Πληροφορίες για το συμβόλαιο του Chris Jericho στο AEW


Την περασμένη Τρίτη, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του AEW, Tony Khan, ανακοίνωσε ότι ο Cody Rhodes και η γυναίκα του Brandi Rhodes αποχώρησαν από την εταιρεία. Έχει επίσης αναφερθεί ότι ο Cody θα επιστρέψει σύντομα στο WWE και ότι ο Vince McMahon έχει κάτι καλό στα σχέδια του.

Ωστόσο, την Κυριακή ο Chris Jericho έκανε μια δημοσίευση στο Twitter όπου αναφέρθηκε σε μια παλιά αντιπαλότητα που είχε με τον Kevin Owens, λέγοντας πως αργά ή γρήγορα θα βρεθούν ξανά στον ίδιο δρόμο. Τότε ξέσπασαν μερικές φήμες στα social media περί επιστροφής του Jericho στο WWE.

Για το συγκεκριμένο γεγονός αναφέρθηκε και ο γνωστός δημοσιογράφος, Dave Meltzer ο οποίος τόνισε ότι το AEW έκανε μια σημαντική αλλαγή στο συμβόλαιο του Jericho η οποία θα τον κρατήσει "δεμένο" στο AEW μέχρι και τις αρχές του 2024.

Αυτό σημαίνει ότι ο Jericho θα παραμείνει υπογεγραμμένος στo AEW μέχρι την ηλικία των 53. Υπάρχει αρκετός χρόνος για τον ίδιο και την εταιρία ώστε να καταλήξουν σε νέα συμφωνία.

Με απλά λόγια, το να χάσει η εταιρία τον Jericho ενώ παραμένει ένας από τους κορυφαίους παλαιστές στο ρόστερ, θα ήταν τεράστιο πλήγμα για το AEW. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να φτάσει η εταιρία σε νέα ύψη καθώς προσπαθούσε να δημιουργήσει χαρακτήρες και να βοηθήσει νέα ταλέντα να ανέβουν.

Ο Jericho δεν αγωνίζεται πλέον ως full-timer διότι υπάρχουν αρκετά πράγματα που τον απασχολούν και εκτός ρινγκ, όπως τα podcast και το συγκρότημα του, ωστόσο αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι για το AEW καθώς ήταν από τις πρώτες υπογραφές που έγιναν πίσω στο 2019. Το AEW θα τον χρειαστεί σε βάθος χρόνου, αν θέλει να φτάσει το WWE όσον αφορά την τηλεθέαση, και την παγκόσμια φήμη.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη