Τα highlights από την συνέντευξη του Vince McMahon στον Pat McAfee


Πριν από μερικές ώρες ο Vince McMahon πραγματοποίησε μια σπάνια εμφάνιση στο σόου του Pat McAfee όπου μίλησε για αρκετά σημαντικά θέματα που απασχολούν τους θεατές.

Προφανώς και θα μπορούσαμε να σας δώσουμε ένα τεράστιο άρθρο με όλα όσα ανέφερε το αφεντικό του WWE, ωστόσο εμείς σας δίνουμε τα σημαντικότερα από όσα είδαμε σε αυτή την συνέντευξη. Παρακάτω υπάρχει το βίντεο στο οποίο θα παρακολούθησετε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε.


– Ο Vince είπε ότι όλα όσα κάνει το WWE είναι υπολογισμένα και γίνονται από πολύ έξυπνους ανθρώπους.

– Συνήθιζε να νοιάζεται για το τι σκέφτεται ο κόσμος για αυτόν, αλλά δεν νοιάζεται πια. Στην αρχή τον ενοχλούσε, αλλά όπως τόνισε «πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι δεν μπορούν να σε καταλάβουν όλοι (θεατές και ΜΜΕ)».

– Ο Vince είπε ότι αποκαλεί το WWE "Sports Entertainment" αντί για "Pro Wrestling" επειδή θέλει το WWE να είναι διαφορετικό από τις άλλες εταιρίες που προβάλλουν παρόμοιο περιεχόμενο.

– Ο Vince δεν γνώριζε ότι το WWF (World Wildlife Fund) υπήρχε.

– Ο Vince αποκάλυψε ότι θα εντάξει τον Undertaker στο Hall of Fame του WWE.

– Μιλώντας για την εμπιστοσύνη του Undertaker, ο Vince αποκάλυψε ότι δεν κάθισαν ποτέ στο τραπέζι για να συζητήσουν σχετικά με περίπτωση αναχώρησης του Undertaker για το WCW.

– Ο Vince είπε ότι η εισαγωγή του Undertaker στο Hall of Fame του WWE θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στη ζωή του. Ο Pat ρώτησε γιατί, και ο Vince είπε ότι αγαπά τον Taker. Συγκινήθηκε για λίγο μιλώντας για τη σχέση τους εδώ και 30+ χρόνια. Ο Vince είπε ότι ο Mark Calaway είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, είναι πιστός και αξιόπιστος εδώ και 3 δεκαετίες.

– Ο Vince ξεκαθάρισε πως θέλει να φέρνει παλαιστές πίσω στο WWE αν ο κόσμος τους ζητάει τόσο πολύ, ακόμα και αν δεν έχει καλές επαφές με κάποιον από αυτούς.

– Η μετατροπή του WWE σε δημόσια εταιρεία βοήθησε τον Vince να γίνει καλύτερος επιχειρηματίας.

– Η WrestleMania 1 σήμαινε πολλά για τον Vince. Ήταν μια μεγάλη στιγμή για εκείνον. Ίσως και η μεγαλύτερη.

– Η κοινή λογική αποτελεί σημαντικό κομμάτι κάθε απόφασης στο WWE.

– Ο Vince McMahon προσέφερε στον Pat McAfee την ευκαιρία να αγωνιστεί στην φετινή WrestleMania.

– Ο Vince λατρεύει το branding. Από εκεί προέκυψε και το tagline "Stupendous" για την WrestleMania 38. Μια φράση που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά σε WrestleMania.

– Ο λόγος που αποκαλεί τους wrestlers ως "Superstars" είναι επειδή οποιοσδήποτε μπορεί να παλέψει είτε είναι καλός στο ρινγκ, είτε κακός. Όμως οι Superstars του είναι ξεχωριστοί.

– Ο Pat ρώτησε τον Vince αν θα ζήσει για πάντα. Ο Vince είπε ότι η μητέρα του έζησε μέχρι τα 101. Επίσης τόνισε πως αν πέθαινε σήμερα, θα ήθελε να του αφιερωθεί ένα δευτερόλεπτο για να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Μπορείτε να δείτε όλη την συνέντευξη παρακάτω:



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη