Έληξε το συμβόλαιο του Goldberg με το WWE


Ο Goldberg είχε δηλώσει στο παρελθόν πως μετάνιωσε που σπατάλησε τόσα χρόνια μακριά από το Pro Wrestling. Τώρα, στα 55 του, ο WWE Hall of Famer φαίνεται να κάνει την αντίστροφη μέτρηση για να κρεμάσει τις μπότες του.

Ο Goldberg προκάλεσε τον Roman Reigns για το Universal Championship στο Elimination Chamber που έλαβε μέρος στις 19 Φεβρουαρίου στην Σαουδική Αραβία. Μετά από έναν έντονο αγώνα που και οι δυο αγωνιζόμενοι τα έδωσαν όλα, ο Reigns ήταν αυτός που είπε την τελευταία κουβέντα παίρνοντας μια σημαντική νίκη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Goldberg είχε ένα τελευταίο ματς στο συμβόλαιο του και αυτό το έδωσε στο περασμένο Pay-Per-View όπου και ηττήθηκε. Πλέον, το συμβόλαιο έληξε και είναι επίσημα ελεύθερος. Σε περίπτωση που ο Goldberg δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο με το WWE, τότε ο Roman Reigns θα πιστωθεί ως ο τελευταίος αντίπαλος στην απόσυρση του.

Ο ίδιος είχε δηλώσει πως μετάνιωσε που δεν επέστρεψε νωρίτερα στο WWE και άφησε τα χρόνια να περάσουν, ενώ τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει με το Pro Wrestling μέχρι να του τελειώσουν οι αντοχές. Ο χρόνος θα δείξει για το πως θα εξελιχθεί η περίπτωση του Goldberg, αλλά για την ώρα είναι ελεύθερος.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη