SmackDown 13/11/2020: Σκωτσέζικο ντους!


Ακόμη ένα επεισόδιο του SmackDown ολοκληρώθηκε και ήταν γεμάτο εκπλήξεις. Μια από αυτές η εμφάνιση του Drew McIntyre και η σιγουριά πως θα κερδίσει τον Randy Orton για να βρεθεί στον δρόμο του Roman Reigns. Παρακάτω ακολουθούν τα αξιοσημείωτα που είδαμε στο SmackDown της Παρασκευής.


- Το επεισόδιο της εβδομάδας άνοιξε με τον Roman Reigns να κάνει την είσοδο του κι έπειτα να προχωράει σε ένα promo στο οποίο αναφέρθηκε στον Jey Uso, ο οποίος μέσα σε 2 εβδομάδες κέρδισε τον Daniel Bryan και τον Kevin Owens. Δύο πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές. Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αντίπαλο του για το Survivor Series, Randy Orton. Προτού όμως προλάβει να πει πολλά, ο Drew McIntyre τον διέκοψε και σόκαρε λιγάκι τον κόσμο καθώς αποτελεί μέλος του Raw και όχι του SmackDown. Ο "Scottish Psychopath" τόνισε στον πρωταθλητή πως στο Survivor Series δεν θα αντιμετωπίσει τον Randy Orton, αλλά τον Drew McIntyre διότι αυτή την Δεύτερα στο Raw θα κατακτήσει ξανά τον τίτλο. Επίσης ο Drew αναφέρθηκε και στην τελευταία φορά που οι δυο τους βρέθηκαν στο ρινγκ, θυμίζοντας στον Roman όταν τον απέκλεισε από το Royal Rumble Match. Το βλέμμα του έπειτα στράφηκε προς τον Paul Heyman, και του θύμισε όταν κέρδισε τον Brock Lesnar μέσα σε 5 λεπτά στην WrestleMania. Αργότερα είδαμε τον McIntyre να τον προειδοποιεί πως αυτός είναι ο εκλεκτός, και θα το αποδείξει στο Survivor Series.


Ο McIntyre ολοκλήρωσε όσα ήθελε να πει, και ο Roman Reigns δεν το άφησε να περάσει έτσι. Από την δική του πλευρά παραδέχθηκε πως όλα όσα είπε ο Drew, ήταν αλήθεια. Αλλά πλέον δεν είναι ο παλιός Roman, έχει αλλάξει. Επίσης είπε ότι δεν βλέπει Raw (με τον Paul Heyman να φωνάζει ότι δεν χάνει και κάτι), ενώ ο κόσμος πλέον προτιμά να βλέπει το SmackDown επειδή θέλουν να βλέπουν τον "Tribal Chief". Και εφόσον δεν βλέπει το κόκκινο σόου, ο Reigns στάθηκε απέναντι του και τον ρώτησε «ποιος είναι ο Drew McIntyre;». Τότε οι δυο τους ήρθαν face-to-face αλλά ο Jey Uso τους διέκοψε για να μπει στη μέση και να πει στον McIntyre πως δεν έχει καμιά δουλειά να εμφανίζεται στο SmackDown, και όπως έδωσε ένα μάθημα στον Owens και τον Bryan, θα ήθελε να δώσει και σε αυτόν οπότε τον προκάλεσε σε αγώνα. Η απάντηση του McIntyre προφανώς και ήταν θετική. Αφού αυτό το μεγάλο segment τελείωσε, είδαμε την κάμερα να πηγαίνει στα παρασκήνια και έναν εκνευρισμένο Roman Reigns να φωνάζει στον Jey Uso πως δεν είναι μοιράζονται από το ίδιο σόου, αλλά είναι δικό του. Επίσης τον προειδοποίησε να μην ξανά μπλεχτεί σε προσωπικές του δουλειές διότι τα έκανε όλα χάλια.


Intercontinental Championship Match
Sami Zayn (c) vs. Apollo Crews

Ο Sami Zayn ήταν απίστευτα εκνευρισμένος προτού αρχίσει ο αγώνας, και μίλησε στο μικρόφωνο φωνάζοντας ότι του ανακοίνωσαν πως θα υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι σε έναν σπουδαίο αθλητή όπως ο Apollo Crews, μια ώρα ακριβώς πριν αρχίσει το σόου. Δηλώνοντας πως δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένος και είναι θύμα σαμποτάζ από την παραγωγή. Το ματς ήταν αρκετά απογοητευτικό διότι δεν δόθηκε μεγάλη διάρκεια, ενώ το τελείωμα ήταν ακόμα χειρότερο όταν ο Sami Zayn χρησιμοποίησε τα σχοινιά κάτω από το ρινγκ για να εγκλωβιστεί ο Apollo Crews και να χάσει τον αγώνα με count out.


No Holds Barred Match
Seth Rollins vs. Rey Mysterio

Ένα storyline που κρατάει εδώ και μήνες, νομίζω έφτασε στο τέλος του καθώς στο επεισόδιο της εβδομάδας είδαμε το WWE να μας προωθεί αυτό το No Holds Barred Match ως το "Final Chapter". Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ δυνατά με τον Rey Mysterio να περνάει από Tornado DDT τον αντίπαλο του πάνω στο apron, ενώ οι δύο superstars εκμεταλλεύτηκαν το stipulation και βγήκαν εκτός ρινγκ για να μας δώσουν μερικά όμορφα highlights. Αργότερα ο Seth άρπαξε τα σιδερένια σκαλοπάτια και τα έριξε πάνω στο σώμα του Rey με την οικογένεια του να παρακολουθεί με αγωνία το ματς έξω από το ρινγκ. Έπειτα ο Rollins ανέβηκε στο κόρνερ του ρινγκ για να σηκώσει τον Mysterio και να τον περάσει από ένα δυνατό Powerbomb μέσα από το τραπέζι, με τον Μεξικανό να κάνει τελευταία στιγμή το kick-out.


Ο "Messiah" για άλλη μια φορά προσπάθησε να επαναλάβει την παλιά του τακτική, αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο αφού έβγαλε τα προστατευτικά καλύμματα από τα πόδια της καρέκλας και προσπάθησε να τον χτυπήσει στο πονεμένο μάτι, αλλά τελευταία στιγμή ο Dominik τον τράβηξε έξω από το ρινγκ για να τον σώσει. Μάταια βέβαια καθώς ο μικρός δέχτηκε ένα δυνατό Superkick. Παρόλα αυτά ο Murphy το πήρε πάνω του και πρόδωσε για 2η φορά τον Seth Rollins, το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Mysterio να περάσει από 619 και Frog Splash τον αντίπαλο του και να φύγει νικητής από αυτό το δραματικό storyline. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η νίκη ήταν αφιερωμένη στον Eddie Guerrero. Όταν ο αγώνας τελείωσε η οικογένεια Mysterio ανέβηκε στο ρινγκ και συγχώρησε τον Murphy για τις πράξεις του στο παρελθόν, καθώς κέρδισε την εμπιστοσύνη του Rey.


Natalya vs. Liv Morgan vs. Tamina vs. Chelsea Green

Στα πλαίσια των προκριματικών της γυναικείας ομάδας για το Survivor Series είδαμε αυτό το Fatal 4-Way Match που ανακοίνωσε νωρίτερα στην βραδιά ο Adam Pearce. Η προσθήκη της Chelsea Green ήρθε τελευταία στιγμή, και αν δεν κάνω λάθος έδωσε το πρώτο της ματς για το SmackDown μέσα στη σεζόν. Όταν το ματς ξεκίνησε και τα 3 κορίτσια εστίασαν την προσοχή τους πάνω στην Tamina προσπαθώντας να την βγάλουν έξω από το ρινγκ για να είναι πιο εύκολο το έργο. Εν τέλη η Morgan με ένα καλό Facebuster στην Tamina πήρε την νίκη και το εισιτήριο για το Survivor Series, όπου θα συνεργαστεί μάλιστα με μια παλιά της φίλη, την Ruby Riott.


Drew McIntyre vs. Jey Uso

Πριν αρχίσει ο αγώνας ο Drew σε συνέντευξη ανέφερε πως βρέθηκε στο σόου για να στείλει ένα μήνυμα στον Roman Reigns, ενώ δήλωσε αποφασισμένος πως την Δευτέρα θα πάει να πάρει το WWE Championship από τον Randy Orton για να πάει στο Survivor Series. Έτσι βρέθηκε στον δρόμο του Jey στο Main Event του SmackDown της εβδομάδας, σε ένα ματς που είχε διάρκεια περίπου 10 λεπτά. Οι δύο superstars πάλεψαν σε γρήγορους ρυθμούς μέχρι να κάνει την είσοδο του ο Roman Reigns και να αποσπάσει την προσοχή του McIntyre για να πάρει το προβάδισμα ο Uso. Σε μια στιγμή ο "Tribal Chief" είπε στον Jey πως δεν τον ενδιαφέρει αν θα κερδίσει, απλά θέλει να τον βασανίσει όπως έκανε στον Kevin Owens και τον Daniel Bryan. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε καθώς από το πουθενά ο McIntyre με ένα Claymore Kick πήρε την νίκη και ήρθε face-to-face με τον Reigns.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη