Πιθανά σενάρια για την πορεία του Miz ως WWE Champion


Στο Elimination Chamber ζήσαμε ξεχωριστές στιγμές, οι περισσότεροι συντάκτες εδώ στο Ringside House πανηγυρίσαμε και με το παραπάνω τη νίκη του Miz. Ένας τίτλος που αν μη τι άλλο του αξίζει και με το παραπάνω. Δέκα χρόνια μετά ο Miz έγινε για δεύτερη φορά στη καριέρα του WWE Champion. Που θα μπορούσε όμως να οδηγήσει όλο αυτό; Εμείς θα το πάμε με βάση την λογική.

Θεωρώ πως ο Miz δεν θα κρατήσει για πολύ τον τίτλο, το title reign του θα είναι πολύ μικρό και δεν νομίζω ότι θα κρατήσει παραπάνω από 1 μήνα. Και όπως αναφέρουν φήμες στα social media, μιλάμε για έναν μεταβατικό πρωταθλητή. Το επόμενο Pay-Per-View είναι το Fastlane και αυτό θα λάβει μέρος την Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021. Στο Fastlane θα μπορούσαμε να δούμε ένα Triple Threat Match με τους Bobby Lashley, Drew McIntyre και Miz να παλεύουν για το μεγάλο χρυσό.

Εκεί ο Bobby Lashley θα κερδίσει τον τίτλο για να εξοργιστεί ακόμα περισσότερο ο κόσμος. Το γεγονός αυτό θα δώσει την ευκαιρία στον McIntyre να πάρει πίσω το WWE Title στην WrestleMania, όπου θα δούμε και την επιστροφή του κόσμου στην αρένα. Πιστεύω πως το WWE σχεδιάζει να δώσει ένα ξεχωριστό WrestleMania moment στον McIntyre, με την παρουσία του κόσμου.

Το άλλο σενάριο που σκέφτηκα, είναι το εξής: Ο Miz κερδίζει στο Fastlane τους Bobby Lashley και Drew McIntyre χάρη στη βοήθεια του John Morrison, αλλά μετά τον αγώνα επιστρέφει ο Brock Lesnar και τον ξαπλώνει κάτω με ένα F-5. Αυτό θα οδηγήσει σε ένα Fatal 4-Way Match ανάμεσα στους παραπάνω που θα γίνει στο Grandest Stage of Them All, με τον Drew McIntyre να κερδίζει πίσω τον τίτλο και να προσθέτει στο ιστορικό του ένα μεγάλο WrestleMania moment. Έπειτα ο Bobby Lashley με τον Brock Lesnar θα συνεχίσουν την αντιπαλότητα ίσως μέχρι το SummerSlam.

Μέχρι στιγμής αυτές είναι οι πρώτες ιδέες που μου ήρθαν στο μυαλό. Χωρίς βέβαια να έχω δει το επεισόδιο του Monday Night Raw όπου εκεί σίγουρα θα έχουμε καθαρή εικόνα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στις επόμενες εβδομάδες. Όπως και να 'χει, χάρηκα πάρα πολύ που ο Miz κέρδισε τον τίτλο γιατί ήταν κάτι που ήθελα εδώ και πολύ καιρό, αλλά να είμαστε και ρεαλιστές, η πορεία του θα είναι μικρή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι απόψε πρέπει να χάσει τον τίτλο...

Τώρα, αν ήταν στο χέρι μου εγώ θα άφηνα τον Miz να πάει ως WWE Champion στη WrestleMania αλλά νομίζω πως οι σεναριογράφοι έχουν στα πλάνα τους ένα αγώνα ανάμεσα σε Miz, Damian Priest, Bad Bunny και John Morrison. Ναι δυστυχώς, ίσως αυτό του κοστίσει την ευκαιρία...

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη