Ο Kurt Angle αποκαλύπτει πλάνα που ακυρώθηκαν για την επιστροφή του


Πριν από το Royal Rumble της περασμένης εβδομάδας, αναφέρθηκε από γνωστές πηγές ότι ο Kurt Angle θα ταξίδευε στο Σεντ Λούις του Μιζούρι — την πόλη που θα φιλοξενούσε το Pay-Per-View. Το Royal Rumble πραγματοποιήθηκε μέσα στο Dome στο America's Center. Κάτι που φυσικά μας οδήγησε σε φήμες ότι ο Angle θα έκανε μια είσοδο-έκπληξη στον αγώνα Royal Rumble των 30 ανδρών. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Μιλώντας σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του "The Kurt Angle Show", ο χρυσός Ολυμπιονίκης εξήγησε ότι ταξίδεψε στο Σεντ Λούις για το Royal Rumble καθώς η εταιρεία τον χρειαζόταν να αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα. Ο Kurt και η σεναριογραφική ομάδα της εταιρίας είχαν σχεδιάσει τα πάντα για την πορεία του Angle στο Rumble περίπου 3 εβδομάδες πριν την διεξαγωγή του PPV.

Τα πλάνα όμως ακυρώθηκαν λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το ματς, διότι προέκυψαν κάποιες αλλαγές που αναστάτωσαν αρκετά ταλέντα του WWE. Ο Kurt τόνισε ότι έδωσε μερικές συνεντεύξεις για ένα ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η ομάδα του WWE Network, και έβγαλε και μερικές φωτογραφίες με τους οπαδούς. Με λίγα λόγια το απόλαυσε παρά τα πλάνα που ακυρώθηκαν.

Ο Angle επέστρεψε στο WWE το 2017. Λίγο μετά την εισαγωγή του στο Hall of Fame, έγινε ο νέος γενικός διευθυντής του Monday Night Raw. Διατήρησε αυτή τη θέση για ένα χρόνο και τέσσερις μήνες ενώ αγωνιζόταν σποραδικά.

Αφού αποσύρθηκε από την πάλη, ο Angle απέκτησε ρόλο παραγωγού στα παρασκήνια που κράτησε για μερικούς μήνες μέχρι να απολυθεί τον Απρίλιο του 2020. Το WWE του πρόσφερε αργότερα δουλειά για να διαχειριστεί τον Riddle στο κύριο ρόστερ, αλλά ο χρυσός Ολυμπιονίκης απέρριψε την προσφορά. 


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη