Wrestling Stories Vol.2


Μετά από αρκετό καιρό, συγκεκριμένα από την πρώτη καραντίνα, έχω να γράψω τέτοιο σενάριο. Εδώ θα διαβάσετε μια ιστορία που σκαρφίστηκα και ήθελα να την αναπτύξω. Ωστόσο, δεν θα είναι μόνο ένα απλό σενάριο, αλλά και αφιέρωση σε ένα πολύ αγαπημένο μου και ξεχωριστό πρόσωπο το οποίο δυστυχώς το έχω χάσει, εδώ και χρόνια. Για να διευκρινίσουμε τα πράγματα, δεν έχει καμία σχέση με Booking το άρθρο. Διαβάστε το με σκεπτικό ότι βλέπετε μια ταινία και όχι απλό booking ενός παλαιστή, γι' αυτό άλλωστε ονομάζετε Wrestling Stories. Επίσης θα κάνω και μια θερμή παράκληση, να το διαβάσετε με την καρδιά σας και ευελπιστώ να λάβετε τα μηνύματα που θέλω να περάσω! Το θεωρώ σημαντικό άρθρο, επομένως ΟΞΩ ΟΙ ΜΊΖΕΡΟΙ. 
Φύγαμε λοιπόν...


Το σενάριο μας είναι το εξής: Ένας νεαρός Superstar που το πάθος και η θέληση του δεν έχουν όρια. Στην ζωή του έχει μονάχα τον παππού του, ο οποίος πριν χρόνια ήταν επίσης Superstar και τώρα βοηθάει με κάθε τρόπο τον μοναδικό εγγονό του. Η ιστορία εξελίσσεται δραματικά, αλλά τα θαύματα είναι αληθινά. Τα θαύματα μπορούν να συμβούν και αυτό θα δείτε στο τέλος της ιστορίας! Ο πρωταγωνιστής μας θα είναι ο Drew McIntyre. Ωστόσο ας υποθέσουμε πως είναι νεότερος. Είπαμε παιδιά, το διαβάζουμε και σκεφτόμαστε ότι είναι σενάριο ταινίας.


BROKEN DREAM

Ο νεαρός μας παλαιστής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σκωτία και η αγάπη του για το Pro Wrestling φούντωσε νωρίς. Από μικρός παρακολουθούσε συνεχώς την μεγαλύτερη διοργάνωση πάλης, το WWE και αρκετά ακόμα Wrestling Promotions από ολόκληρο τον κόσμο. Παθιάστηκε με το Pro Wrestling και καθώς αντίκριζε τους Superstars στον τηλεοπτικό φακό, το όνειρο του να γίνει ένας παλαιστής γινόταν όλο και μεγαλύτερο. Στο φτωχό σπιτικό του πέρναγε τις μέρες του αναπαριστώντας σπουδαίες στιγμές στην ιστορία του WWE και να δημιουργεί τις δικές του στιγμές. Καθώς μεγάλωνε μονάχα με την μητέρα του, κάποια στιγμή η ζωή του τα έφερε στραβά και την έχασε. Έμεινε μονάχα με τον παππού του και τότε έμαθε κάτι το οποίο του έδωσε μεγαλύτερο πάτημα για το όνειρο του. Ο παππούς του, ανέφερε πως πριν πολλά χρόνια, σε νεαρή ηλικία ήταν παλαιστής στο WWE, ωστόσο δεν έκανε ποτέ μεγάλη καριέρα. Είχε ταλέντο και πάλευε άψογα, είχε δώσει μερικούς πολύ τίμιους αγώνες, αλλά δεν έχτισε ποτέ τεράστιο όνομα. Δεν μπόρεσε ποτέ του να κατακτήσει το μεγάλο χρυσό. O παππούς του σταμάτησε να παλεύει όταν ο καλός του φίλος, τον οποίο είχε σαν αδερφό, έσπασε το πόδι του και τραυματίστηκε σοβαρά στα πλευρά του. Κατάλαβε ότι αυτή η δουλειά είναι ριψοκίνδυνη και ότι σε μιά στιγμή μπορεί να τα χάσει όλα. Αποφάσισε να αποσυρθεί, να κρεμάσει το Ring Gear του μια για πάντα και να μείνει κοντά στην οικογένεια του υγιείς. Δεν ήθελε κανένας να ακολουθήσει τα χνάρια του, δεν ήθελε κανένας από την οικογένεια του να γίνει Pro Wrestler. 


Απο πιτσιρικάς ο Drew όμως είχε άλλες φιλοδοξίες. Παρά το γεγονός ότι μεγάλωνε δύσκολα, είχε επιπλέον πρόβλημα. Έπινε αρκετά και η αντίληψη του θόλωνε. Ήταν όνειρο ζωής γι'αυτον να γίνει Pro Wrestler. Καθώς ήρθε η ημέρα που έμεινε μονάχα με τον παππού του και μίλησαν για τούτο το θέμα, ο παππούς προσπαθούσε να εξηγήσει τους κινδύνους και το ρίσκο που θα πρέπει να παίρνει κάθε φορά, μα τον Drew δεν τον απασχολούσε αυτό. Καθώς άφησε μερικές κακές συνήθειες πίσω του, ήθελε μόνο να καταφέρει να δουλέψει στο μεγαλύτερο Wrestling Promotion του πλανήτη. Ο Drew πλέον ήταν άνδρας και έπαιρνε τις δικές του αποφάσεις. Εδώ και μερικά χρόνια είχε ξεκινήσει εκπαίδευση σε μια τοπική σχολή πάλης στην Σκωτία και τα έδινε όλα για να πετύχει τον σκοπό του. Ο παππούς του κατάλαβε ότι δεν μπορεί να τον μεταπείσει, είδε πως μέσα του ο εγγονός του έχει πολύ μεγαλύτερη θέληση και πάθος για το άθλημα. Ακόμα όμως πίστευε ότι δεν πρέπει να το κάνει, αλλά τον άφησε να συνεχίσει την προπόνηση του. Τα χρόνια πέρναγαν και ο McIntyre έφυγε από την πατρίδα του αφήνοντας τον παππού του μοναχό του. Πάτησε το πόδι του σε αρκετά Wrestling Promotions, έχτισε το όνομα του και τελικά κατάφερε και έγινε Superstar στο WWE. Εντάχθηκε στο NXT και στο ντεμπούτο του, ο κόσμος είχε ξετρελαθεί. Στον πρώτο του αγώνα για τίτλο στο NXT κέρδισε το NXT Championship και έκανε ένα δυνατό Title Reign, κρατώντας τον τίτλο για περίπου 6 μήνες. 


Έφτασε λοιπόν και η στιγμή που έγινε το Call-Up στο Main Roster για τον Drew. Ο πρόεδρος της εταιρίας, Vince McMahon είδε αγώνες του McIntyre και είδε την φλόγα που έχει μέσα του ο μικρός. Ήταν αυτό που θέλει, αυτό που χρειάζεται στο Main Roster. Αντιλήφθηκε ότι ο Drew μπορεί να πάει για Main Eventer, είχε ότι είναι απαραίτητο. Έτσι τον ανέβασε στο Main Roster και το συζήτησαν αυτό το θέμα. Ο Drew μετά από καιρό μίλησε με τον παππού του, επιθυμούσε να βρεθεί στο στάδιο και να αντικρίσει τον εγγονό του να κάνει το ντεμπούτο του στο Monday Night Raw. Ήθελε τον παππού του, δίπλα του! Ο παππούς δεν μπόρεσε να αρνηθεί και αμέσως έφυγε για Αμερική να ιδωθεί με τον εγγονό του. Μετά από μερικά χρόνια είδαν ο ένας τον άλλο και ο παππούς ένιωθε υπερήφανος για ότι έχει καταφέρει ο Drew. Στο ντεμπούτο του στο Raw, παρευρέθηκε στις καρέκλες στο Ringside ο παππούς και οι σχολιαστές ανέφεραν το όνομα του. Γνώριζαν ποιος ήταν, γνώριζαν για την καριέρα του πριν πολλά χρόνια. Ο Drew πήρε μια σύντομη νίκη και φάνηκε δυνατός, φάνηκε ότι ήρθε εδώ για να μείνει! 


Με τον καιρό έδειχνε όλο και περισσότερο ότι μπορεί να κάνει τεράστια πράγματα στην εταιρεία και οι προσδοκίες είχαν φτάσει στα ύψη. Ο Vince για μια φορά πίστεψε σε έναν νέο Superstar από το NXT και θέλησε να του δώσει αυτές τις μεγάλες στιγμές. Ο παππούς του Drew έμεινε μαζί του στην Αμερική και ξεκίνησε να τον προπονεί ο ίδιος. Είχε αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει πια γυρισμός, ο Drew τα άφησε όλα πίσω του και επικεντρώθηκε σε έναν σκοπό. Να γίνει WWE πρωταθλητής! Στην Αμερική όμως ο παππούς συνάντησε έναν παλιόφιλο του. Ο φίλος του από τα παλιά χρόνια που πάλευαν είχε ανοίξει δική του σχολή πάλης και δίδασκε νέα παιδιά αυτή τη τέχνη. Επανενώθηκε με το φιλαράκι από τα παλιά και αυτός του άλλαξε άποψη για το άθλημα. Ο παππούς είχε εκμυστηρευτεί στον παλιόφιλο ότι το νιώθει πως δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα. Ήθελε μόνο ο Drew να είναι ευτυχισμένος με αυτό που κάνει και να έχει την υγεία του. Ακολούθησε το δύσκολο μονοπάτι και έδειξε θέληση, πάθος, αγάπη, αφοσίωση και υπακοή και εξελίχθηκε σε έναν αληθινό παλαιστή! Ανέφερε επίσης στο φίλο του ότι όταν φύγει, θέλει αυτός να συνεχίσει να καθοδηγεί τον εγγονό του. Αυτός φυσικά συμφώνησε και του υποσχέθηκε ότι θα έχει τον Drew σαν γιο του. 


Ο McIntyre λοιπόν, ξεκίνησε προπόνηση με τους δύο βετεράνους και έμαθε πολλά πράγματα. Πάνω απ'ολα το έκανε με αγάπη όλο αυτό το "έργο". Αγαπούσε το Pro Wrestling και αυτό έδειχνε κάθε φορά στον κόσμο. Φτάνουμε στο Royal Rumble και ο Drew McIntyre είναι μέσα στο Rumble Match. Οι δύο βετεράνοι βρίσκονται στις κερκίδες και παρακολουθούν τον "μαθητή" τους να κερδίζει τον αγώνα! Ο WWE Champion ήταν επίσης μέσα στο Rumble Match και ο Superstar που τον απέκλεισε ήταν ο McIntyre. Με ένα δυνατό Claymore στέλνει το "κτήνος" πρωταθλητή έξω από το Ring, ενώ το κοινό έχει ξετρελαθεί! Αφού κερδίζει το Rumble, συγκινείται από χαρά, ανακοινώνει τον πρωταθλητή που θέλει να αντιμετωπίσει στην μεγαλύτερη σκηνή, την WrestleMania. Φωνάζει "BROCK LESNAR, I'M COMING FOR YOU" 



Ξεκινάει το χτίσιμο για τον αγώνα τους στην WrestleMania και καθώς ο McIntyre είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ, συμβαίνει ένα γεγονός όπου τον λυγίζει. O παππούς του πεθαίνει από γηρατειά. Ο σημαντικότερος άνθρωπος του Drew τον αφήνει. Ο Drew είχε επιθυμία να βρίσκεται δίπλα του ο παππούς του την στιγμή που θα φέρει το μεγάλο χρυσό σπίτι, αλλά κάτι τέτοιο πλέον ήταν αδύνατον. Μια μέρα πριν τον θάνατο του παππού, είχε μιλήσει ο εγγονός μαζί του. Ο παππούς του υπενθύμισε από που κατάγεται, την πόση σκληρή δουλειά έκανε για να φτάσει εκεί που είναι τώρα. Του θύμισε ότι είναι μαχητής και ότι μπορεί να κερδίσει το "θηρίο" στην WrestleMania. Ο παλιόφιλος του παππού στάθηκε σαν πατέρας στον Drew και συνέχισε να τον προπονεί και να του υπενθυμίζει τον σκοπό του. Μια εβδομάδα απομένει πριν τον μεγάλο αγώνα και ο διεκδικητής έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρωταθλητή. Βαθιά λόγια ειπώθηκαν σε αυτό το Stare down και ξέσπασε ένα Brawl. Ο Drew εκνευρισμένος παίρνει ένα μικρόφωνο και λέει στον πρωταθλητή ότι την ερχόμενη Κυριακή το Title Reign του θα τελειώσει. Επίσης αναφέρει ότι πλέον δεν το κάνει μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε. Στόχος του ήταν μαζί με τον παππού να φέρουν το χρυσό σπίτι, αλλά υπήρχε η βαθιά σκέψη στο μυαλό του ότι πλέον ίσως να ήταν ένα "Broken Dream".


WRESTLEMANIA MAIN EVENT - DREW MCINTYRE VS. BROCK LESNAR - WWE CHAMPIONSHIP MATCH 



Ο Drew εισέρχεται στο Ring φορώντας το Ring Attire του παππού του και στα χέρια του έχει ένα σπαθί. Δείχνει στο κοινό ότι είναι "Σκωτσέζος Μαχητής" και οδεύει προς το Ring να αγωνιστεί ενάντια τον πρωταθλητή. Ωστόσο οδεύει χωρίς να γνωρίζει το αποτέλεσμα του αγώνα. Ο Vince McMahon το σκέφτηκε σοβαρά και αποφάσισε να δώσει την νίκη στον μικρό, αλλά χωρίς να του αναφέρει τίποτα. Ο παλιόφιλος του παππού έρχεται μαζί του και στέκεται στο Ringside για να υποστηρίξει τον μικρό. Σε ένα έντονο Match, o McIntyre έχει δεχτεί πολλά Suplex και F5 αλλά δεν σταματάει σε τίποτα. Μένει βράχος, συνεχώς Kickouts και επιμένει. Βρίσκει το άνοιγμα και διαλύει τον Brock. Πετυχαίνει ένα τελικό και δυνατό Claymore. Τρία δευτερόλεπτα αργότερα χτυπάει το καμπανάκι και ακούγονται οι λέξεις "AND THE NEW". Παίρνει επιτέλους την ένδοξη νίκη που ονειρευόταν από μικρό παιδί. Το κοινό έχει ενθουσιαστεί και σοκαριστεί, καθώς δεν πίστευαν ότι αυτό το παιδί μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο. Ο διαιτητής παραδίδει τον τίτλο υψηλού κύρους στον McIntyre και ο βετεράνος προπονητής του μπαίνει μέσα στο Ring να τον αγκαλιάσει και τον συγχαίρει. Ο συγκινημένος νέος πρωταθλητής μένει ταπεινά γονατιστός στο κέντρο του Ring και ευχαριστεί τον παππού του, που του στάθηκε σε όλα. Δάκρυα συγκίνησης και χαράς κυλάνε στα μάγουλα του. Αντικρίζει τον χρυσό τίτλο που κέρδισε, τον φιλάει και έπειτα κοιτάζει ψηλά. Λέει ένα ακόμα τεράστιο ευχαριστώ στον παππού του και φωνάζει  "GRANDPA, THIS TITLE IS FOR YOU. WE DID IT. THE BIG GOLD BELT IS COMING WITH US, IT'S COMING HOME" 


Καθώς βλέπουμε αυτή τη όμορφη στιγμή, οι σχολιαστές έχουν πάρει φωτιά και κορυφώνουν τον νικηφόρο σκωτσέζο. Η ένδοξη αυτή νίκη, είναι αφιερωμένη στον παππού του, ο οποίος τον στήριζε και τον μεγάλωσε. Το θαύμα συνέβη και ο Drew βρέθηκε στην κορυφή. Στα παρασκήνια έσφιξε το χέρι του Vince McMahon και τον ευχαρίστησε για αυτή τη στιγμή. Τον ευχαριστεί διότι o Vince πίστεψε σε αυτόν και του προσέφερε το μεγαλύτερο έπαθλο!

(COMMENTATING TABLE)

" 1..2..3.. MCINTYRE DID IT! THE SCOTTISH WARRIOR HAS BEAT THE BEAST " 

" THE YOUNG KID FROM SCOTLAND OVERCAME THE CONQUEROR. IT'S A MIRACLE, IT'S A MIRACLE. MCINTYRE DID IT "

" I KNEW IT, I KNEW HE CAN BEAT BROCK. THAT VICTORY IS NOT JUST FOR THAT CHAMPIONSHIP, IT'S FOR HIS GRANDFATHER. HE BELIEVED IN DREW, HE KNEW THAT HE CAN DO IT. AND NOW HIS GRANDSON TOOK THE GOLD HOME " 

" DREW KNOWS THAT HIS GRANDFATHER IS WATCHING HIM RIGHT NOW. AND HE COULD NOT BE PROUDER. BOYS, IT'S NOT A BROKEN DREAM ANYMORE, IT'S A FULFILLED ACCOMPLISHMENT " 

" JUST LOOK AT HIM. LOOK AT DREW! HE IS DOWN TO HIS KNEES. A HUMBLE MAN FOUGHT AND REACHED AT THE TOP OF THE MOUNTAIN. THE MIRACLES INDEED CAN HAPPEN " 

" WELL, THAT'S GONNA BE REMEMBERED AS THE SCOTTISH MIRACLE. CONGRATULATIONS TO DREW MCINTYRE. A WELL DESERVED PRIZE, TO A VICTORIOUS WARRIOR " 

" GENTLEMEN I ONLY HAVE TO SAY ONE THING. THAT KID, FOUGHT A HARD BATTLE AND HE DID NOT LET HIS EMOTIONS GET THE BEST OF HIM. IT WAS HIS DESTINY TO BECOME THE CHAMPION OF THE WORLD " 

" FOR A MOMENT EVERYONE LOST THEIR ANTICIPATION. MAYBE ONLY A FEW HAD THIS BELIEF. BUT MCINTYRE DEFIED ALL THE EXPECTATIONS "

" HE ALWAYS HAD WHAT HE NEEDED. THE THING HIS GRANDFATHER TAUGHT HIM. HE HAD HOPE! HE NEVER LOST HIS HOPE. GOD NEVER LEFT HIS SIDE. HE GREW UP IN A HUMBLE HOME, HAVING ONLY HIS GRANDFATHER. BUT HE CHASED HIS DREAM AND NOW HE ACHIEVED EVERYTHING. HE DID IT FOR HIS LOVE OF THIS SPORT, HE DID IT FOR HIS HOMELAND, BUT MOSTLY HE DID IT FOR THE MAN THAT HE GREW UP WITH "

" THAT'S A POWERFUL MOMENT. THAT'S THE MAGIC OF WRESTLEMANIA! LADIES AND GENTLEMEN WE JUST HAD AN UNFORGETTABLE MAIN EVENT BATTLE, WITNESSING THE SCOTTISH MIRACLE. CONGRATULATIONS TO DREW MCINTYRE, AND GOOD NIGHT TO EVERYONE, GOOD NIGHT, FROM WRESTLEEEMANIAAA... "

ΤΈΛΟΣ.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη