RAW Report (31/01/2022)


Πολλά και όμορφα πράγματα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Monday Night Raw, με νέες ανακοινώσεις, αναμετρήσεις, και αντιπαλότητες να σχεδιάζονται στο δρόμο προς το επόμενο Pay-Per-View του WWE που θα λάβει μέρος στην Σαουδική Αραβία.

Ο Brock Lesnar εμφανίστηκε στο Raw της Δευτέρας, και απαίτησε από τον Bobby Lashley να του δώσει επαναληπτικό αγώνα μετά την ήττα του στο Royal Rumble, την ίδια στιγμή ο ίδιος και ο μάνατζερ του, MVP το έβαλαν στα πόδια και δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα μαζί του. Τότε εμφανίστηκε ο Adam Pearce και μετά από δική του ανακοίνωση, στο Elimination Chamber θα δούμε έναν αγώνα στο τεράστιο κλουβί ανάμεσα σε 5 άνδρες, με τον πρωταθλητή Bobby Lashley να καλείται να υπερασπιστεί το WWE Championship στον τελευταίο σταθμό πριν την WrestleMania. Ο Pearce επίσης τόνισε πως ο Brock Lesnar θα συμμετέχει σε αυτόν τον αγώνα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι ο Lesnar μετά από δική του απόφαση ανακοίνωσε πως θα αντιμετωπίσει τον Universal Champion, Roman Reigns στην WrestleMania.

— Στο πρώτο ματς της βραδιάς, η Rhea Ripley κέρδισε την Nikki A.S.H. και πήρε εκδίκηση για όσα της έκανε τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Η νίκη ήρθε μετά από ένα δυνατό Riptide.

— Ο Miz νίκησε τον Dominik Mysterio σε ένα αρκετά σύντομο ματς καθώς ο Rey Mysterio βρισκόταν στο ringside υποστηρίζοντας τον γιο του. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Miz προσποιήθηκε πως δέχθηκε επίθεση από τον Mysterio και ο διαιτητής αναγκάστηκε να αποβάλει τον Rey από την αρένα. Τότε ο Dominik έχασε την προσοχή του, και ο Miz μετά από Skull Crushing Finale να παίρνει την νίκη.

— Ακολούθησε το Kevin Owens Show με τον Kevin να έχει καλεσμένο τον νέο του καλό φίλο, Seth Rollins. Οι δύο superstars μίλησαν για τα γεγονότα του Rumble με τον Owens να λέει πως μπορεί ο Rollins να έχασε το ματς, αλλά στην καρδιά του είναι ο νέος Universal Champion. Ο Rollins έπειτα έκανε μια ανακοίνωση τονίζοντας πως θα συμμετέχει στο Elimination Chamber Match.

— Στον πρώτο αγώνα προκριματικών για το Elimination Chamber, ο Austin Theory κέρδισε τον Kevin Owens. Ο αγώνας ήταν αρκετά καλός και ο Owens πάλεψε σκληρά κάνοντας μερικές πολύ δυνατές κινήσεις απέναντι στον Theory. Στο τέλος όμως, ο Austin πέρασε από ATL τον αντίπαλο του για να πάρει την νίκη και να κερδίσει την θέση του στο Elimination Chamber Match, σ' αυτό το πρώτο Elimination Chamber Qualifying Match.

— Στα πλαίσια της προώθησης του WWE 2K22, όπου είδαμε ένα trailer με το νέο βιντεοπαιχνίδι της 2K σε συνεργασία με το WWE μετά από 2 χρόνια απουσίας, ο Angelo Dawkins χωρίς να βρει κάποιο εμπόδιο τσίμπησε μια σημαντική νίκη κόντρα στον Dolph Ziggler.

— Το δεύτερο ματς με τα προκριματικά του Elimination Chamber κρίθηκε ανάμεσα σε Riddle και Otis σε ένα αρκετά entertaining αγώνα. Ο Riddle προσπάθησε να κάνει RKO αλλά ο Otis το απέφυγε, έτσι ο Riddle μετά από twisting senton κατάφερε να κερδίσει τον Otis και να πάρει το εισιτήριο για το Elimination Chamber.

— Η Bianca Belair κέρδισε την Carmella μετά από Kiss of Death, χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερο.

— Ο AJ Styles κέρδισε τον Rey Mysterio στο τελευταίο Elimination Chamber Qualifying Match της βραδιάς, με τον Styles να παίρνει τη νίκη μετά από ένα όμορφο Styles Clash σε ένα ματς με πολλά back and forth. Έτσι έκλεισαν όλες οι θέσεις για το Elimination Chamber. Ο Bobby Lashley θα αντιμετωπίσει τους Brock Lesnar, Seth Rollins, Austin Theory, Riddle και AJ Styles για το WWE Championship.

— Στο main event της βραδιάς, η "Rowdy" Ronda Rousey φτάνει στο ρινγκ και φαίνεται να μην έχει καμία διάθεση για πλάκα. Η Rousey λέει ότι σκέφτεται από το Σάββατο ποιον τίτλο θέλει να πάρει στην φετινή WrestleMania. Της Charlotte ή της Becky; Τότε στο ρινγκ έρχεται η Becky Lynch και λέει πως δεν έχει χρόνο να περιμένει και απαιτεί να λάβει μια απάντηση το συντομότερο δυνατό. Η Ronda ρίχνει την Lynch κάτω με το ένα χέρι και λέει ότι θα δώσει την απάντησή της αυτή την Παρασκευή στο SmackDown.

— Πριν το σόου τελειώσει, στο ρινγκ ήρθε η Lita φορώντας ένα μπλουζάκι της Becky και αφού τα είπαν για λίγο, η Lita την προκάλεσε στα ίσια σε αγώνα όχι στην WrestleMania, αλλά στο Elimination Chamber, με την απάντηση που παίρνει να είναι θετική. Έτσι ανακοινώθηκε επίσημα το Lita vs. Becky για το RAW Women's Championship στο Chamber.

Αποτελέσματα αγώνων:

— Η Rhea Ripley νίκησε την Nikki A.S.H.
— Ο Miz νίκησε τον Dominik Mysterio
— Ο Austin Theory κέρδισε τον Kevin Owens
— Ο Angelo Dawkins κέρδισε τον Dolph Ziggler
— Ο Riddle νίκησε τον Otis
— Η Bianca Belair νίκησε την Carmella
— Ο AJ Styles κέρδισε τον Rey Mysterio


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη