TLC 2015: ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΝΕΙΣ RAGE MODE;


 Το 7ο στην σειρά TLC εκτελέστηκε με μεγάλη επιτυχία. Είδαμε μια αρκετά Extreme πλευρά του WWE που μας έκρυβε τόσο καιρό, στέφθηκε νέος πρωταθλητής, πολλά τα retain, έχασε τον έλεγχο της λογικής του o Roman Reigns και οδηγήθηκε σε Rage Mode.

Κλασσικά στην αρχή είδαμε το Kick-off panel με τους Byron Saxton, Corey Graves, Booker T και Renee Young να αναλύουν την κάρτα αγώνων του PPV και να κάνουν τις προβλέψεις τους.

Kick-Off
Sasha Banks vs Becky Lynch

Η Νaomi & Tamina βρισκόντουσαν στο ringside. Πριν το match η Team B.A.D. "τραγούδησε" για τα Χριστούγεννα, σε έναν αγώνα με άρωμα ΝΧΤ κατάφερε η Boss να βγεί νικήτρια με το Bank Statement μετά από τα distractions από τις φιλενάδες τις στον διαιτητή.



WWE Tag Team Championship Ladder Match
The New Day(c) vs The Usos vs The Lucha Dragons

Κορυφαίος όπως ήταν αναμενόμενο ο αγώνας για το Tag Team Championship, και οι 6 παλαιστές αξιοποίησαν στο μέγιστο το Ladder στοιχείο με κερασάκι στην τούρτα το Solina Del Sol στον Jimmy Uso από την κορυφή της σκάλας παιρνόντας μέσα από άλλη σκάλα, όταν ο Kalisto ήταν ο μόνος όρθιος και πήγε να ξεκρεμάσει τους τίτλους ο Xavier Woods παρενέβη από το commentary πετώντας το τρομπόνι στον μασκοφόρο superstar ακινητοποιώντας τον έτσι ώστε ο Kofi Kingston να ξεκρεμάσει τους τίτλους και οι New Day να παραμείνει στην κορυφή της Tag Team Division.




Ryback vs Rusev

Ο Rusev κατάφερε να πάρει επιτέλους εκδίκηση fair and square (που λέει ο λόγος) από τον Big Guy με το καθοριστικό distraction της Ravishing Russian, αφού ο Ryback δέχτηκε το Super Kick έμεινε αναίσθητος στο Accolade του Bulgarian Brute.


United States Championship Chairs Match
Alberto Del Rio(c) vs Jack Swagger

Ακόμα ένας εκρηκτικός αγώνας που παρόλη την προσπάθεια που κατέβαλε ο Real American δεν κατάφερε να επιβληθεί του Mexamerican και να κατακτήσει ξανά το United States Championship, ο Del Rio δάμασε τον Oklahoma Native με Double Foot Stomp σε ένα μάτσο καρέκλες. Κανένα ίχνος του Zeb Colter.




8-Man Elimination Tables Match
ECW Originals vs The Wyatt Family

Με παλιάς σχολής τρόπο έκαναν ακόμη και την είσοδο τους τα αποκαείδια του ECW με τα τραπέζια με τα ονόματα της Wyatt Family να βρίσκονται στο ringside, αυτό δεν έπαιξε κανέναν ρόλο φυσικά μιας και οι βετεράνοι παλαιστές κατατροπώθηκαν με 1-4 στα Eliminations από τα γενειοφόρα κτήνοι. Οι Originals πήραν προβάδισμα όταν οι Dudleyz πέρασαν τον Erick Rowan με 3D μέσα από τραπέζι και ακολούθησε ο Rhyno που δέχτηκε Big Boot από τον Luke Harper μέσα από leaned τραπέζι στην γωνία του ring. Ο Bray Wyatt απέκλεισε τον D-Von με Uranage μέσα από τραπέζι και ο Luke Harper με Suicide Dive μέσα από το τραπέζι έδειξε στον Tommy Dreamer την έξοδο από την αρένα. Τέλος o Bubba Ray προσπάθησε να αντισταθεί αλλά βρέθηκε κομμάτια μέσα από το τραπέζι που πήγε ο ίδιος να βάλει φωτιά(!) μετά από ένα κολοσσιαίο Chokeslam από τον Braun Strowman. Μεγάλη εμφάνιση από τους Wyatts.



Intercontinental Championship
Kevin Owens(c) vs Dean Ambrose

Τα κατάφερε! Μετά από αρκετό καιρό που κυνηγάει τον Οwens, o Lunatic Fringe κράτησε την υπόσχεση του και μετέτρεψε το στάδιο στο άσυλο του κερδίζοντας το πρώτο του Intercontinental Championship με το Dirty Deeds. Τρομερά σημάδια ανθεκτικότητας από τον Pricefighter.



Divas Championship
Charlotte(c) vs Paige

Κανονικότατα βαδίζει πλέον στα βήματα του πατέρα της η Charlotte που δεν είναι τυχαίο πως είναι η κόρη ενός από τους πιο "βρώμικους" παίχτες στην ιστορία του Wrestling, μετά από αρκετά distractions από τον Nature Boy η Paige πιάστηκε αδιάβαστη και δεν κατάφερε να κερδίσει την αντίπαλο της.



WWE World Heavyweight Championship TLC Match
Sheamus(c) vs Roman Reigns

Κυριολεκτικά από το μίσος που τρέφει ο ένας για τον άλλον οι δύο superstars σπάστηκαν σε όλο το ringside με τον Reigns να μένει όρθιος και να ανεβαίνει στην σκάλα να πάρει αυτό που δικαιωματικά του ανήκει, φυσικά όμως και οι League of Nations είχαν ξεχωριστά σχέδια, από το πουθενά οι Alberto Del Rio & Rusev επιτέθηκαν στον Reigns, ο Powerhouse τους έβαλε στην θέση τους αλλά ο Sheamus κέρδισε χρόνο να σηκωθεί και να τον κεράσει ένα Brogue Kick με αποτέλεσμα ο Ιρλανδός να κάνει retain τον πολυπόθητο τίτλο του. Μετά το match ο Reigns έφτασε στα όρια της νευρικής κρίσης/σκιζοφρένειας αφήνοντας αναίσθητο τον Celtic Warrior με συνεχόμενες καρεκλιές και πραγματικά βγάζοντας το άχτι του πάνω στον Triple H ο οποίος χρειάστηκε ιατρική βοήθεια στο τέλος του PPV.



Δείτε ολόκληρο το PPV:
http://watchwrestling.in/watch-wwe-tlc-2015-121315/


Για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη