Nia Jax & Shayna Baszler - Women's Tag Team Championship Match 

Στην συνέχεια μπορούμε να πούμε (χιουμοριστικά) πως ήταν ένα διάλειμμα για τουαλέτα καθώς, δεν είδαμε και τίποτα το ιδιαίτερο. Τώρα βρε παιδιά τι να σχολιάσω; αφού με ξέρετε, δεν παρακολουθώ και πολύ γυναικείο Divison. Ο Reginald εμφανίστηκε στο Ringside για να βοηθήσει την Sasha δίνοντας της ένα μπουκάλι σαμπάνια. Ναι παιδιά δεν κάνω πλάκα, της έδωσε πράγματι ένα μπουκάλι σαμπάνια για να το χρησιμοποιήσει ως όπλο. Η Banks αποσυντονίστηκε, ενώ η Jax πήρε έτσι το πλεονέκτημα και την αποτελείωσε με ένα samoan drop και έκανε retain τους γυναικείους ομαδικούς τίτλους.


Elimination Chamber Match - For the WWE Championship 

Main Event τώρα με τον WWE Champion, Drew McIntyre να βάζει τον τίτλο υπό διεκδίκηση μέσα στο Chamber ενάντια τον Randy Orton, Kofi Kingston, AJ Styles, Sheamus και Jeff Hardy. Το Match το ξεκίνησαν οι Hardy και Orton, με τον δεύτερο να ξεκινάει αγριεμένος και να γρονθοκοπεί ασταμάτητα τον Jeff. Πρώτος Superstar που μπήκε στο Chamber ήταν ο ίδιος ο πρωταθλητής, Drew McIntyre και ξεκίνησε δυναμικά. Έπειτα μπήκε ο Kofi και γρήγορα έγινε ο πρώτος αποκλεισμός με τον Kofi να βγάζει τον Randy με κάποιου είδους Roll up Pinfall. Ο Viper εκνευρίστηκε και αμέσως χτύπησε με RKO τον Kingston και τον Hardy και αργά πήρε τον δρόμο της αποχώρησης. Ο AJ Styles αντί να περιμένει σαν φυσιολογικός άνθρωπος μέσα στον θάλαμο αποφάσισε να εισέλθει νωρίτερα.


Ο Bodyguard του, Omos, έσπασε τα τζάμια και έτσι ο AJ μπήκε από την είσοδο του Chamber καθώς ο randy αποχωρούσε. Ο Styles προσπάθησε να πάει για pinfall σε όλους τους Superstars αλλά χωρίς αποτελέσματα. Τελευταίος μπήκε ο Sheamus ο οποίος φάνηκε να έχει φοβερή απόδοση. Είδαμε μερικά καλά spots όπως αυτό με τον Kingston να κάνει ένα άλμα πάνω σε όλους τους υπόλοιπους. Καθώς ο Sheamus επιχείρησε ένα Brokue Kick στον σκωτσέζο, ο Styles χτύπησε με το Phenomenal Forearm τον Celtic Warrior και τον απέκλεισε. Λίγο αργότερα ο McIntyre που δέχτηκε πολλαπλά finishers κατάφερε να πετύχει με Claymore σε mid-air μάλιστα τον AJ ο οποίος προσπάθησε να χτυπήσει με ένα επιπλέον Phenomenal Forearm. 3 δευτερόλεπτα μετά χτυπάει το καμπανάκι και ο Drew κάνει Retain τον τίτλο. 


Ωστόσο δεν τελείωσε έτσι το PPV. Ύστερα εμφανίστηκε ο Bobby Lashley και διέλυσε τον McIntyre. Και για το κερασάκι στην τούρτα εμφανίστηκε έπειτα ο Mr. MITB, The Miz και έκανε Cash In την βαλίτσα επιτέλους. Πέτυχε ένα DDT και το Skull Crushing Finale, και μετά από σχεδόν δέκα χρόνια κατέκτησε για μια ακόμα φορά το μεγάλο χρυσό! Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε το PPV, με τον Miz να γίνεται 2-time WWE Champion!


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη