Cody Rhodes: Παρελθόν από AEW, σε επαφές με το WWE


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Cody Rhodes βοήθησε σημαντικά τo AEW, τόσο εντός ρινγκ όσο και στα παρασκήνια. Ήταν ο EVP της εταιρείας και είχε πολυάριθμες αρμοδιότητες, τις οποίες εκτέλεσε όλες στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Ο τελευταίος αγώνας του Cody Rhodes στο AEW Dynamite ήταν κόντρα στον Sammy Guevara, από τον οποίο και ηττήθηκε για να χάσει το AEW TNT Title. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, ο Cody Rhodes και η σύζυγός του, Brandi χωρίζουν τους δρόμους τους με την εταιρεία μετά από χρόνια συνεργασίας.

Ήταν μια ανακοίνωση από πλευράς AEW που σόκαρε αρκετό κόσμο, διότι οι περισσότεροι περίμεναν πως θα γίνει ανανέωση στο συμβόλαιο του Cody. Σύμφωνα με τον Andrew Zarian, ο οποίος έχει δημοσιεύσει πολλές φήμες στο παρελθόν, οι μάνατζερ του Rhodes βρίσκονται σε επαφή με το WWE για την επιστροφή του.

Ο Cody Rhodes θα μπορούσε εύκολα να υπογράψει με το WWE τώρα που δεν είναι πλέον στο AEW, μια κίνηση που θα μπορούσε να ταράξει τα νερά ανάμεσα στο κόσμο του Pro Wrestling. Μένει να δούμε αν θα κλείσει το deal με τον Vince McMahon.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη