SmackDown Live 21/08/2018: 5 Time Champions!


Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου όπου υπήρξαν αρκετά Brawls ανάμεσα στους Orton και Jeff και Charlotte και Becky, ανακοινώθηκε ο πρώτος αγώνας για το Hell In A Cell και στέφθηκαν νέοι ομαδικοί πρωταθλητές. Ας ξεκινήσουμε....

Το σόου ξεκίνησε με τον νικηφόρο Miz και την Maryse να έρχονται στο ρινγκ. Ο Miz φαινόταν θλιμμένος και δήλωσε πως επίσημα αποσύρεται. Ύστερα ανέφερε πως αποσύρεται από το να αντιμετωπίζει τον Daniel Bryan και κορόιδεψε ολο το WWE Universe. Στην συνέχεια έθιξε τον Bryan και αυτός εμφανίστηκε στο ρινγκ και ξεκίνησε λογομαχία με τον Miz. Η Maryse έκανε μια επέμβαση και έθιξε και τον Bryan και την γυναίκα του την Brie Bella. Η Brie αμέσως έκανε την είσοδο της και μαζί με τον σύζυγο της χτύπησαν τον Miz. Ύστερα ο Bryan δήλωσε πως στο Hell In A Cell επίσημα θα παλέψουν σε Mixed Tag Team Match.


Randy Orton vs Jeff Hardy

Ξεκίνησε δυνατά ο αγώνας με τον Orton να διαλύει τον Jeff με μερικά Punches και ένα Back suplex στο announcement table. Ο Jeff γύρισε το Match με Twist of fate και πηγε για το Swanton bomb αλλά ο Randy γρήγορα τον σταμάτησε και προσπάθησε να του ξεριζώσει το αυτί. Έπειτα ο Jeff αντεπιτεθηκε και χτύπησε τον Viper με ένα Stomp στο "ευαίσθητο σημείο" και έτσι έγινε Disqualified. Μετά υπήρξε ένα brawl στο ringside με τον Hardy να διαλύει τον Orton.



Naomi vs Peyton Royce

Η Naomi μπήκε δυνατά αλλά η Peyton γύρισε τον αγώνα και κυριαρχούσε. Η Billie Kay προσπαθούσε συνέχεια να αποσπάσει την προσοχή της Naomi και έτσι η Billie βρήκε την ευκαιρία και χτύπησε την Naomi παίρνοντας την νίκη.


Στα παρασκήνια είδαμε την New Day να κάνει ένα αστείο promo και λέγοντας ότι αυτή η αρένα είναι ιστορική για αυτούς διότι εκεί ξεκίνησε το ιστορικό title reign τους και πως θα κερδίσουν πάλι τους τίτλους.

Στην συνέχεια του μπλε επεισοδίου η Becky Lynch ήρθε στο ρινγκ και δήλωσε πως αυτή άξιζε να στέκεται στο ρινγκ ως η πρωταθλήτρια και όχι η Charlotte. Τόνισε πως η Charlotte της έκλεψε την στιγμή και την δόξα και πως θα την διαλύσει. Ύστερα η Champion εμφανίστηκε και υπήρξε ενα άγριο brawl μεταξύ τους με όλο το women's division να προσπαθεί να το σταματήσει.


Rusev & Lana vs Cien Almas & Zelina Vega

Ο Rusev έριξε τον almas με μερικά Punches αλλά στην πορεία άλλαξε η ροή του αγώνα. Έγιναν τα tags και η Vega είχε στο χέρι της την lana και δεν την άφηνε να πάει για το tag. Βρήκε την ευκαιρία η Lana για tag και ο rusev παραλιγω να πετύχει ενα machka kick αλλά ο almas τον πέτυχε με ένα δυνατό elbow και ύστερα βρέθηκε κοντά στην νίκη με double knees. Ο Rusev με ενα clothesline πέταξε έξω από το ρινγκ τον almas και αυτός με ένα steel chair θα χτύπαγε πισώπλατα τον rusev αλλα ο aiden English ήρθε στην σωστή στιγμή πήρε την καρέκλα από τα χέρια του almas και ο rusev με ενα machka kick και μετά με accolade πήρε την νίκη.



Έπειτα ο WWE Champion AJ Styles ηρθε στο Stage για ένα Interview με την Renee young. Ο Styles είπε πως το summerslam δεν τελείωσε όπως το ήθελε αλλά δεν μετανιώνει καθόλου για αυτό που έκανε στον Samoa Joe. Ο Champ υποσχέθηκε πως αν ο Joe αναφέρει πάλι την οικογένεια του AJ αυτός θα τον καταστρέψει. Τότε ο Joe επιτέθηκε στον AJ πισώπλατα και τον έβαλε για "ύπνο" με το cocuina clunch. Τέλος πήρε το μικρόφωνο και ξανά προσβαλε την οικογένεια του και τον ίδιο.


Bludgeon Brothers vs New Day - SmackDown Tag Team Championship NO DQ Match

Ο αγώνας ήταν σε Brawl style μιας και ήταν No DQ. Οι Bludgeons είχαν τον έλεγχο αλλά η New day το γύρισε και έβγαλαν ενα Ladder. Ο Harper με ενα suicide dive έριξε και τα δύο μέλη της New day και πήραν πάλι τον έλεγχό διαλύοντας την New Day στο ringside. Ο kofi όμως αργότερα βρέθηκε κοντά στην νίκη πετυχαίνοντας ένα Tornado DDT σε Chair αλλά ο Rowan ήταν εκεί για να σώσει τον αγώνα. Ύστερα οι Bludgeons έπιασαν τον kofi και τον πέταξαν στο Ladder που είχαν στήσει προηγούμενος αλλά αυτός κατάφερε να κάνει kick out στο 2. Στην συνέχεια ο Rowan με το σφυρί του έτρεξε πάνω στο kofi αλλά ο woods τον έσπρωξε και τον έσωσε και ο Rowan εκτοξεύτηκε πάνω στα barricades. Έπειτα ο Harper προσπάθησε να επιχειρήσει ένα powerbomb πάνω σε ενα τραπέζι αλλά ο kofi έσωσε τον παρτενέρ του χτυπώντας τον Harper με το σφυρί και ένα trouble in paradise. Τέλος ο woods πήρε την νίκη με ενα elbow drop στον Harper πάνω στο τραπέζι και έτσι η New day πήρε πάλι τους ομαδικούς τίτλους.



Αποτελέσματα SmackDown Live 21/08/2018:

  • O Randy Orton κέρδισε τον Jeff Hardy (Disqualified)
  • H Peyton Royce κέρδισε την Naomi
  • O Rusev και η Lana επιβλήθηκαν στον Cien Almas και την Zelina Vega 
  • H New day κέρδισε τους Bludgeon Brothers και έγιναν οι νέοι SmackDown Tag Team Champions
Για το Ringside House,
Νίκος Ασλανιδης.
Νεότερη Παλαιότερη