30 Years of The DeadMan: Οι Top 5 Dream Opponents για τον Undertaker


Στο ερχόμενο Survivor Series ένα είδωλο, ένας θρύλος του pro wrestling και ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες στην ιστορία του WWE θα κλείσει 30 χρόνια και όπως μας λέει ο Vince και η φατρία του από κοστούμια και κακό booking θα μας δώσει το τελευταίο του αντίο. Παρότι είμαι μικρός σε ηλικία πάντα με ενθουσίαζε ο χαρακτήρας του Undertaker. Η ικανότητα να σε τρομάζει όσο είσαι πιο μικρός και να σε κάνει να τον σέβεσαι μόλις μεγαλώσει θα είναι πάντα κάτι μοναδικό για έναν performer. Είχα τη τύχη το πρώτο PPV Wrestling Match που είδα ποτέ μου να είναι το πασίγνωστο Main Event της WrestleMania 24 εναντίον του Edge και από τότε, I was hooked for life! (#ThankYouTaker).

Καθώς πλησιάζουμε το τέλος της in-ring καριέρας του, ελπίζοντας να μην γίνει 2ος Terry Funk ή Mick Foley από τα πολλά retire, φαίνεται πως πραγματικά θα πούμε το τελευταίο αντίο σε αυτόν το θρυλικό performer. Αλλά ας υποθέσουμε ότι αυτό δεν είναι το τέλος, ποιος θα μπορούσε να ήταν ο ιδανικός αντίπαλος για τον Mark Calaway σε αυτή τη φάση της καριέρας του; 

Είμαι ο Θοδωρής από το Ringside House και σας παρουσιάζω τους πέντε dream αντιπάλους μου για τον The Undertaker.

05) Braun Strowman

Το match μεταξύ Deadman & Monster έχει τις ρίζες του πίσω στο 2016 όταν μια αναμέτρηση μεταξύ τους είχε τη πιθανότητα να γίνει στη WrestleMania 32, αλλά φημολογείται ότι ο Undertaker έβλεπε τον Braun πολύ "green" για να παλέψει μαζί του. Προφανώς δεν θα πω στον Undertaker ότι είχε άδικο για να μη με θάψει στο λάκκο που έθαψε τον AJ στη WrestleMania 36, αλλά ίσως χάσαμε ένα πιθανό Sleeper Hit. Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια διότι ο Strowman μας έχει δείξει ότι έχει εξελιχθεί αρκετά τα τελευταία 4 χρόνια και πιστεύω ότι θα μπορούσε να μας δώσει ένα καλό match ακόμα και τώρα.

04) Seth Rollins


Ο "Μεσσίας" του SmackDown (μέχρι πρότινος του Raw) είναι ίσως ο τέλειος αντίπαλος για τον Undertaker, ειδικά τώρα σαν Heel. Ο delusional χαρακτήρας του Seth εναντίον οποιασδήποτε έκδοσης του DeadMan θα είναι ένα PPV Main Event caliber match ακόμα και στο 2020. O Seth είναι από αυτούς τους performer, τύπου Daniel Bryan, που μπορεί να καθοδηγήσει τον καθένα σε ένα πολύ καλό match ανεξαρτήτως εμπειρίας ή ηλικίας όπως μας έδειξε με τον Dominick Mysterio στο SummerSlam. Αν ο 'Taker έχει άλλο ένα ματς να δώσει σαν farewell, ο Friday Night Messiah θα είναι μία από τις καλύτερες επιλογές του.

03) "The Demon King" Finn Balor


Λοιπόν, αυτό είναι ίσως το πιο controversial choice για μένα διότι περιλαμβάνει τον NXT Champion, Finn Balor να επιστρέφει στο Main Roster και να αναιρεί όλη τη φανταστική πορεία που είχε τον τελευταίο χρόνο στο κιτρινόμαυρο σόου. Αλλά πιστεύω μπορώ να το καταπιώ αν σημαίνει να δω τους 2 από τους καλύτερους supernatural characters της δεκαετίας face to face. Ο Undertaker έχει δείξει ότι έχει ακόμα εμβέλεια σαν performer και μπορεί να δώσει τον καλύτερο εαυτό του αν πιστεύει ότι το ματς του θα πετύχει και πιστεύω ότι εναντίον ενός από τους καλύτερους παλαιστές που αναπνέουν αυτή τη στιγμή (έστω δύσκολα μετά από εκείνο το σπασμένο σαγόνι, get well soon Finn) μπορεί κάλλιστα να μας δώσει άλλο ένα cinematic wonder.

02) "The Fiend" Bray Wyatt


Ξέρω ξέρω ο Undertaker έχει αγωνιστεί με τον Wyatt πριν 5 χρόνια, αλλά ο Bray μας έδειξε ότι είναι εντελώς άλλος "άνθρωπος;". Μπορεί το cinematic match "Braun Strowman vs. Bray Wyatt" στο Extreme Rules να φαινόταν ότι έπρεπε να καεί στη πυρά όπως το Wyatt Compound (sorry Abigail) αλλά θα δώσω ένα free pass και θα πω ότι αν η αναμέτρηση Taker vs. Bray είναι έστω λίγο σαν το ματς τους στη WrestleMania 31, τότε ο αγώνας Fiend vs. Undertaker έχει τις πιθανότητες με το μέρος του. Ποιος ξέρει; Μπορεί ίσως να είναι και το πιο anticipated match σε αυτό το TOP 5.

Well... Εκτός από το Νο.1 μας.

01) Sting


Could it be anyone else? Το ματς Undertaker vs. Sting είναι ίσως από τα μεγαλύτερα dream matches of all time όσο χρόνος και αν περάσει. Ακόμα και με τη πιθανότητα να βγει άλλο ένας εφιάλτης σαν το Goldberg vs. Undertaker (εδώ γελάμε), είναι ένας αγώνας που πουλάει από μόνος του. Ένα απλό clash of icons που θα ανατρίχιαζε ακόμα και τον πιο casual θεατή και ίσως το πιο πιθανό match να γίνει αν και ποτέ το WWE επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία.

Υ.Γ Please don't screw this Vince!


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη