Raw 21/12/2020: Merry Christmas and a Better New (Show) Year


Το χθεσινό επεισόδιο του Monday Night Raw, ίσως να μην ήταν αυτό που περιμέναμε αλλά είδαμε ένα επεισόδιο στο κλίμα των εορτών, με διάφορους superstars να παίρνουν χρόνο στην τηλεόραση.

Το show άνοιξε με τις νέες WWE Women's Tag Team Champions, Charlotte Flair και την RAW Women's Champion, Asuka. Η Charlotte μας δείχνει ότι από ότι φαίνεται είναι ξανά babyface (αναρωτιέμαι πόσο θα κρατήσει αυτό) και η Asuka να είναι κατενθουσιασμένη που γίνεται η 4η διπλή πρωταθλήτρια γυναικών μετά τις Becky Lynch, Bayley & Sasha Banks. Τις νέες πρωταθλήτριες διέκοψαν οι Nia Jax & Shayna Baszler που αναμενόμενα θέλαν πίσω τους τίτλους τους αλλά τελικά κατέληξαν σε ματς με τις Dana Brooke & Mandy Rose, τις οποίες και μάλιστα κέρδισαν με submission της Shayna Baszler.


Υ.Γ όσοι δεν περιμένατε τέτοιο opening segment, συγχαρητήρια και καλωσήρθατε στο RAW!
 
VIP Lounge 
 
New RAW Tag Team Champions in the lounge. Ο Bobby Lashley μας είπε ότι είναι μέλος της ισχυρότερης δύναμης στο WWE αυτή τη στιγμή, ενώ ο MVP κάλεσε έναν φωτογράφο για μια αναμνηστική φωτογραφία. Όσο οι Hurt Business γιόρταζαν τη νίκη τους σαν φυσιολογικοί άνθρωποι έκαναν την εμφάνιση τους oι Jeff Hardy & Riddle, που επειδή ακούγεται σαν τίτλος σειράς θα τους λέω The Original Bros. Οι οποίοι έβγαλαν ένα μονόλογο για την ύπαρξη της ζωής, την απληστία και την περηφάνεια.

Υ.Γ. 2 υποτίθεται ότι αυτό είναι το επεισόδιο που αρχίζουν οι αλλαγές στο Raw, αυτό τίποτα άλλο. Επίσης συγγνώμη που περνάω τα ματς αλλά πραγματικά δεν αξίζουν προσοχή.
 
Angel Garza vs. Drew Gulak
 
Διαβάζω αυτό το match και λέω "φανταστικοί workers, επέστρεψε ο Garza θα δω ωραίο ματς". Κάπου θα γέλαγε ο Vince με τη δήλωση μου δεν γίνεται. 2 λεπτά ματς, κέρδισε ο Garza με ένα Superkick και το Wing Clipper.
 
MizTV 
 
Ο λυπημένος Miz μας ζήτησε συγγνώμη που δεν έγινε 2 φορές WWE Champion το χθεσινό βράδυ μέχρι που ο καλεσμένος μας, AJ Styles έκανε την είσοδο του και έθιξε κάτι πολύ σωστό, ότι το cash-in το έκανε ο Morrison και όχι ο Miz οπότε ο Miz ζήτησε να γίνει reinstate. Όσο τα έβλεπα αυτά και έκλαιγα για το συγγραφικό μου υλικό μας διέκοψε ο WWE Champion, Drew McIntyre και ο κολλητός του Sheamus και ο ακόμα πιο άκυρος σε όλη την ιστορία Keith Lee. Μας δήλωσαν ότι θέλανε sequel στο Nightmare before TLC segment του Raw, γιατί δεν υπάρχει θεός αλλά αυτό που εννοούσαν είναι ότι απλά θα επιτεθούν στο trio stooges το οποίο γέννησε θα έλεγε κάποιος ένα miscommunication μεταξύ Sheamus & Keith Lee.


T-Bar vs. Ricochet
 
Κρατήσου, κρατήσου. Λοιπόν ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ του Ricochet από μέλος της RETRIBUTION μετά το Feast Your Eyes. Τουλάχιστον ο T-Bar θα δεχόμουν να νικήσει τον Ricochet, σαν Dominick Dijakovic. SKIP!

Bobby Lashley & MVP vs. Riddle & Jeff Hardy
 
Το πρώτο σχετικά καλό match της βραδιάς που δεν λέει πολλά βασικά με το επίπεδο του σημερινού show. Ο United States Champion έδωσε τη νίκη όταν ο Hardy αστόχησε ένα Swanton Bomb και ο Lashley κλείδωσε το Hurt Lock. Καλό ματς.

- Έπειτα ο νικητής του χθεσινού Firefly Inferno Match, Randy Orton έκανε την εμφάνιση και φαινόταν αρκετά χαρούμενος που "σκότωσε" τον Fiend χθες βράδυ. Η Alexa Bliss έκανε την επιστροφή της και δήλωσε ότι ο Fiend όχι μόνο δεν πέθανε αλλά αν επιστρέψει θα είναι εντελώς διαφορετικός από ότι έχουμε συνηθίσει.


Drew McIntyre, Sheamus & Keith Lee vs. The Miz, John Morrison & AJ Styles
Six-Man Holiday Street Fight
 
Εδώ δεν μπορώ να πω κάτι για τη ποιότητα του match με ένα μικρό ψεγάδι. Οι διαγωνιζόμενοι κάνανε tag in & tag out... σε street fight, anyway. Πολύ καλό match γενικά με τη νίκη να έρχεται όταν ο Keith Lee έκανε Spirit Bomb στον Miz αλλά πριν τελειώσει το show, ο Sheamus έδωσε ένα Brogue Kick στον Keith για να κλείσει αυτό το ΚΑΚΟ επεισόδιο του κόκκινου show.


Αποτελέσματα Raw 21/12/2020:
 
Οι Nia Jax & Shayna Baszler επικράτησαν των Dana Brooke & Mandy Rose
O Angel Garza κέρδισε τον Drew Gulak
O T-Bar επιβλήθηκε του Ricochet
Οι Bobby Lashley & MVP κέρδισαν τους Riddle & Jeff Hardy
O Jaxson Ryker επιβλήθηκε του Gran Metalik
Οι Asuka & Charlotte Flair κέρδισαν τις Peyton Royce & Lacey Evans
Οι Drew Mcintyre, Sheamus & Keith Lee κέρδισαν τους The Miz, John Morrison & AJ Styles


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη