RAW 20/08/2018: The Monsterslayers!


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το κόκκινο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου με την Shield να κάνει reunion και να σώζει το Universal Championship από τον Braun Strowman. Ο Finn Balor πήρε την μεγάλη ευκαιρία αλλά δεν τα κατάφερε με τον Triple H να κάνει ένα όμορφο promo σχετικά με τον αγώνα που θα έχει με τον Undertaker. Ας ξεκινήσουμε...

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Roman Reigns να δηλώνει ότι απόψε σκέφτεται να υπερασπιστεί το Universal Championship απέναντι σε έναν superstar που το αξίζει, στον Finn Balor. Ο Balor εμφανίστηκε και αποδέχτηκε την πρόκληση του Reigns για απόψε. Ο Baron Corbin πήγε να τους το χαλάσει αλλά ο Kurt Angle εμφανίστηκε και όρισε τον αγώνα για το Universal Championship καθώς και το Corbin vs Lashley για τώρα.


Baron Corbin vs Bobby Lashely

Ο Corbin είχε αρχικά τον έλεγχο και κατάφερε να κυριαρχήσει στέλνοντας τον Bobby Lashley στο ringside. Ο Lashley όμως επανήλθε και αφού εφάρμοσε κινήσεις όπως suplexes, πήρε τελικά την νίκη απέναντι στον Constable με ένα δυνατό Cutter.


Στα παρασκήνια, ο Paul Heyman ζήτησε από τον Kurt Angle, ο Brock Lesnar να πάρει το rematch του για το Universal Championship στο Hell in a Cell, με τον GM να αρνείται.

Sasha Banks & Bayley & Ember Moon vs The Riott Squad

Στον αγώνα, οι faces διατηρούσαν τον έλεγχο του αγώνα με την Ember Moon να είναι εντυπωσιακή και με πολλά brawls να ξεσπούν στο ringside ανάμεσα στα μέλη των ομάδων. Τελικά η νίκη ήρθε για την Riott Squad με Riott Kick της Ruby πάνω στην Banks.


Ο Triple H εμφανίστηκε και ανέφερε ότι αρχικά δεν ήθελε να αντιμετωπίσει τον Undertaker στο Super ShowDown event μιας και πίστευε πως η θρυλική τους era είχε τελειώσει στην Wrestlemania 28. Ωστόσο η ανάγκη του να γίνει ξανά ο The Game και να νιώσει το απίστευτο συναίσθημα που ένιωθε κάθε φορά που πάλευε με τον Phenom, τον ώθησαν στο να αποδεχτεί τον αγώνα. Στο τέλος έδωσε ραντεβού μάχης με τον Undertaker.


Dean Ambrose vs Dolph Ziggler

Ο Dolph Ziggler από την αρχή κατέφευγε στο ringside όπου βρίσκονταν οι Drew Mclntyre και Seth Rollins. Ο Kingslayer επιτέθηκε στον Drew στο ringside και ο Ziggler μπήκε στην μάχη αυτή. Ο Ambrose εκμεταλλεύτηκε όλο το σκηνικό και πήρε την νίκη με ένα εμφατικό Dirty Deeds στον Show Off.



Elias vs Curt Hawkins

Ο Elias έκανε ένα από τα συνηθισμένα του promos αλλά ο Curt Hawkins τον διέκοψε και τον προκάλεσε σε αγώνα. Ο Elias πήρε εύκολα την νίκη με ένα Drift Away στο τέλος του αγώνα.


Authors Of pain vs Titus Worldwide

Οι Apollo Crews και Titus O'Neil προσπάθησαν να πάρουν άλλη μια απρόσμενη νίκη απέναντι στους Authors of Pain. Ωστόσο οι AOP πήραν μία εύκολη νίκη με Last Chapter στον Crews.


Στην συνέχεια η Stephanie McMahon εμφανίστηκε με όλο το γυναικείο roster εκτός την Ronda Rousey να είναι στο ringside. Μίλησε για το πόσο σπουδαία είναι η ίδια και η Ronda. Η "Rowdy" την διέκοψε και πρότεινε σε όλες τις superstars να ανεβούν στο ρινγκ μιας και το αξίζουν. Η Stephanie εκνευρίστηκε μ'αυτή την κίνηση και η Ronda την πέρασε μέσα από armbar και πανηγύρισε με τις face superstars.



Στα παρασκήνια ο Braun Strowman ευχήθηκε καλή τύχη στον Finn Balor για το Universal Championship match προειδοποιώντας τον για cash in που μπορεί να κάνει.

Bo Dallas vs Scott Dawson

Ο Dallas προσπάθησε να πάρει την νίκη αλλά δεν τα κατάφερε με τον Dawson να τον ρίχνει με το κεφάλι στο mat για την νίκη.


Curtis Axel vs Dash Wilder 

Και σ'αυτόν τον αγώνα η Revival κυριάρχησε αφού ο Wilder νίκησε τον Axel σχετικά εύκολα με Gory Bomb στο τέλος.


Στα παρασκήνια, η Stephanie McMahon έδωσε ρεπό στον Kurt Angle χωρίς να το θέλει εκείνος γιατί του χρειάζεται ξεκούραση όπως πιστεύει εκείνη. Έτσι όρισε προσωρινό GM για το Raw, τον "Constable" Baron Corbin.

Universal Championship match: Roman Reigns (c) vs Finn Balor

Ο Finn Balor πήρε επιτέλους την ευκαιρία έπειτα από το Summerslam 2016, αλλά τα βρήκε σκούρα στην αρχή απέναντι στον συγκεντρωμένο Roman Reigns. Ωστόσο ο Finn αντέδρασε και απογειώθηκε με suicide dive πάνω στον Big Dog στο ringside. Ο πρωταθλητής έφτασε κοντά στο retain με sitdown powerbomb. Έπειτα έκανε και το superman punch στον Balor με εκείνον πάλι να κάνει δύσκολο kick out στο 2.


Ο Reigns ήταν έτοιμος για το Spear αλλά η μουσική του Braun Strowman ακούστηκε και εκείνος εμφανίστηκε. Ο Finn το εκμεταλλεύτηκε και έφερε σε θέση τον Roman για Coupe De Grace. Ο Reigns το απέφυγε και με ένα spear έκανε το retain τελικά.


Μετά τον αγώνα, ο Braun Strowman έκανε cash in αλλά οι Dean Ambrose και Seth Rollins εμφανίστηκαν σε shield mode. Έτσι επιτέθηκαν στον Monster Among Men βάναυσα. Εκείνος αντέδρασε για λίγο αλλά τελικά οι τρεις τους τον πέρασαν με triple powerbomb μέσα από το announce table. Η Shield πανηγύριζε με τον Strowman να παραμένει ακόμη ζωντανός έχοντας το πολύτιμο βαλιτσάκι του.



Αποτελέσματα RAW 20/08/2018:

  • Ο Bobby Lashley επιβλήθηκε στον Baron Corbin.
  • Η Riott Squad νίκησε τις Sasha Banks & Bayley & Ember Moon.
  • Ο Dean Ambrose επικράτησε ενάντια στον Dolph Ziggler.
  • Ο Elias νίκησε τον Curt Hawkins.
  • Οι Authors Of Pain επιβλήθηκαν στην Titus Worldwide.
  • Ο Scott Dawson νίκησε τον Bo Dallas.
  • Ο Dash Wilder νίκησε τον Curtis Axel.
  • Ο Roman Reigns επικράτησε ενάντια στον Finn Balor και παρέμεινε Universal Champion.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος





Νεότερη Παλαιότερη