3+1 προτεινόμενοι νικητές για το Royal Rumble 2021


Καλησπέρα ringsiders, είμαι ο Αποστόλης Μάρης και στο σημερινό άρθρο θα μιλήσω σχετικά με το φετινό Royal Rumble και την πορεία προς την WrestleMania 37.

Αρχικά, όλοι γνωρίζουμε πως χωρίς την παρουσία του κόσμου δεν είναι το ίδιο. Το 2020 δεν ήταν καλή χρονιά για όλους μας, πόσο μάλλον για τους επαγγελματίες παλαιστές και το WWE που προσπαθεί να κρατήσει τα κατάλληλα μέτρα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Ο κόσμος δίνει διαφορετική ατμόσφαιρα και "προωθεί" ορισμένους superstars για να φτάσουν στο main event της WrestleMania, χωρίς τον κόσμο όμως, ποιος θα είναι ο νικητής του Royal Rumble 2021;

Είναι αρκετά τα ονόματα που μου έρχονται στο μυαλό, ωστόσο θα σταθώ σε 4 ονόματα που έχουν το κατάλληλο momentum και μπορούν να πάρουν ένα τεράστιο spot κερδίζοντας το WWE Championship στην WrestleMania 37. Προφανώς και δεν θα κάνω ολόκληρο booking μιας και αυτό είναι δουλειά του WWE, απλά θα προτείνω 4 ονόματα.

03) Big E

Από το 2017 ακούγονται φήμες ότι ο Big E θα γυρίσει την πλάτη του σε όλους, θα γίνει το "κακό παιδί" της υπόθεσης, θα κερδίσει το Rumble και θα πάει να πάρει τον τίτλο στην WrestleMania. Η αλήθεια είναι πως έχει τα προσόντα και τα in-ring skills για να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά όσο καιρό τον βλέπουμε να ασχολείται με τον Sami Zayn και να γλυκοκοιτάζει το Intercontinental Title, κάτι τέτοιο δυσκολεύει πάρα πολύ. Έχουμε κάτι παραπάνω από 1 μήνα μπροστά μας, και με την προσθήκη του Big E στο Rumble τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν πολύ, οπότε είναι αυτό που λέμε «ποτέ μην λες ποτέ»...

02) Kevin Owens

Ο Kevin Owens στο περασμένο TLC μας έδωσε ένα μεγάλο σημάδι, ότι έχει ακόμα τα φόντα ως "main eventer superstar". Απλά χρειάζεται και το σωστό booking από το WWE. Στο TLC είδαμε έναν Owens να παλεύει με όλη του τη ψυχή όχι απλά κόντρα στον Reigns, αλλά και στον Jey Uso μιας και ο αγώνας στην ουσία ήταν Handicap. Θα μπορούσε με την συμμετοχή του στο Royal Rumble να φτάσει στο main event της WrestleMania και να εκθρονίσει τον Roman Reigns; Η απάντηση είναι «ναι», γιατί πολύ απλά ο Kevin είναι ένας fighter χαρακτήρας και μπορεί με πολύ απλά βήματα να μετατραπεί σε hero. Για να σας το δώσω πολύ απλά: «Το πάθος του Kevin Owens για το χρυσό».

01) Samoa Joe

Τώρα θα μου πείτε, καλά τρελός είσαι; Θα σας εξηγήσω και ίσως η ιδέα μου να σας αρέσει. Ο Samoa Joe είναι από τα ελάχιστα άτομα στο ρόστερ που έχουν μια υψηλόβαθμη θέση, και δεν έχουν κερδίσει ακόμα WWE Championship. Στο TLC κατά την διάρκεια του Reigns vs. Owens, ο "Tribal Chief" γύρισε στον Samoa Joe και του πέταξε μια σπόντα. Ο ίδιος δεν απάντησε, αλλά δεν ήθελε και πολύ να μπει μέσα στο ρινγκ να τα ρημάξει όλα. Το WWE μπορεί να ετοιμάζει την επιστροφή του Joe στην αγωνιστική δράση και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να κάνει το μεγάλο heel turn στο Royal Rumble, κερδίζοντας και πηγαίνοντας για τον τίτλο του Roman Reigns στην WrestleMania. Βέβαια θα μπορούσε να πάει και για το WWE Title του Drew McIntyre, ένας ματς που δεν έχουμε ξαναδεί.

+1) Keith Lee

Ο Keith Lee είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους αυτή την περίοδο, και βρίσκεται σε καλή φόρμα για να προχωρήσει μπροστά. Το μόνο που χρειάζεται είναι το κατάλληλο booking, το οποίο θα σας προτείνω μιας και... δεν αποκλείεται να συμβεί. Σκεφτείτε αν ο Lee γυρνούσε την πλάτη του σε όλους κάνοντας το heel turn, γινόταν μέλος της Hurt Business, κέρδιζε το Royal Rumble και έπειτα πήγαινε για το WWE Championship στην WrestleMania. Θεωρώ πως θα ήταν ένας άξιος αντίπαλος όχι μόνο για τον Drew McIntyre, αλλά και για τον Roman Reigns. Από την πορεία του στο NXT μας έχει δείξει πως είναι ικανός να προσφέρει πολλά, και σίγουρα δεν είναι αουτσάιντερ στο Royal Rumble 2021.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη