Οδηγός Royal Rumble 2022


Κυρίες και κύριοι, ο δρόμος για την WrestleMania αναμένεται να ανοίξει από ώρα σε ώρα, και το Ringside House σας φέρνει τον οδηγό με όσα αναμένεται να δούμε στο αποψινό μεγάλο Pay-Per-View που θα απολαύσουμε ζωντανά μέσα από το WWE Network.

Το Royal Rumble 2022 θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το Peacock αποκλειστικά για τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος θα έχει την ευκαιρία να το παρακολουθήσει ζωντανά μέσω συνδρομής στο WWE Network. Θα λάβει μέρος 30 Ιανουαρίου 2022 στο Σεντ Λούις του Μιζούρι, με την εταιρία να έχει πουλήσει πάνω από το 90% των διαθέσιμων εισιτηρίων, ποσό που αγγίζει κοντά στα 31,598 tickets.

Ώρα έναρξης Kickoff:  02:00 ώρα Ελλάδος
Ώρα έναρξης Mainshow:  03:00 ώρα Ελλάδος

Η παράδοση παραμένει ίδια, με την διοργάνωση να περιλαμβάνει δύο αγώνες Royal Rumble ανδρών και γυναικών, οι οποίοι μάλιστα αυτή την χρονιά θα έχουν και ειδικούς καλεσμένους. Ο ηθοποιός και κασκαντέρ Johnny Knoxville από το Jackass θα είναι στον αγώνα των ανδρών, ενώ η Knockouts World Champion από το Impact Wrestling, Mickie James θα είναι στον αγώνα των γυναικών.

Η υπόλοιπη κάρτα αγώνων περιλαμβάνει το WWE Championship Match με τους Brock Lesnar και Bobby Lashley να συγκρούονται για πρώτη φορά στην ιστορία σε one on one αναμέτρηση. Ενώ από την πλευρά του SmackDown, έχουμε τον Universal Champion, Roman Reigns να υπερασπίζεται τον τίτλο του απέναντι στον παλιό καλό του φίλο, Seth Rollins σε μια δυνατή και απρόβλεπτη μάχη.

Για τους Royal Rumble αγώνες που πρόκειται να δούμε, έχουν ανακοινωθεί 25 ονόματα για το ανδρικό και 23 για το γυναικείο, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Παρακάτω ακολουθεί η κάρτα αγώνων:

WWE Championship Match
Brock Lesnar (c) vs. Bobby Lashley

Universal Championship Match
Roman Reigns (c) vs. Seth Rollins

Edge & Beth Phoenix vs. The Miz & Maryse

RAW Women's Championship Match
Becky Lynch (c) vs. Doudrop

30-Man Royal Rumble Match

30-Woman Royal Rumble Match


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη