Summerslam 2018: The Reborn of the Roman Empire


Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το Summerslam 2018 με τον Roman Reigns να φτάνει στο ζενίθ της καριέρας του. Η Ronda Rousey έγινε πρωταθλήτρια εύκολα και ο αγώνας των AJ Styles και Samoa Joe έφτασε άλλο επίπεδο. Ο Miz πήρε την μεγάλη νίκη απέναντι στον Bryan όπως και ο Rollins απέναντι στον Ziggler. Ταυτόχρονα μεγάλη επιστροφή έκανε και ο Demon χαρακτήρας του Finn Balor διαλύοντας τον Corbin. Ας ξεκινήσουμε...


KICK OFF

Rusev & Lana vs Andrade Almas & Zelina Vega

Οι Rusev και Almas αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την μάχη να οδηγείται στο ringside. Οι Vega και Lana μπήκαν στο ρινγκ με την δεύτερη να κυριαρχεί αλλά η Zelina πήρε με roll up την νίκη για την ομάδα της με ύπουλο τρόπο.


Cruiserweight Championship: Cedric Alexander (c) vs Drew Gulak

Ο Drew Gulak κυριάρχησε στον αγώνα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά ο Alexander σύντομα απάντησε με ένα flatliner. Ο Cedric απογειώθηκε με suicide dive πάνω στον Drew στο ringside και τελικά πήρε την νίκη και έκανε το retain με έξυπνο roll up.


Raw Tag Team Championships match: B Team (c) vs The Revival

Η Revival εκτέλεσε αμέσως τον Curtis Axel με ένα Shatter Machine και τον έβγαλαν εκτός αγώνα για να διαλύσουν τον Bo Dallas σε ένα handicap ουσιαστικά match. Ωστόσο ο Axel επέστρεψε και ο Dawson τον γύρισε σε roll up. Ο Dallas έπεσε πάνω τους κατά λάθος και γύρισε το roll up ώστε η B Team να πάρει μια απροσδόκητη νίκη.



MAIN SHOW

Intercontinental Championship: Dolph Ziggler (c) vs Seth Rollins

Ο Seth Rollins πήρε τον έλεγχο στον αγώνα με τον Dean Ambrose να αρχίζει από νωρίς τα face offs στο ringside στον Drew Mclntyre. Ο Show Off απάντησε και έστειλε δύο φορές τον Kingslayer πάνω από το σκοινί με εκείνο  να χτυπάει άσχημα στο αδύναμο γόνατο του. Ο Seth απάντησε με dive και blockbuster χωρίς να παίρνει την μεγάλη νίκη. Ο Architect δεν σταμάτησε εκεί αλλά εφάρμοσε και ένα απίστευτο superplex και falcon arrow με τον πρωταθλητή να κάνει τεράστιο kick out.


 Ο Show Off έκανε το Zig Zag στον Rollins αλλά εκείνος έκανε με την σειρά του μεγάλο kick out έχοντας ματώσει ταυτόχρονα στο μέτωπο. Ο Ambrose εκτέλεσε τον Mclntyre με Dirty Deeds αφού του είχε επιτεθεί πιο πριν και ο Rollins με curbstomp πήρε την μεγάλη νίκη και το Intercontinental Championship σε έναν εκπληκτικό αγώνα!




SmackDown Tag Team Championships: New Day vs Bludgeon Brothers (c)

Οι Bludgeon Brothers κυριάρχησαν στην αρχή του αγώνα και διέλυσαν τον Xavier Woods. Ωστόσο ο Big E απάντησε για την ομάδα του με belly to belly suplexes στους πρωταθλητές στο ringside. Ο Big E έκανε το Big Ending στον Rowan στο ringside και ο Woods απογειώθηκε με elbow από την κορυφή στον Harper που ήταν στο ringside (!). Η New Day πήγε για το midnight hour αλλά ο Rowan χτύπησε τον Xavier με το σφυρί. Οι Bludgeon Brothers έχασαν με DQ αλλά παρέμειναν πρωταθλητές και διέλυσαν τους New Day με τα σφυριά τους.




Money In The Bank contract match: Braun Strowman (holder) vs Kevin Owens

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Braun Strowman να κυριαρχεί απόλυτα με shoulder attacks σε όλο το ringside και ένα δυνατό chokeslam στον Kevin Owens στο σίδερο της ράμπας. Τελικά ο Strowman πήρε μία πολύ εύκολη νίκη σε λίγα λεπτά με running powerslam στον Owens και κράτησε το πολύτιμο βαλιτσάκι του.



Triple Threat SmackDown Women's Championship match: Carmella (c) vs Charlotte Flair vs Becky Lynch

Η Carmella άρχισε από την αρχή το trash talking και προσπάθησε να φέρει σε διαμάχη τις Becky Lynch και Charlotte Flair. Η Lass Kicker εφάρμοσε όμορφο double dropkick από την κορυφή στις αντιπάλους της αλλά η πρωταθλήτρια απάντησε με dive πάνω της. Η Flair όμως απογειώθηκε πάνω τους με moonsault από την κορυφή. Η Becky πέρασε την Flair μέσα από το Diss Arm Her αλλά η Carmella έσπασε το submission. Η Lynch πέρασε την Carmella μέσα από το submission της πάλι αλλά η Charlotte ήρθε από πίσω και με natural selection πάνω στην Becky πήρε την νίκη και τον τίτλο.


Μετά τον όμορφο αγώνα, οι Charlotte Flair και Becky Lynch αγκαλιάστηκαν αρκετές φορές ως ένδειξη σεβασμού. Αλλά η Becky Lynch έκανε εμφατικό heel turn και χαστούκισε την Flair. Έπειτα την διέλυσε και την έστειλε πίσω από το announce table με την νέα πρωταθλήτρια να κλαίει.



WWE Championship match: AJ Styles (c) vs Samoa Joe

Πριν τον αγώνα, υπήρξε ένταση με τον Samoa Joe να ανακοινώνει στην κόρη του AJ Styles ότι ο πατέρας της θα επιστρέψει στο σπίτι απόψε ειρωνικά. Στον αγώνα, ο ρυθμός ήταν αργός αρχικά αλλά ο Joe έριξε άσχημα τον AJ με kick στο apron. Ο WWE Champion σήκωσε τον Samoa Joe (!!!) και τον έριξε πάνω στο γόνατο του κάτι που προκάλεσε ζημιά και στον ίδιο. Ο AJ έκανε το styles clash στον submission machine ο οποίος έκανε μεγάλο kick out. Έπειτα ο Joe ξέφυγε από το Calf Crusher και πέρασε τον αντίπαλο του μέσα από coquina clutch με τον AJ να φτάνει το bottom rope.


 Ο Joe έριξε τον Styles από την κορυφή στο ringside και τον έστειλε στα steel steps με εκείνον να ματώνει. Ο Samoa πήρε το μικρόφωνο και είπε στην γυναίκα και στην κόρη του αντιπάλου του ότι ο μπαμπάς δεν θα γυρίσει απόψε αλλά ο ίδιος θα είναι ο νέος μπαμπάς. Ο θυμός του Styles πήγε σε άλλο επίπεδο και έπεσε στον Joe πάνω στο barricade.Έπειτα εφάρμοσε πάνω του πολλαπλά chair shots χάνοντας τον αγώνα αλλά παραμένοντας με τον τίτλο. Τελικά αποχώρησε μαζί με την γυναίκα και την κόρη του.




Ο Elias έκανε ένα από τα συνηθισμένα promos του και η κιθάρα του έσπασε καθώς πήγε να παίξει. Έτσι την διέλυσε εντελώς και αποχώρησε εκνευρισμένος.

Daniel Bryan vs Miz

Στην αρχή του αγώνα, ο Daniel Bryan ξέσπασε επιτέλους μετά από τόσο καιρό στον Miz με έντονα punches και strikes. Ο A-Lister απάντησε αφού έριξε τον Bryan από την κορυφή με ένα εντυπωσιακό flying clothesline. Ο Daniel έκανε το dropkick και έστειλε τον Miz πίσω από το announce table όσο η Maryse παρακολουθούσε με την κόρη του Miz από την πρώτη σειρά των θεατών. Ο Miz απέφυγε τον "Yes" man ο οποίος χτύπησε άσχημα το πόδι του στο ringpost.


Ο Bryan έκανε το Yes Lock στον αντίπαλο του ο οποίος ξέφυγε φτάνοντας το bottom rope. Ο A-Lister βρήκε καταφύγιο στην γυναίκα του με τον Bryan να τον κυνηγάει. Η Maryse έδωσε ένα αντικείμενο κρυφά στον άντρα της και εκείνος εκτέλεσε με δυνατό αριστερό τον Bryan. Επέστρεψε το αντικείμενο στην Maryse και έτσι πήρε την νίκη με ύπουλο τρόπο.



"The Demon" Finn Balor vs Baron Corbin

Ο Baron Corbin έκανε την είσοδο του και τα φώτα έσβησαν. Τα φώτα έγιναν κόκκινα και ο Finn Balor εμφανίστηκε με το alter ego του, Demon μετά από ένα χρόνο γνωρίζοντας μεγάλο pop. Στον αγώνα, ο Balor κυριάρχησε και εφάρμοσε στον φοβισμένο Lone Wolf suicide dive. Έπειτα πήρε εύκολα την νίκη μέσα σε μερικά λεπτά με Coupe De Grace πανηγυρίζοντας έξαλλα.




United States Championship: Shinshuke Nakamura (c) vs Jeff Hardy

Στην αρχή του αγώνα είχαμε mind games ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Ο Nakamura πήρε τον έλεγχο με πολλαπλά kicks στο apron στον αντίπαλο του. Ο Jeff απάντησε με whisper in the wind με τον Shinshuke να κάνει kick out. Ο King of Strong Style πήγε για low blow αλλά ο Hardy το απέφυγε έξυπνα. Ο Enigma έκανε το swanton bomb αλλά ο Nakamura τον απέφυγε και βρήκε άσχημα στο apron. Έτσι ο Shinshuke πήρε την νίκη με kinshasa στον Hardy.
Μετά τον αγώνα, ο Nakamura πανηγύριζε και ο Randy Orton εμφανίστηκε. Ο Viper πήγε να επιτεθεί στον ανήμπορο Jeff αλλά άλλαξε γνώμη και γύρισε στα παρασκήνια.




Raw Women's Championship: Alexa Bliss (c) vs Ronda Rousey

Η Alexa Bliss προσπαθούσε από την αρχή να αποφύγει την επαφή με την Ronda Rousey. Η Ronda την άφησε να της επιτεθεί αλλά η Little Miss Bliss τα βρήκε σκούρα αφού η "Rowdy" κυριάρχησε απόλυτα. Μάλιστα πήγε να διαλύσει το χέρι της πρωταθλήτριας και τελικά την πέρασε μέσα από το armbar για την νίκη και για το Raw Women's Championship. Μετά τον αγώνα, η Ronda πανηγύρισε μαζί με την Natalya και τις Bella Twins.




Universal Championship match: Brock Lesnar (c) vs Roman Reigns

Πριν αρχίσει ο αγώνας, ο Braun Strowman εμφανίστηκε και γνώρισε τεράστιο pop. Πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε ότι ακόμη και ας είναι Mr. MITB δεν θα παίξει σαν δειλός αλλά θα περιμένει στο ringside για να τελειώσει ο αγώνας, αφήνοντας υπονοούμενα για cash in.


Ο αγώνας άρχισε και ο Roman Reigns έπιασε τον Lesnar στον ύπνο φιλοδωρώντας τον με τρία superman punches και δύο spears. Πήγε για το τρίτο spear αλλά ο Brock τον κλείδωσε με headlock δύο φόρες μάλιστα με τον Big Dog να απαντάει με δύο spinebuster αντίστοιχα. Ο Universal Champion συνέχισε το έργο του με suplexes και F5 στον Roman ο οποίος έκανε kick out. Ο Roman πήγε για το suicide dive αλλά ο Brock τον απέφυγε και έβγαλε εκτός τον Braun Strowman. Έπειτα ο Beast Incarnate διέλυσε τον Monster Among Men με F5 και πολλαπλά chair shots. Ωστόσο στην επιστροφή στο ρινγκ, ο Reigns ήταν έτοιμος και με ένα Spear πήρε την μεγάλη νίκη και το Universal Championship πανηγυρίζοντας έξαλλα.





Αποτελέσματα Summerslam 2018:

  • Οι Andrade Almas & Zelina Vega νίκησαν τους Rusev & Lana.
  • Ο Cedric Alexander επιβλήθηκε στον Drew Gulak και παρέμεινε Cruiserwight Champion.
  • Η B Team νίκησε την Revival και παρέμειναν Raw Tag Team Champions.
  • Ο Seth Rollins επικράτησε ενάντια στον Dolph Ziggler και έγινε ο νέος Intercontinental Champion.
  • Η New Day νίκησε τους Bludgeon Brothers με DQ υπέρ τους αλλά οι Bludgeon παρέμειναν SmackDown Tag Team Champions.
  • Ο Braun Strowman επιβλήθηκε στον Kevin Owens και παρέμεινε Mr. MITB.
  • Η Charlotte Flair επικράτησε ενάντια στις Becky Lynch και Carmella σε triple threat match και έγινε η νέα SmackDown Women's Champion.
  • Ο Samoa Joe νίκησε τον AJ Styles με DQ υπέρ του αλλά ο Styles παρέμεινε WWE Champion.
  • Ο Miz νίκησε τον Daniel Bryan.
  • Ο Finn Balor επιβλήθηκε στον Baron Corbin.
  • Ο Shinshuke Nakamura νίκησε τον Jeff Hardy και παρέμεινε United States Champion.
  • Η Ronda Rousey νίκησε την Alexa Bliss και έγινε η νέα Raw Women's Champion.
  • Ο Roman Reigns επικράτησε ενάντια στον Brock Lesnar και έγινε ο νέος Universal Champion.

Για το Ringside House,
Χρήστος Αγγελάτος






Νεότερη Παλαιότερη