Νέα για το WWE Super-Showdown


Το WWE θα διοργανώσει ένα σπέσιαλ event στις 6 Οκτωβρίου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας για πρώτη φορά ιστορικά. Θα είναι μια βραδιά αντάξια σαν αυτήν που είδαμε τον περασμένο Απρίλιο στη Σαουδική Αραβία, το Greatest Royal Rumble.

Έχουμε ήδη στην κάρτα τρεις αγώνες και μια ανακοίνωση μέχρι στιγμής!

  • Στον πρώτο αγώνα ο John Cena θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Bobby Lashley ενάντια στην ομάδα του Elias και του Kevin Owens.
  • O δεύτερος αγώνας θα βρεί τον Miz να αντιμετωπίζει τον Daniel Bryan και ο νικητής θα γίνει ο νούμερο 1 διεκδικητής για το WWE Championship, πράγμα που σημαίνει ότι η κόντρα τους δεν θα λήξει στο Hell In A Cell του άλλου μήνα.
  • Ο τρίτος αγώνας που ξεκίνησε ήδη το χτίσιμο του όπως είδαμε στο Raw, είναι φυσικά το Triple H VS Undertaker. Οι δύο θρύλοι θα συναντηθούν μια τελευταία φορά στο ρινγκ για να αναβιώσουν την παλιά κόντρα τους για μια νύχτα!

Επίσης στις ανακοινώσεις η Shield θα έχει αγώνα στη Μελβούρνη αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τους αντιπάλους τους μέχρι στιγμής. Ήδη ανακοινωμένοι να εμφανιστούν είναι οι: Shawn Michaels, AJ Styles, Ronda Rousey, Charlotte Flair, Alexa Bliss, Randy Orton και Big Show.

Η κάρτα θα ενημερώνεται μέχρι την ημερομηνία του Special Event


Για το Ringside House 
"Undisputed" Πάνος Κάσδαγλης 
Νεότερη Παλαιότερη