SmackDown Live 28/08/2018: Straight Fire Is Coming!


Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλε σόου όπου ο King Booker έκανε την επιστροφή του, ανακοινωθηκε πως ο Orton και ο Jeff θα παλέψουν στο κλουβί, η Bar επιχειρεί να πάρει τους ομαδικους τίτλους και η Becky έρχεται επίσης για τον τίτλο και την κορυφή του SmackDown Live. Ας ξεκινήσουμε....

Το επεισόδιο ξεκίνησε με την New Day να κάνει την είσοδο της ως Tag Team Champions. Ο Big E είπε πως εδώ και καιρό ήθελε να πει πως δεν είναι απλά μια η δύο φορές πρωταθλητές αλλά πέντε και εκεί είναι που έκανε την είσοδο και επιστροφή του ο 5 φορές WCW Champion Booker T και υπήρξε ενα αστείο segment.


The Bar vs Gallows & Anderson vs The Colons winner advances to tag team championship finals

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους Sheamus και Anderson και κάθε λίγο βλέπαμε αρκετά tags. Ο Anderson φάνηκε να έχει τον αγώνα στο χέρι του. Ο sheamus είχε τον Anderson σε backbreaker submission αλλά αυτός κατάφερε να ξεφύγει και έγιναν τα tags για τον gallows και cesaro. O gallows διελυε τον cesaro και ύστερα προσπάθησαν να επιχειρήσουν ένα magic killer στον primo αλλά ο epico τον έσωσε ρίχνοντας τον andersom με backstaber. Η bar βρήκε την ευκαιρία και έκλεψε την νίκη και προκρίθηκε στον τελικό του tag team championship Tournament.




Στα παρασκήνια η paige ανακοίνωσε στον rusev και Aiden πως θα είναι και αυτοί στο tag team championship Tournament και την επόμενη βδομάδα θα έχουν αγώνα ενάντια την Sanity και τους Usos.

Στην συνέχεια ο Jeff Hardy ήρθε στο ρινγκ και είχε ένα Promo. Ανέφερε πως ο Randy απο τότε που επεστεψε έχει γίνει μανιακός και θέλει να διαλύσει τον Jeff και πως έχει μπει στο κεφάλι του και θέλει να τον επηρεάσει σωματικά και ψυχολογικά. Ο Jeff προκάλεσε τον Orton να έρθει στο ρινγκ για να τελειώσει αυτό που εκείνος άρχισε. Ο Randy εμφανίστηκε λέγοντας πως δεν έχει τελειώσει και πως θα καταστρέψει τον Jeff και πως μπορεί να τον αποκαλεί όπως θέλει αλλά με το μόνο πράγμα που πρέπει να τον αναφέρει είναι το R-K-O και εκεί ο Jeff του ανακοίνωσε πως θα παλέψουν μέσα στο κλουβί στο Hell In A Cell Pay-Per-View.


Naomi vs Billie Kay

H Naomi έριξε την Billie με drop kick και leg drop και συνέχισε δυνατά με αρκετά kicks. Η Billie έσπρωξε την Naomi στα ropes και η Peyton την φιλοδωρησε με ενα Kick στο πρόσωπο και η Billie με ενα roll up pinfall πήρε την νίκη.

Έπειτα ο Daniel Bryan και η Brie Bella ήρθαν στο ρινγκ και και ο Bryan είπε πως την προηγουμένη βδομάδα ο Miz κορόιδεψε τον Bryan και πως συνέχεια υποκρίνεται. Η Brie πήρε τον λόγο και είπε πως ο miz συνέχεια κρύβεται πίσω από την maryse και κλέβει για να πάρει την νίκη. Έπειτα ο Cien Almas και η Zelina Vega ήρθαν στο ρινγκ και η vega είπε στον bryan πως ήρθε η ώρα ο almas να κερδίσει και αυτόν. Η paige ήρθε και ανακοίνωσε πως θα υπάρξει αγώνας με τον almas και Bryan και πως ξεκινάει αμέσως τώρα.

Cien Almas vs Daniel Bryan

Και οι δυο τους μπήκαν δυνατά στον αγώνα και ο Bryan με Kicks έριχνε τον Cien. Ο almas προσπάθησε να επιχειρήσει ένα running knee αλλά ο Bryan το απέφυγε και ο almas έπεσε στο ringside. Ο almas τον πέτυχε με ενα δυνατό elbow αλλά δεν ήταν αρκετό για την νίκη. Ο Bryan πέτυχε ένα εντυπωσιακό Suplex απο το top rope και έπειτα ο Miz εμφανίστηκε για να αποσπάσει τον Daniel αλλά αυτός τον έριξε με ενα Suicide dive και έπειτα με punches. Ο almas βρήκε ευκαιρία και χτύπησε με tornado ddt αλλά και πάλι δεν πήρε την νίκη. Επιχείρησε ένα moonsault απο το top rope αλλά ο Bryan σήκωσε τα γόνατά του και μετά τον έπιασε με Yes Lock. Η Maryse χτύπησε πισώπλατα την Brie και ο Miz χτύπησε τον Bryan και τον παρεδωσε στον Almas για να τον τελειώσει με Hammerlock ddt. Έπειτα ο miz και maryse τους αποτελείωσαν.





Στην συνέχεια του μπλε επεισοδίου ο WWE Champion AJ Styles ηρθε στο ρινγκ και είπε πως o Joe χρησιμοποιεί μόνο Mind Games και δεν τα σταματάει. Ανέφερε πως ο Joe δεν είναι άντρας για να τον αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο. Έπειτα είπε πως αυτός κάνει κουμάντο στο SmackDown επειδή αυτός είναι ο champion και απαίτησε από τον Joe να έρθει αμέσως στο ρινγκ. Ο Joe εμφανίστηκε στο titantron και του είπε πως δεν θα έρθει στο ρινγκ και χλευασε για μια ακόμη φορά την οικογένεια του AJ. Ο Champ απόλυτα εκνευρισμός έφυγε τρέχοντας από το ρινγκ για να βρει τον Joe.

Charlotte vs Carmella SmackDown Women's Championship

H Carmella είχε τον έλεγχο καθώς χρησιμοποιούσε αρκετά headlocks αλλά η flair το αντιστρεψε με ενα exploder. Η Carmella γυρισε την πορεία του αγώνα και με Kicks έριχνε την flair άλλα παραλίγο να έχανε μετά από ένα crossbody. Η carmella έπειτα βρέθηκε κοντά στην νίκη αφού έριξε από το top rope την champion αλλά αυτή έκανε το kick out. Έπειτα πάλι βρέθηκε κοντά στην νίκη με δύο super kicks αλλά η champion μπορούσε να συνεχίσει. H Charlotte μετα απο ενα spear και natural selection εφάρμοσε το figure eight και πήρε την νίκη και έκανε retain τον τίτλο της. Η becky αμέσως μετά επιτέθηκε στην πρώην φιλη της και δήλωσε πως στο Hell In A Cell θα κατακτήσει τον τίτλο.




Αποτελέσματα SmackDown Live 28/08/2018:

  • H Bar κέρδισε τους Gallows & Anderson και τους Colons για να προκριθεί στον τελικό
  • Η Billie Kay κέρδισε την Naomi 
  • O Daniel Bryan κέρδισε τον Cien Almas  (DQ)
  • Η Charlotte επιβλήθηκε στην Carmella για να κάνει retain τον τίτλο της.


Για το Ringside House,
Νίκος Ασλανιδης.
Νεότερη Παλαιότερη