RAW 22/02/2021: Ποιος θα σταματήσει αυτό το τέρας;


Στο πρώτο επεισόδιο του Monday Night Raw μετά το Elimination Chamber της περασμένης Κυριακής, είδαμε νέους contenders να σχηματίζονται στη πορεία του Miz ως WWE Champion. Ενώ είχαμε και αρκετή αγωνιστική δράση με πολλούς αγώνες.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον John Morrison να μας καλωσορίζει στο Miz TV, με τον νέο WWE Champion λίγα δευτερόλεπτα μετά να κάνει την είσοδο του με πυροτεχνήματα. Ο Miz τόνισε πως η κλάση του δεν έχει ξεπεραστεί παρά τα χρόνια που περνάνε τόσο γρήγορα, ενώ μάλιστα σύγκρινε τον εαυτό του με ονόματα όπως οι Triple H, Batista και John Cena οι οποίοι μπορεί να είναι σε συμβόλαιο με το WWE αλλά δεν μπορούν να φτάσουν το επίπεδο του.


Σύντομα τον σταμάτησε ο MVP μαζί με τον Bobby Lashley, για να τονίσει ότι ο Miz κέρδισε τον τίτλο αφού πρώτα ο Lashley κατασπάραξε τον Drew McIntyre μετά το Elimination Chamber Match. Επίσης αναφέρθηκε πως οι δυο τους έκαναν μια συμφωνία, με τον Miz να δίνει την υπόσχεση του ότι θα δώσει ευκαιρία για τον τίτλο στον Bobby. Ο πρωταθλητής προσπάθησε με διάφορους τρόπους να δικαιολογηθεί, αλλά ο Lashley δεν είχε όρεξη για παιχνίδια και έδωσε στον Miz περίπου 1 ώρα για να του δώσει το Title Match.

United States Championship Match
Matt Riddle (c) vs. John Morrison

Τον πρώτο του αγώνα ως νέο πρωταθλητής έδωσε ο Matt Riddle, και αυτό ήταν για το United States Championship κόντρα στον John Morrison, ο οποίος στο Elimination Chamber δέχτηκε το pinfall από τον Riddle για να αλλάξει ο τίτλος κάτοχο. Ο αγώνας είχε μερικά δυνατά spots όπως για παράδειγμα ένα Suplex στο apron από τον Riddle, ο Morrison προσπάθησε να πάρει το αίμα του πίσω με ένα ωραίο Spanish Fly αλλά έγινε το kickout σχετικά εύκολα. Στο τέλος ο John πήγε να κάνει το Starship Pain αλλά τελευταία στιγμή ο Riddle τον άρπαξε και τον πέρασε από το Bro Derek.


The New Day vs. Mace & T-Bar

Ακόμη ένας αγώνας ανάμεσα στους New Day και τους Retribution έλαβε μέρος, ένα ματς κάτω του μετρίου χωρίς να δούμε κάτι το ιδιαίτερο. Ο Kofi Kingston βρήκε ρυθμό και με το Trouble In Paradise στον T-Bar έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Μετά το ματς ο Ali μπήκε στο ρινγκ και τα έβαλε με τον T-Bar και τα υπόλοιπα μέλη της φατρίας, λέγοντας «για πόσο ακόμα θα συνεχίσετε να με απογοητεύετε;»

Η απάντηση του Miz στον Lashley

Πέρασε λοιπόν η 1 ώρα που έδωσε ο Bobby Lashley στον Miz, και ο Adam Pearce ήρθε στο ρινγκ και κάλεσε έξω το μέλος της Hurt Business και αμέσως μετά τον πρωταθλητή. Ο Miz τόνισε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο και ότι είναι πολύ νωρίς να δώσει την ευκαιρία για τον τίτλο στον Lashley. O Bobby από τον πλευρά του φανερά εκνευρισμένος απάντησε ότι του σπατάλησε το χρόνο, και όταν του σπαταλάνε το χρόνο νιώθει σαν να του σπαταλάνε και τα χρήματα. Τότε πήγε να ξεσπάσει καυγάς αλλά ακούστηκε η μουσική του Braun Strowman και ο ίδιος ήρθε στο ρινγκ εκνευρισμένος τονίζοντας ότι αν κάποιος αξίζει ευκαιρία για το WWE Championship, τότε είναι ο ίδιος καθώς τον άφησαν έξω από το Elimination Chamber.


Τους σταμάτησε ο Shane McMahon για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα, από την δική του οπτική ο Shane είπε ότι στο Chamber αγωνίστηκαν 5 πρώην WWE Champions, και εφόσον ο Strowman δεν έχει κερδίσει ποτέ αυτόν τον τίτλο δεν πήρε την ευκαιρία να μπει μέσα στο θάλαμο. Τότε ο Braun απαίτησε αγώνα για το WWE Title την ίδια στιγμή, αλλά ο Shane απέρριψε την πρόταση του, και πρότεινε την εξής ιδέα: Σε περίπτωση που ο Strowman απόψε κερδίσει τον Lashley, τότε την επόμενη εβδομάδα θα δούμε ένα Triple Threat Match για το WWE Championship.


The Hurt Business vs. The Lucha House Party

Οι RAW Tag Team Champions με την υποστήριξη του MVP στο τραπέζι των σχολιαστών, αντιμετώπισαν τους Lucha House Party. Το ματς είχε γρήγορους ρυθμούς και δεν υπήρχαν tag, οπότε και οι 4 αγωνίστηκαν σκληρά. Οι Cedric Alexander & Shelton Benjamin είχαν τον μεγαλύτερο έλεγχο στον αγώνα, έτσι κατάφεραν να πάρουν και τη νίκη χάρη στο Paydirt του Shelton.


Damian Priest vs. Angel Garza

Ακόμη ένας αγώνας που έχουμε ξαναδεί σε σόου του Monday Night Raw ήταν αυτός μεταξύ Damian Priest και Angel Garza. Προφανώς και στο ringside βρισκόταν ο 24/7 Champion, Bad Bunny. Η μόνη διαφορά είναι πως αυτή την εβδομάδα ο αγώνας τους είχε μεγαλύτερη διάρκεια, και δόθηκε σίγουρα περισσότερος χρόνος στον Garza να αγωνιστεί. Όπως καταλάβατε, ο Priest με τον Hit The Lights πήρε μια εύκολη νίκη.


Charlotte Flair & Asuka vs. Nia Jax & Shayna Baszler

Επίσης επαναληπτικός αγώνας που έχουμε δει πριν από μερικές εβδομάδες, Charlotte Flair και Asuka κόντρα στις πρωταθλήτριες Nia Jax και Shayna Baszler λοιπόν. Δόθηκε σίγουρα αρκετή διάρκεια σε αυτό το ματς, κάτι το οποίο δεν χρειαζόταν μιας και ο αγώνας ήταν ανούσιος. Η Charlotte καταλάθος χτύπησε στο πρόσωπο με κλωτσιά την Asuka, και αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Nia Jax να κάνει το Leg Drop και να δώσει τη νίκη στην ομάδα της.


Jeff Hardy vs. Sheamus

Δύο superstars που αγωνίστηκαν μέσα στο θάλαμο στο Elimination Chamber της Κυριακής. Επίσης οι δυο τους έχουν ιστορία από τα παλιά, όταν είχαν αντιπαλότητα σχεδόν 1 χρόνο πριν. Το ματς ήταν σχετικά καλό και είχε διάρκεια γύρω στα 10 λεπτά, χωρίς να δούμε κάτι το σπέσιαλ ο Sheamus πήρε καλή θέση και με ένα δυνατό Brogue Kick "έσπασε" το σαγόνι του Hardy για να πάρει τη νίκη.


Naomi & Lana vs. Dana Brooke & Mandy Rose

Σύντομο ματς με την γυναικεία κατηγορία, η Lana μαζί με την Naomi συνεργάστηκαν καλύτερα και πήραν μια εύκολη νίκη με την Naomi να κάνει τελευταία το pinfall.

AJ Styles vs. Ricochet

Το επεισόδιο στο σύνολο είναι 9 αγώνες, ναι σοβαρά εννέα ολόκληρα ματς και δεν μιλάμε για Pay-Per-View, μιλάμε για ένα απλό επεισόδιο του Monday Night Raw. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό το πράγμα μιας και στο SmackDown δεν συνήθιζα να γράφω ρεπορτάζ για 9 αγώνες. Τέλος πάντων, σε αυτό το ματς ο AJ Styles πήρε τη νίκη με το Styles Clash.


Braun Strowman vs. Bobby Lashley

Περνάμε στο main event της βραδιάς, σε αυτό το σημείο σας θυμίζω ότι σε περίπτωση που ο Strowman απόψε κερδίσει τον Lashley, τότε την επόμενη εβδομάδα θα δούμε ένα Triple Threat Match για το WWE Championship. Ενώ σε περίπτωση που ο Bobby κερδίσει τότε θα γίνει ένας απλός αγώνας για τον τίτλο μεταξύ Lashley και Miz. Το ματς ξεκίνησε με μερικά δυνατά slams και από τους δύο, και από τη στιγμή που μιλάμε για δύο βαριά σώματα, ήταν ξεκάθαρα ένα ματς για τους λάτρεις των heavyweight και όχι μόνο.


Ο Lashley έκανε kickout στο πρώτο Powerslam του Braun, ενώ όταν επιχείρησε να τον περάσει και από δεύτερο τότε ο Bobby τον σήκωσε στον αέρα με ένα φανταστικό Spinebuster. Έπειτα πήρε φόρα από τα σχοινιά για τον περάσει από ένα δυνατό Spear και να πάρει τη νίκη. Όταν η αναμέτρηση τελείωσε ο Lashley πέρασε από Full Nelson τον ηττημένο, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και το Spear στον WWE Champion, Miz, στέλνοντας το μήνυμα για τον αγώνα τους.



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη