RAW 15/02/2021: FELLA!


Πίσω στο παλιό καλό (;) Monday Night RAW. Το Ringside House είναι εδώ άλλη μία Δευτέρα να σας μεταδώσει τα σημαντικότερα γεγονότα του κόκκινου show.
 
MizTV 
 

Το καλύτερο MizTV μέχρι τώρα γιατί ήταν σύντομο (σχετικά). Guest ο WWE Champion, Drew McIntyre με τον Miz να προσπαθεί να αποσυντονίσει τον πρωταθλητή. Δεν έπιασε και ο Drew ξάπλωσε τον Miz με ένα Glasgow Kiss και πέταξε τη MITB briefcase μέχρι τη ράμπα. O Miz μετά σηκώθηκε και δήλωσε ότι βγαίνει από το Elimination Chamber Match.

Riddle & Lucha House Party defeated The Hurt Business
 

Ένα απλό, κλασσικό 10λεπτο 6-Man Tag Team Match με τον Riddle να παίρνει το pinfall μετά από το Final Flash Knee Strike στον MVP και το Floating Bro. Nothing special με εξαίρεση ένα post-match attack από τον Bobby Lashley στον Riddle.
 
- Είχαμε ένα backstage segment όπου ο miz προσπαθούσε να πείσει τον Adam Pearce να δώσει τη θέση του στο Chamber στον John Morrison μέχρι που εμφανίστηκε η New Day που δήλωσε ότι πρέπει ο Kingston να τον αντικαταστήσει εφόσον είναι πρώην WWE Champion που μας οδηγεί σε match αργότερα σήμερα.
 
24/7 title changes:
Akira Tozawa def R-Truth
Bad Bunny def Akira Tozawa
 
Asuka & Charlotte Flair vs Peyton Royce & Lacey Evans ended in a no contest
 

Soap Opera time! Λοιπόν όσο το match συνέχιζε η Lacey δεν συμμετείχε καθόλου μέχρι που έγινε ένα force tag αλλά η Lacey ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος... ναι... ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ. Οπότε το match τέλειωσε σε no contest (;)

Kofi Kingston defeated The Miz
Elimination Chamber Qualifying Match


*Αν κερδίσει ο Miz θα μπει στο Chamber ο Morrison, αν κερδίσει ο Kingston θα μπει ο ίδιος.
 
Now THAT was a good match. Όχι κάτι υπερβολικό αλλά στα επίπεδα Keith Lee vs Riddle της προηγούμενης εβδομάδας, ένας απλός και ωραίος αγώνας με 2 βετεράνους. Ο Kingston πήρε τη νίκη με ένα Trouble In Paradise και εξασφαλίζει τη θέση του στο Chamber.
 
Gauntlet Match for the Last Entry in the WWE Championship Elimination Chamber Match
 
Match 1: AJ Styles defeated Kofi Kingston
 

Καλή αρχή για Gauntlet αλλά έκανε τον Kingston να φανεί λίγο δεύτερος. Ο διαιτητής έδιωξε τον Omos μετά από αντιπαράθεση με τον Kofi αλλά ο Styles πήρε τη νίκη μετά από ένα Phenomenal Forearm.

Match 2: Drew McIntyre defeated AJ Styles
 

Το καλύτερο και μεγαλύτερο σε διάρκεια match του gauntlet, με εξαίρεση ένα μικρό botch ενός big boot στην αρxή του match. Ήταν πάρα πολύ καλό και ίσως ένα επίπεδο πιο πάνω από το υπόλοιπο gauntlet. Ο Drew κέρδισε μετά από ένα Claymore Kick.
 
Match 3: Drew McIntyre defeated Jeff Hardy
 

Το match ξεκίνησε αμέσως με ένα Whisper In The Wind από τον Jeff με τον υπόλοιπο αγώνα να έχει μία πολύ ωραία ροή. Το ματς τελείωσε όταν ο Jeff απέφυγε ένα Claymore Kick και το γύρισε σε ένα Twist of Fate. Ο Jeff προσπάθησε το Swanton Bomb αλλά ο Drew σήκωσε τα γόνατα και πέτυχε το Claymore.
 
Match 4: Drew McIntyre defeated Randy Orton by countout
 

Distraction by magic! Η Alexa Bliss εμφανίστηκε σε κάθε οθόνη της arena όταν ο Drew έριξε τον orton στο barricade και μετά από λίγο ανακοινώθηκε ότι ο Randy έχασε από countout.
 
Match 5: Sheamus defeated Drew McIntyre to win the gauntlet match
 

O Sheamus επιτέθηκε από πίσω όταν ξεκίνησε η μουσική του. Το ματς ξεκίνησε επίσημα με ένα Glasgow Kiss και ένα Future Shock DDT. Κράτησε περίπου 5 λεπτά αλλά αξιοποιήθηκαν στο μέγιστο. Ο Drew αστόχησε ένα Claymore και ο Sheamus επιτέθηκε με Brogue Kick για τη νίκη που σημαίνει ότι μπαίνει τελευταίος στο Chamber.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη