Οδηγός NXT TakeOver: In your House 2021


Απόψε πρόκειται να διεξαχθεί το TakeOver: In your House του NXT και μάλιστα, θα είναι το 35ο TakeOver του NXT, 29o In your House event και 2ο χρονολογικά In your House που παρουσιάζει το NXT! Το Match Card αποτελείται από 5 συνολικά αγώνες και παρακάτω θα διαβάσετε μερικές πληροφορίες για το σόου και θα δείτε όλους τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν. Επίσης θα προσθέσω μερικά links για το σόου και ένα ακόμη link με τις προβλέψεις μου, από το πιο πρόσφατο επεισόδιο F.N.W. (Friday Night Wrestling).


Το σόου θα λάβει χώρα στο Capitol Wrestling Center στο Ορλάντο της Φλόριντα. Στις 02:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) θα ξεκινήσει το Pre-Show το οποίο θα διαρκέσει μία ώρα και πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθεί ένας επιπλέον αγώνας, ενώ στις 03:00 τα ξημερώματα θα ξεκινήσει το Main Show. 

Ο NXT Champion, Karrion Kross καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του σε Fatal 5-Way αγώνα. Η Women's Champion θα αντιμετωπίσει την Ember Moon, ενώ η Mercedes Martinez θα λύσει τις διαφορές της με την Xia Li. Επίσης θα έχουμε ένα Six man tag team match όπου οι ομαδικοί πρωταθλητές και ο North American Champion, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, υπερασπίζοντας τους τίτλους τους. Και τέλος ένα Match όπου πιστεύω πως τραβάει κι αυτό τα βλέμματα, είναι το Ladder Match για το Million Dollar Championship!

ΚΑΡΤΑ ΑΓΩΝΩΝ

Six-Man Tag Team Match - Winners take all
MSK & Bronson Reed (c) vs. Legado Del Fantasma 

Mercedes Martinez vs. Xia Li


NXT Women's Championship Match
Raquel Gonzalez(c) vs. Ember Moon


Million Dollar Championship Ladder Match
Cameron Grimes vs. LA Knight 


NXT Championship Fatal 5-Way Match
Karrion Kross (c) vs. Adam Cole vs. Kyle O'Reilly vs. Pete Dunne vs. Johnny Gargano

Link:

http://watchwrestling.la/watch-wwe-nxt-takeover-in-your-house-2021-6-13-21/

Link προβλέψεων για το TakeOver:

F.N.W. Predictions for TakeOver: In your House

Αυτό λοιπόν είναι το Match Card του αποψινού TakeOver από το κιτρινόμαυρο Brand. Ενημερώνω επίσης πως πιθανόν αύριο να δημοσιευτεί και το ρεπορτάζ του TakeOver και άλλα πολλά μέσα στην εβδομάδα! Καλό ξενύχτι σε όσους καθίσουν να το παρακολουθήσουν live και απολαυστικό TakeOver ας έχουμε για άλλη μια φορά! 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη