RAW 27/08/2018: Monsterous Alliance!


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το κόκκινο εβδομαδιαίο σόου με Braun Strowman να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στην Shield και κυρίως στον Roman Reigns με την βοήθεια των Ziggler και Mclntyre. Ο Baron Corbin το έζησε μια χαρά ως GM του σόου και πήρε νίκη με το "έτσι θέλω" απέναντι στον Balor. Η Trish Stratus επέστρεψε και χαστούκισε δυνατά τον Elias ενώ ο Kevin Owens ανακοίνωσε ότι παραιτείται!Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τους Roman Reigns και Braun Strowman να έρχονται face to face και με τον δεύτερο να ανακοινώνει ότι θα κάνει cash in. Αυτό όμως θα γίνει δίκαια όπως είπε μέσα σε Hell in a cell αγώνα σε ομώνυμο ppv. Έτσι η shield δεν θα μπορεί να παρέμβει με τον Reigns να δέχεται την πρόκληση. Οι Ziggler και Mclntyre εμφανίστηκαν και τους προκάλεσαν σε αγώνα tag team. Ο προσωρινός GM, Baron Corbin όρισε και τους δύο αγώνες και αποδέχτηκε το περίεργο cash in του Braun.



Finn Balor vs Baron Corbin

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Finn Balor να κυριαρχεί γενικά στο μεγαλύτερο μέρος του και να εφαρμόζει suicide dive στον αντίπαλο του. Ο Corbin απάντησε με deep six με τον Balor να κάνει kick out στο 2. Τελικά ο προσωρινός GM χτύπησε τον Finn με steel chair ο οποίος πήρε την νίκη με DQ υπέρ του.


No DQ match: Finn Balor vs Baron Corbin

Ωστόσο ο Corbin πήρε το μικρόφωνο και είπε πως ξέχασε να πει ότι ο αγώνας είναι no DQ ως General Manager. Έτσι ο αγώνας ξεκίνησε ξανά ως no DQ με τον Corbin να διαλύει τον Balor με chair shots και να παίρνει την νίκη με End Of Days.


Στην μεγάλη οθόνη είδαμε ένα βίντεο με WWE Legends όπως οι Ric Flair, Mick Foley, Steve Austin και άλλοι έδιναν προβλέψεις για το Undertaker vs Triple H στο Super Show Down event. Επίσης ανακοινώθηκε πως ο Shawn Michaels θα εμφανιστεί στο Raw την επόμενη εβδομάδα για να μιλήσει για τον επικείμενο αγώνα.

Sasha Banks vs Dana Brooke

Η Sasha Bank πήρε σχετικά μία εύκολη νίκη απέναντι στην Dana Brooke με Banks Statement και το πανηγύρισε έπειτα μαζί με την Bayley.


Intercontinental Championship match: Seth Rollins (c) vs Kevin Owens

Ο Seth Rollins έκανε ένα open challenge για τον τίτλο του και ο Kevin Owens απάντησε κάνοντας ένα promo μάλιστα πρώτα. Στον αγώνα, ο Prizefighter μπήκε πιο συγκεντρωμένος και πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Ωστόσο ο Rollins απάντησε με suicide dive στο ringside αφού έτρεξε τα σκοινιά. Ο KO χτύπησε τον kingslayer με stunner με εκείνον να κάνει δύσκολο kick out στο 2. Ο Owens πήγε για το moonsault αλλά ο Seth το απέφυγε και τον εκτέλεσε με curbstomp για να παραμείνει πρωταθλητής.



Μετά τον αγώνα, ο Kevin Owens παρέμεινε για αρκετή ώρα στο ρινγκ, καθισμένος σε μία καρέκλα και γενικά αρκετά συγχυσμένος. Έτσι ανακοίνωσε ότι τα παρατάει και αποχώρησε από το ρινγκ αφήνοντας όλο το WWE Universe στο σκοτάδι.


B Team vs The Revival

Η Revival έπειτα από τις δύο singles νίκες ήρθε αντιμέτωπη ξανά με την B Team η οποία κυριαρχούσε αρχικά. Ωστόσο οι Dawson και Wilder πήραν την νίκη με shatter machine και πανηγύρισαν με τα Raw Tag Team Championships στα χέρια τους.


Στην συνέχεια ο Elias έκανε ένα από τα συνηθισμένα του perfomances μέχρι που ο Trish Stratus τον διέκοψε. Εκείνη μίλησε για τον αγώνα της με την Alexa Bliss στο Evolution event. Ο Elias της είπε ότι δεν βγαίνει με γυναίκες στα 60 τους και εκείνη τον χαστούκισε.
Οι Ronda Rousey και Natalya εμφανίστηκαν στο πλευρό της και έπειτα η Alexa Bliss ανακοίνωσε ότι θα πάρει το rematch της για το Raw Women's Championship στο HIAC απέναντι στην Ronda Rousey.


Natalya vs Alicia Fox

Στην γωνία της Fox ήταν οι Bliss και Mickie James ενώ στης Natalya, οι Ronda Rousey και Trish Stratus. Η Natalya πήρε μία εύκολη νίκη με sharpshooter και το πανηγύρισε με τις superstars στην γωνία της.


Στα παρασκήνια, οι Bella Twins ανακοίνωσαν στις Stratus, Rousey και Natalya ότι επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση την επόμενη εβδομάδα στο Raw.

2 on 1 Handicap match: Bobby Lashley vs The Ascnesion

Ο αγώνας ορίστηκε έπειτα από διαμάχη του Lashley με τον προσωρινό GM του Raw, Baron Corbin. Ο Bobby δυσκολεύτηκε στην αρχή του αγώνα απέναντι στους Ascension αλλά πήρε τελικά την νίκη πάνω στον Viktor αφού τον προσγείωσε δυνατά στο ρινγκ.


Στα παρασκήνια, ο Braun Strowman παρέδωσε το βαλιτσάκι του στον Baron Corbin έπειτα το cash in που έκανε ενόψει Hell in a Cell.

Dean Ambrose vs Jinder Mahal

Ο Jinder Mahal χρησιμοποίησε κυρίως τα γόνατα του για να κυριαρχήσει στον αγώνα ενώ είχε και την βοήθεια του Sunil Singh. Ο Dean Ambrose επιτέθηκε στον Singh και απέφυγε το khallas του Mahal. Έτσι πήρε την νίκη τελικά με Dirty Deeds πάνω στον Modern Day Maharaja.


Στα παρασκήνια, οι Braun Strowman και Roman Reigns είχαν μία λεκτική διαμάχη πριν αγωνιστούν ως tag team στο main event.Επίσης ορίστηκε ότι οι Bella Twins θα αντιμετωπίσουν δύο από τα μέλη της Riott Squad την επόμενη εβδομάδα.

Braun Strowman & Roman Reigns vs Dolph Ziggler & Drew Mclntyre

Ο Roman Reigns ξεκίνησε στον αγώνα για την ομάδα του και κυριάρχησε απέναντι στον Dolph Ziggler εκτελώντας τον με drive by στο ringside. Ωστόσο αυτό δεν κράτησε πολύ μιας και οι Drew και Dolph έκαναν αρκετά tags και επέβαλλαν double team επιθέσεις στον Roman. Ο Reigns απάντησε με superman punch στον Show Off και έκανε το tag στον Braun Strowman. Ο Monster Among Men όμως δεν μπήκε στο ρινγκ αλλά έβλεπε απλά τους Ziggler και Mclntyre που διέλυσαν τον Reigns στο double team, με τους faces να παίρνουν την νίκη με DQ.


Μετά τον αγώνα, ο Strowman μπήκε στο ρινγκ και επιτέθηκε βάναυσα στον Universal Champion μαζί με τους Ziggler και Mclntyre. Ο Dean Ambrose εμφανίστηκε αλλά τα βρήκε και αυτός σκούρα καθώς δέχτηκε Claymore και Zig Zag ταυτόχρονα. Ο Seth Rollins ούτε αυτός κατάφερε να επιβάλλει την κυριαρχία της Shield. Τελικά ο Braun Strowman μοίρασε στους Ambrose και Rollins από ένα powerslam και έπειτα ένα ακόμη τελεσίδικο στον Reigns. Έπειτα οι Strowman, Ziggler και Mclntyre πανηγύρισαν έξαλλα μαζί.




Αποτελέσματα RAW 27/08/2018:

  • Ο Finn Balor νίκησε με DQ υπέρ του τον Baron Corbin.
  • Ο Baron Corbin επιβλήθηκε στον Finn Balor σε No DQ match.
  • Η Sasha Banks νίκησε την Dana Brooke.
  • Ο Seth Rollins επικράτησε ενάντια στον Kevin Owens και παρέμεινε Intercontinetal Champion.
  • Η Revival νίκησε την B Team.
  • Ο Bobby Lashley νίκησε τους Ascension σε 2 on 1 handicap match.
  • Η Natalya νίκησε την Alicia Fox.
  • Ο Dean Ambrose επικράτησε ενάντια στον Jinder Mahal.
  • Οι Roman Reigns & Braun Strowman επιβλήθηκαν στους Dolph Ziggler & Drew Mclntyre με DQ υπέρ τους.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος
Νεότερη Παλαιότερη