NXT 11/11/2020: Η φατρία του McAfee δεν σταματιέται

Το WWE NXT ολοκλήρωσε άλλο ένα επεισόδιο του. Είδαμε μια τεράστια αλλαγή στο championship σκηνικό και είδαμε και την φατρία του McAfee να κάνει άλλο ένα μεγάλο statement. Είμαι ο Γιώργος από το Ringside House και θα σας δείξω όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο. 

- To show άνοιξε με τον NXT North American Champion, Johnny Gargano, ο οποίος μίλησε για το πόσο πιστεύει πλέον στους τροχούς, μετά την νίκη του στο Spin The Wheel Match. Έτσι και αυτός είχε την δική του ρόδα, με μια λίστα από διεκδικητές. Όποιος επιλεγόταν από την ρόδα, θα αντιμετώπιζε τον Gargano σε ένα open challenge για τον τίτλο. Ο νικητής (αν και νοθευμένα) ήταν ο Leon Ruff, ο οποίος χρησιμοποιείτο κυρίως ως jobber. To match μεταξύ Gargano & Ruff ήταν one-sided, αφού ο Johnny κυριαρχούσε. Ο Damien Priest ωστόσο βρέθηκε στο κοινό, δύο εβδομάδες αφού έχασε τον τίτλο του και απόσπασε τόσο πολύ τον Gargano, που ο Ruff έκανε το roll-up και έγινε ο νέος NXT North American Champion προς το σοκ όλων. Ένα αρκετά δυνατό και απρόσμενο opening. 
- Στην συνέχεια και αφού είδαμε τον Gargano να διαμαρτύρεται για το wheel challenge που ο ίδιος έκανε, είχαμε το NXT Cruiserweight Championship Match μεταξύ του πρωταθλητή Santos Escobar και τον Jake Atlas. Ένα τυπικό WWE match με νικητή τον Escobar, όταν και ο πρωταθλητής νίκησε τον Atlas με το ίδιο finisher που τον κέρδισε και στο Halloween Havoc. 

- Ένα παράξενο segment με την Raquel Gonzalez τον Boa & έναν γέρο Κινέζο έλαβε χώρα στην συνέχεια. Η Li ήταν να αντιμετωπίσει την Raquel Gonzalez, όταν ο Boa βγήκε και έδωσε μια σημείωση στην Gonzalez και εν τέλει δεν θα γινόταν ο αγώνας.  H Gonzalez επιτέθηκε στον Boa μέχρι που την είσοδο του έκανε ο παππούς, ο οποίος έδωσε μια σημείωση στον Boa και έβαλε κάτι, μαύρου χρώματος επάνω του, που φαίνεται να τον άλλαξε. Δεν ξέρω αν έβλεπα Mulan ή WWE, αλλά μου θυμίζει Dungeon of Doom και πρέπει να σταματήσει. 
- Στο καλύτερο ματς της βραδιάς, η Candice LeRae αντιμετώπισε την Toni Storm. Οι δύο γυναίκες έβαλαν τα δυνατά τους και μας έδωσαν έναν καλό αγώνα, με την LeRae να παίρνει βρώμικα την νίκη. Μετά τον αγώνα η Storm επιτέθηκε στην LeRae αλλά το άτομο με την μάσκα Scream έκανε την εμφάνιση του και βοήθησε την LeRae και μολονότι η Shotzi Blackheart ήρθε να ισοφαρίσει τα odds, το άτομο με την Scream αμφίεση, ήταν αρκετό για να ξαπλώσει στο καναβάτσο και τις δύο γυναίκες. Αυτό το άτομο, αποκαλύφθηκε εν τέλει ότι ήταν η Indi Hartwell, η οποία είχε να εμφανιστεί από τον Απρίλιο στο NXT. 

- Με αφορμή ένα attack που έκανε ο Thatcher στον μαθητή του, Oliver Grey, ο οποίος κατά τύχη έπεσε σε ένα από τα paintings του Dexter Lumis, o Lumis αντιμετώπισε τον δάσκαλο του Thatch-as-Thatch Can style του wrestling σε ένα ματς, το οποίο φάνηκε ότι εντάξει, οι δυό τους δεν έχουν χημεία. Γενικά, μολονότι είναι ενδιαφέρον σαν gimmick, o Lumis είναι αρκετά "ακίνητος" σαν παλαιστής και δεν νομίζω να προχωρήσει παραπέρα, αν δεν του αλλάξουν στυλ πάλης. Την νίκη πήρε ο Thatcher,  όταν ο ίδιος, έσπρωξε τον Lumis, πάνω στον Cameron Grimes, ο οποίος βγήκε να δει τον αγώνα και έκανε το roll-up για την νίκη. Μετά τον αγώνα, ο Grimes επιτέθηκε στον Lumis και είπε ότι δεν τον φοβάται. 
- Μετά από ένα σπουδαίο promo του Ciampa (ΔΕΊΤΕ ΤΟ, δεν εντυπωσιάζομαι πολλές φορές) όπου είπε στην ουσία ότι είναι ο τελευταίος μεγάλος παλιός NXTer, είχαμε το main event μας, όπου οι Burch & Lorcan υπερασπίζονταν τους τίτλους τους, απέναντι στους πρώην πρωταθλητές Breezango. Πριν το ματς, μαζί τους ήταν και οι McAfee, Dunne. Ο McAfee έκανε ένα σπουδαίο heel promo, λέγοντας για το πόσο ασταμάτητος ήταν μαζί με την φατρία του και στην συνέχεια οι πρωταθλητές, μετά από ένα όμορφο main event, διατήρησαν τους τίτλους τους. Μετά το match, o Drake Maverick και οι Breezango προσπάθησαν να κάνουν την ζημιά στους πρωταθλητές και τους υπόλοιπους, αλλά η φατρία του McAfee δεν σταματιέται. Κάτι ωραίο χτίζεται εδώ. Και αυτό είναι... Undisputed. 

Την επόμενη εβδομάδα: O Finn Balor κάνει την εμφάνιση του στο NXT, μετά το TakeOver, η Rhea Ripley αντιμετωπίζει την Io Shirai για το NXT Women's Champiosnhip. 

Αποτελέσματα NXT 11/11/2020:

O Leon Ruff επιβλήθηκε του Johnny Gargano 
O Santos Escobar κέρδισε τον Jake Atlas 
O αγώνας Xia Li vs Raquel Gonzalez δεν έγινε ποτέ 
H Candice LeRae κέρδισε την Toni Storm 
O Timothy Thatcher επιβλήθηκε του Dexter Lumis 
Οι Burch & Lorcan κέρδισαν τους Breezango


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη