Όλα όσα γνωρίζουμε για την περίπτωση Shane McMahon


Ο Shane McMahon ήταν υπεύθυνος για την λογική πίσω από το booking στο... απογοητευτικό θα λέγαμε, ανδρικό Royal Rumble Match που είδαμε λίγες μέρες πριν. Με αρκετούς superstars να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους, το WWE αναγκάστηκε να λύσει την συνεργασία του με τον γιο του Vince McMahon. Περίεργο έτσι;

Ο McMahon ήταν μια από τις επιστροφές-εκπλήξεις στο Royal Rumble Match της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ λίγες μέρες αργότερα ανακοινώθηκε από διάφορες πηγές ότι ο Shane απολύθηκε από το WWE μετά από διαμαρτυρίες που υπήρχαν στα backstage για το κακό booking που έκανε. 

Μάλιστα, αναφέρθηκε ότι ο Shane φέρεται να ήταν δυσαρεστημένος με τη δημιουργική κατεύθυνση που υπάρχει στο WWE καθώς πλησιάζουμε στην WrestleMania. Αυτό ώθησε τον Vince McMahon να ακυρώσει όλα τα σχέδια για τον γιο του, ο οποίος πιθανότατα δεν θα είναι μέρος της WrestleMania 38 στο Άρλινγκτον του Τέξας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fightful Select, ο McMahon είχε παρασκηνιακές διαφωνίες με τους Randy Orton και Brock Lesnar για τον αγώνα των 30 ανδρών που έλαβε μέρος στο main event. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Shane ήθελε να πάρει την πρώτη θέση στο Royal Rumble Match για να χτίσει ένα δυνατό highlight μέσα στη βραδιά, και φυσικά να γίνει ένα από τα φαβορί για την φετινή WrestleMania. Όμως υπήρξε ένα μπέρδεμα ανάμεσα στην αριθμητική σειρά με τους εισόδους στο Rumble, το οποίο εκνεύρισε αρκετά τον Shane όταν ο Randy Orton του επιβεβαίωσε πως παρά τις αλλαγές, οι θέσεις 29 και 30 είναι κλεισμένες και δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Η ίδια πηγή τονίζει το γεγονός ότι ο Brock Lesnar δεν έμεινε ευχαριστημένος με τον τρόπο που σχεδίασε ο Shane όλο το booking για το Rumble. Παρακολουθώντας τον αγώνα, ο Vince ήταν επίσης ένα από τα άτομα που δεν έμειναν ευχαριστημένα με τον σχεδιασμό, έτσι υπήρξε ένα αρνητικό κλίμα από όλους απέναντι στον Shane.

Βέβαια, υπάρχει χρόνος για τον Shane O'Mac να επιλύσει τα τυχόν προβλήματα με τον Vince και τα άλλα ταλέντα του WWE. Αλλά αυτή τη στιγμή, φαίνεται ότι δεν θα είναι μέρος της WrestleMania 38 καθώς ο πατέρας του επέλεξε να τον απομακρύνει από την τηλεόραση ξανά.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη