NXT TakeOver: In your House 2021: Πανδαιμόνιο με τον Kross να επικρατεί!

Πριν μερικές ώρες ολοκληρώθηκε το TakeOver του NXT και δεν ήταν τόσο καλό όσο το περίμενα, αλλά προσωπικά το απόλαυσα το ξενύχτι και το χάρηκα το σόου. Ένα σόου όπου όλοι οι πρωταθλητές έκαναν Retain τους τίτλους τους, ο LA Knight κατέκτησε το Million Dollar Championship και μια ματσάρα έλαβε χώρα στο Main Event. Φύγαμε στο ρεπορτάζ τώρα! 


Six-Man Tag Team Match - Winners Take All

Με Tag Team ρυθμούς ξεκινάμε λοιπόν, υπέροχα! I like that. Με γρήγορη ροή ξεκίνησε ο αγώνας και τους πρωταθλητές να διατηρούν τον έλεγχο. Ο Escobar έστελνε συνεχώς τους δύο teammates του στην μάχη, μα ο Bronson απλά δεν έπεφτε και κάποια στιγμή επιχείρησε ένα Dive πάνω σε όλους! Ύστερα ο Santos ξεκίνησε να γυρνάει την ροή και με την Legado εφάρμοζαν ομαδικές κινήσεις. Ωστόσο αυτό δεν διήρκησε και πολύ, καθώς ο Reed διέλυε τους αντιπάλους, αλλά κι αυτός έπεσε σύντομα από τον Escobar όταν τον χτύπησε με ένα Michinoku Driver. Στο τέλος ο North American Champion έβγαλε εκτός τον Santos και ύστερα μαζί με τους MSK αποτέλειωσαν τον Mendoza και έκαναν ένα σχετικά εύκολο Retain. Μου φάνηκε πως δεν δυσκολεύτηκαν καν οι πρωταθλητές. Ο αγώνας ήταν καλός, αλλά θεωρώ πως θα μπορούσε να κυλήσει καλύτερα και με μερικά λεπτά παραπάνω. 


Mercedes Martinez vs. Xia Li

Δεν πιστεύω να περιμένατε και τίποτα άλλο από αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω; Προφανές πως ούτε καν παρακολούθησα τον αγώνα, ήταν παντελώς αδιάφορος. Άφησα να παίζει το live, σηκώθηκα και ξεκίνησα να κυνηγάω ένα κουνούπι που μου έσπασε τα νεύρα δύο ώρες! Oh boys, ναι πράγματι αυτό έκανα, δεν αστειεύομαι. Τελικά ηττήθηκα, δεν μπόρεσα να το βρω. ΜΕ ΝΙΚΗΣΕΣ ΑΠΟΨΕ ΕΧΘΡΕ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! I'm gonna get you the next time. Επίσης μαζί μου ηττήθηκε και η Martinez και ύστερα η Xia Li συνέχισε την επίθεση, αλλά η Martinez την έβγαλε εκτός με ένα Steel Chair. Έπειτα ένα ζόμπι Queen, or something like that, έβγαλε εκτός την Mercedes. Oh God, ένιωσα λες και το Raw έκανε Book το συγκεκριμένο Match. THE END! 


Cameron Grimes vs. LA Knight - Million Dollar Championship Ladder Match

Πάμε σε ενδιαφέρον πράγματα και πιο συγκεκριμένα στο Ladder Match. Και οι δύο παλαιστές έβγαιναν συνεχώς στην επίθεση, μα ο LA Knight ήταν αυτός που αργότερα ξεκίνησε να έχει το πάνω χέρι. Ωστόσο ο Grimes με ένα Suplex πάνω στην σκάλα προσπάθησε να γυρίσει την ροή, αλλά ο Knight αμέσως πέτυχε ένα neck breaker στην σκάλα και συνέχισε να έχει το πάνω χέρι για ελάχιστες στιγμές. Ο Cameron ύστερα άρχισε να εκμεταλλεύεται τις σκάλες και έβγαλε εκτός για λίγο τον αντίπαλο του, ενώ έπειτα αποφάσισε να πάρει την χρυσή σκάλα από το Stage και να στοχεύσει τον τίτλο. Ο LA Knight το απέτρεψε αυτό και το Match συνεχίστηκε με τον Knight να μπαίνει ξανά στην επίθεση. Η μάχη οδηγήθηκε στο Ringside και ο Grimes μάλιστα πέτυχε ένα Splash από μεγάλο ύψος. Στο φινάλε του Match, ο Grimes ήταν λίγα εκατοστά μακριά από τον τίτλο αλλά ο Knight γρήγορα τον έριξε από την κορυφή της σκάλας πάνω σε άλλες σκάλες στο έδαφος, ύστερα χωρίς να χάσει χρόνο σκαρφάλωσε ο ίδιος την σκάλα και κατέκτησε το Million Dollar Championship. Well ήταν τίμιος αγώνας αλλά όχι ακριβώς αυτό που περίμενα. Επίσης, I WANT JUSTICE FOR GRIMES! Κρίμα για την ήττα του, αλλά είχα αυτό το προαίσθημα ότι εν τέλει θα έχανε. 


Raquel Gonzalez vs. Ember Moon - NXT Women's Championship Match 

Oh, ένας ακόμα γυναικείος αγώνας, επομένως δεν θα περιγράψω και πολλά. Η Ember φάνηκε να επικρατεί για ένα διάστημα καθώς πετύχαινε διάφορες κινήσεις και δύο φορές το Eclipse, μα δεν ήταν αρκετά για την νίκη. Η Dakota Kai έσωσε μια φορά την πρωταθλήτρια τοποθετώντας το πόδι της στο σχοινί και έτσι έπρεπε να διακοπεί το Count. Λίγο αργότερα αφού η Shotzi Blackheart εμφανίστηκε και κυνήγησε την Dakota, η Women's Champion βρήκε την ευκαιρία που χρειαζόταν και αντεπιτέθηκε. Στο τέλος πέτυχε ένα ισχυρό One hand powerbomb και πήρε την νίκη, κάνοντας Retain τον γυναικείο τίτλο. 


Fatal 5-Way Match - NXT Championship Match 

FINALLY! Το Match που περίμενα με ανυπομονησία. Αυτό θέλω να το απολαύσω! Wow, δεν ξέρω τι να πρώτο περιγράψω ρε παιδιά. Ασταμάτητη δράση σε ένα αγώνα 20 γεμάτων λεπτών. Πολλές κινήσεις από και τους πέντε αγωνιζόμενους και πολλά Counters. Αρχικά ο πρωταθλητής επικρατούσε, ώσπου τον έβγαλαν εκτός, καθώς τον έστειλαν πάνω στην πόρτα που βρισκόταν στο Stage. Ο Pete Dunne αρκετές φορές βγήκε στην επίθεση και βρέθηκε μερικές φορές κοντά στην νίκη, μα χωρίς αποτέλεσμα. Το ίδιο συνέβη και στον Gargano καθώς κι αυτός δύο φορές αν δεν κάνω λάθος, ξεκίνησε τις επιθέσεις με τα Kicks και τα DDT's αλλά χωρίς να παίρνει την νίκη. Ο Cole μοίραζε Superkicks σε όλους, ενώ ο Kyle δεχόταν αρκετή ζημιά από τους αντιπάλους του, μα κατάφερε να αντεπιτεθεί και είχε και αυτός τις στιγμές του. 


Είδαμε αρκετά close counts, ωστόσο κανένας δεν ήθελε να τα παρατήσει, όλοι οι παλαιστές αγωνίστηκαν με πάθος και αντικρίσαμε μπόλικο ξύλο. Οι Kyle και Cole μάλιστα συνεργάστηκαν για μια στιγμή, επιχειρώντας ένα Double powerbomb στον πρωταθλητή πάνω στο τραπέζι των σχολιαστών! Η μάχη ύστερα συνεχίστηκε και η δράση είχε πολύ μικρές παύσεις για ελάχιστες, ίσως δύο με τρεις στιγμές. Όλοι κλείδωσαν τα Submissions τους πολλαπλές φορές, μα αυτό που επικράτησε στο φινάλε ήταν του NXT Champion. Καθώς ο Kyle κλείδωσε ένα Heel hook στον Adam Cole, ο Karrion έπιασε τον Kyle, κλειδώνοντας το Kross Jacket. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο O'Reilly έχασε τις αισθήσεις του και ο πρωταθλητής κέρδισε έτσι το Match. Retain του Kross λοιπόν όπως και το περίμενα και είχα προβλέψει. Όσο και να ήθελα τον Kyle και τον Cole, το γνώριζα εξαρχής ότι θα δούμε Retain, αλλά παρακολουθήσαμε μια ματσάρα παιδιά! Ήταν υπέροχα και απολαυστικά 20 λεπτά. Είμαι ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο Match, όλα κύλησαν σωστά με ταχύτατη ροή, γεμάτη δράση από όλους τους συμμετέχοντες. 

Πριν κλείσει το σόου μια ρεπόρτερ ήθελε να μιλήσει στον William Regal, αλλά αυτός φαινόταν προβληματισμένος. Δήλωσε μονάχα πως χρειάζεται μια αλλαγή και αμέσως αποχώρησε. Τι μπορεί να εννοούσε άραγε ο General manager του NXT; Τι καλό μαγειρεύεται πάλι; Θα το μάθουμε σύντομα! 

Kαι αυτό λοιπόν ήταν το TakeOver: In your House του 2021. Ένα σχετικά καλό TakeOver, αλλά έχουμε παρακολουθήσει και πολύ καλύτερα θεωρώ. Πάντως εγώ το χάρηκα και το απόλαυσα το ξενύχτι, οπότε χαλάλι. Το Main Event ήταν φοβερό και σίγουρα θα το δω σε επανάληψη τις επόμενες μέρες. Well, αυτά για την ώρα. Εδώ κλείνουμε, αντίο σας, πάω επιτέλους για ύπνο! 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη