SmackDown 11/06/2021: Το οικογενειακό δράμα συνεχίζεται


Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο μπλέ σόου και εγώ βρίσκομαι άλλη μια φορά εδώ για να σας μεταφέρω όλα όσα έχουν συμβεί. Φύγαμε στο ρεπορτάζ αμέσως! 

Το μπλέ σόου άνοιξε με τον Jimmy Uso να δηλώνει πως έπρεπε αυτή την στιγμή να είναι Tag Team Champion με τον δίδυμο αδερφό του, τον Jey. Ωστόσο ο Reigns του χάλασε τα σχέδια την προηγούμενη εβδομάδα και ο Jimmy πιστεύει πως το έκανε σκόπιμα αυτό ο Reigns. Ύστερα ανέφερε πως ο Roman ζηλεύει διότι και οι Usos θέλουν να αντιπροσωπεύουν την οικογένεια και να είναι πρωταθλητές. Τέλος ανέφερε πως o Roman χειραγωγεί τον Jey και πως απόψε θα κάνει κάτι το οποίο δεν θα το μετανιώσει. 



Sami zayn & Apollo crews vs. Big E & Kevin Owens

Πρώτο Match της βραδιάς και ο Kevin αμέσως ορμάει διαλύοντας και τους δύο αντιπάλους, ωστόσο αυτοί σύντομα γύρισαν την ροή υπέρ τους. Έπειτα μπήκε στο Match ο Big E και έδινε μια καλή μάχη με τον Apollo. Αργότερα ξανά μπήκε ο Kevin και εκνευρισμένος γρονθοκοπούσε τον Zayn και πέτυχε δύο Canon Balls και ένα Swanton Bomb, μα ο Sami κατάφερε να κάνει Kick Out στο Pin. Λίγο αργότερα ο Owens πέτυχε ένα Pop Up Powerbomb και βρέθηκε ελάχιστα εκατοστά μακριά από την νίκη. Το ίδιο συνέβη και στον Zayn όταν πέτυχε το Blue Thunderbomb, μα ούτε αυτός πήρε την νίκη. Στο φινάλε ο Prize Fighter πήρε την νίκη με ένα Stunner στον Zayn. Ύστερα ο εκνευρισμένος διηπειρωτικός πρωταθλητής, ο Apollo προκάλεσε τους νικητές σε ένα ακόμα Tag Team Match την επόμενη εβδομάδα, αλλά αυτή την φορά ο Champion θα έχει τον Commander Azeez για παρτενέρ. 



Στην συνέχεια είχαμε την Liv Morgan να αντιμετωπίζει την Carmella και η πρώτη μάλιστα κατάφερε να φύγει με την νίκη. END OF STORY! 

Και τώρα έχουμε το "Ding Dong Hello" με την Bayley και καλεσμένο τον Seth Rollins. Oh boy, δύο λεπτά έχω δει μέχρι στιγμής και ήδη μου αρέσει! Ο Drip God δήλωσε πως λατρεύει το νέο set του Talk Show της Bayley και ύστερα είδαν μερικά Clips από τα προηγούμενα επεισόδια. Είδαν την Bayley να πολλαπλασιάζετε στις οθόνες και τον Rollins να διαλύει τον Cesaro. Αφού παρακολούθησαν αυτά τα δύο μικρά Clips, ξεκίνησαν να χασκογελάνε. Ύστερα χτύπησε ξαφνικά το κουδούνι και ο Dripping Rollins σαν gentleman άνοιξε την πόρτα. Ποιος ήταν στην πόρτα; Όπως το περίμενα ήταν ο Cesaro! Εμφανίστηκε λοιπόν ο Cesaro και επιτέθηκε στον Seth αλλά του κατέστρεψε και το Dripping κοστούμι! Έπειτα εμφανίστηκε και η SmackDown Women's Champion, η Bianca Belair και ξεκίνησε να γελάει με την κατάντια της Bayley. 


Chad Gable vs. Montez Ford

Οι δύο αγωνιζόμενοι διατηρούσαν το τεχνικό στυλ και έκαναν πολλά Counters και Takedowns. Στα παρασκήνια ο Angelo Dawkings παρακολουθούσε τον αγώνα και δέχτηκε επίθεση από τον Otis. Λίγο αργότερα ο Montez επιχείρησε με επιτυχία ένα Splash αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη με Pin, καθώς ο Otis έκανε την άφιξη του στο Ring και τον διέλυσε! 


Corbin vs. Shinsuke Nakamura 

Τώρα σοβαρά ρε παιδιά; Πόσες φορές έχει συμβεί αυτό το Match; Δεν υπάρχει κανένα νόημα σε όλα αυτά. So, SKIP IT! Δεν μπορώ να κάθομαι και να παρακολουθώ αυτές τις γελοιότητες τώρα. Σαν δεν φτάνουν όλα αυτά στα παρασκήνια ο Pearce κάνει επίσημο το Match με τον Corbin και Nakamura για την επόμενη εβδομάδα και το στέμμα του Corbin το οποίο το έχει κλέψει εδώ και μερικές εβδομάδες ο Ιάπωνας, θα είναι υπό διεκδίκηση. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. Creative του Raw, φύγετε από το SmackDown! Προχωράμε! 

Ύστερα στα παρασκήνια είδαμε την λογομαχία μεταξύ του Reigns και Jimmy Uso. Στην τελική κατάφεραν να φτάσουν τον Jey σε οριακό σημείο και αυτός αποφάσισε να αποχωρήσει μόνος του, ενώ οι άλλοι δύο συνέχισαν τις διαφωνίες τους. 

Στο τέλος του SmackDown, ο Rey Mysterio κάλεσε τον Roman Reigns στο Ring ώστε να τον αντικρίσει για τα γεγονότα που πήραν μέρος στο προηγούμενο επεισόδιο. Ο πρωταθλητής εμφανίστηκε και ο Mysterio δήλωσε πως τον αναγνωρίζει αλλά έπειτα ξεκίνησε να τον χλευαζει. Επίσης δήλωσε πως επιθυμεί να αγωνιστεί μαζί του σε Hell in a Cell αγώνα! Λοιπόν κύριε μυστήριε, μάλλον δεν στα είπαν καλά η μπορεί να θέλεις να τις φας και εσύ; Never mind, έπειτα ο Reigns ξεκίνησε να μιλάει, αλλά ο Rey του επιτέθηκε με ένα Kendo Stick, ωστόσο ο Reigns δεν πέφτει και κάνει και αυτός την επίθεση του! Ξαφνικά έκανε την άφιξη του και ο Dominik και χτύπαγε τον Reigns με ένα Kendo Stick, αλλά ο Tribal Chief με ένα ισχυρό Powerbomb τον εκτόξευσε έξω στο Ringside και έμεινε αυτός ο last man standing! 


Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε το χθεσινοβραδινό SmackDown και αυτά ήταν όλα όσα διαδραματίστηκαν στο επεισόδιο. Τα ξανά λέμε στο TakeOver του NXT! 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη