Raw 14/06/2021: Ο σκωτσέζος κάνει Pin τον πρωταθλητή!

Μετά το TakeOver του NXT, βρίσκομαι πάλι εδώ για να καλύψω και το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου! Ωστόσο σήμερα θα τρέξουμε λιγάκι γρήγορα. Θα καλύψω τα πιο σημαντικά πράγματα, ενώ αυτά που είναι αδιάφορα (δηλαδή σχεδόν ολόκληρο το επεισόδιο) θα τα αναφέρω εν συντομία. Φύγαμε τώρα στο ρεπορτάζ!


Oh God, μόλις τώρα ξεκινήσαμε και έχουμε γυναικείο αγώνα for no reason. Η Nikki Cross αντιμετωπίζει την Charlotte Flair. H Queen επικρατούσε αλλά έχασε τον αγώνα από Countdown. Η Rhea Ripley η οποία βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών την αποσυντόνισε και έτσι έχασε η Flair, ενώ η Raw Women's Champion επιτέθηκε στην Charlotte και ύστερα αποχώρησε.

Εντελώς ανούσιο το ακόλουθο Match. Man, it's just boring. Ο John Morrison πήρε μια σύντομη νίκη, ενώ ο Cedric Alexander βρισκόταν στο Ringside και μετά το Match έκανε ένα Promo λέγοντας πως θα αποσύρει τον ήδη ηττημένο Jeff Hardy. Ο Jeff αμέσως τον προκάλεσε σε αγώνα και λίγο αργότερα ξεκίνησε το Match τους. Ο Hardy πήρε σύντομα την νίκη, THAT'S ALL! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ! 

Συνεχίζω να υποφέρω, έχουμε πάλι γυναικείο Match όπου η Eva Marie θα κάνει την επιστροφή της στο Ring, ενάντια την Naomi. Και μαντέψτε, η Eva τελικά δεν αγωνίζεται. Μαζί της εμφανίστηκε μια ακόμη γυναίκα η οποία διέλυσε αμέσως την Naomi. Ύστερα το εβάκι εκφώνησε πως η νικήτρια του αγώνα είναι η ίδια (χωρίς καν να παλέψει). ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΟΧΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! Είστε πολύ δημιουργικοί εκεί στο Creative Team. Δεν θα επεκταθώ άλλο, επειδή αν το συνεχίσω θα πέσουν πολλά καντήλια. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!


Rk-Bro vs. New Day

FINALLY! Κάτι ενδιαφέρον επιτέλους. Ο Riddle με τον Xavier Woods ξεκίνησαν το Match με τον πρώτο να κλειδώνει νωρίς ένα Sleeper. Το Submission βέβαια δεν βοήθησε και πολύ, καθώς γρήγορα ξεκίνησε τα Tags η New Day και πήρε και τον έλεγχο. Αφού η New Day έριξε τον Orton και τον Riddle τους κοροϊδέψαν κιόλας με μερικές πόζες, ωστόσο η Rk-Bro επανήλθε σύντομα! Ο Riddle κλείδωσε ένα Armbar στον Xavier και ύστερα έγινε Tag και μπήκε ο Randy. Από τεχνική το γύρισαν σε επώδυνο Brawling. Ο Riddle με μερικές γροθιές, penalty Kicks και το Floating Bro παραλίγο να πάρει την νίκη αλλά ο Kingston κατάφερε να κάνει το Kickout, ενώ παράλληλα ο Randy έβγαλε εκτός τον Woods που ήθελε να σπάσει το Count. Στην συνέχεια η Rk-Bro ομαδικά πέτυχαν ένα Powerbomb, μα δεν ήταν αρκετό για την νίκη. Αμέσως μετά η New Day επιχείρησε μια ομαδική κίνηση με τον Kofi να πετυχαίνει ένα Flying Double stomp, αλλά ο Bro μας είχε ακόμα ενέργεια και έκανε Kickout. Στο φινάλε ο Orton πέτυχε ένα υπέροχο RKO και έτσι η Rk-Bro αποχώρησε με την νίκη! 

Και τώρα πάλι στην βαρεμάρα. Έχουμε την Rhea Ripley ενάντια την Asuka. Επαναλήψεις και επαναλήψεις. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Η πρωταθλήτρια πήρε την νίκη με το Riptide και αμέσως μετά το Match εμφανίστηκε η Charlotte και έκανε την επίθεση της στην Ripley. Ξέσπασε ένα Brawl όπου οι Officials και οι Referees το έληξαν και τα αίματα φαίνεται να έχουν ανάψει για τα καλά μεταξύ της πρωταθλήτριας και της διεκδικήτριας. 


Παιδιά δεν ξέρω αν αντέξω άλλο. Τώρα έχουμε Alexa Bliss ενάντια την πρώην κολλητή της, Nia Jax. Ποιος ενδιαφέρεται για αυτό; Απολύτως κανένας! Γιατί να συμβεί αυτό το Match; Και γιατί να πρέπει να δούμε στο κυριακάτικο PPV, το Hell in a Cell την Alexa να αντιμετωπίζει την Shayna Baszler; Τέλος πάντων, στην τελική έκανε την άφιξη του o Reginald για να σώσει την Jax. That's all. 

Πάλι επανάληψη! Ακολουθεί το Elias vs. Jackson Ryker. Εντάξει παιδιά, μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας με αυτές τις επαναλήψεις. Όχι παιδιά, εγώ δεν θα το παρακολουθήσω καν, απλά δεν μπορώ και δεν θέλω να δεχτώ ότι πλέον το Raw έχει καταντήσει τόσο γελοίο. Για λόγους κάλυψης σας αναφέρω πως o Ryker πήρε μια σύντομη νίκη. 


Main Event 

Φτάσαμε στο Main Event και ευτυχώς έχουμε ένα Match που έχει ξανά συμβεί, αλλά είναι τουλάχιστον καλό. Έχουμε Drew McIntyre ενάντια AJ Styles. O McIntyre διατηρούσε τον έλεγχο και σύντομα πέτυχε ένα δυνατό Future Shock DDT, ενώ αμέσως μετά εκνεύρισε τον Bobby Lashley ο οποίος βρισκόταν στο Stage. Ξαφνικά εμφανίστηκαν και οι Viking Raiders και στάθηκαν στην γωνία του σκωτσέζου. O Drew συνέχισε να πιέζει, αλλά ο μάγος AJ Styles γύρισε την ροή. Βέβαια ο Scottish Warrior δημιούργησε και παλι Momentum, καθώς πετύχαινε μερικά Slams και ένα Michinoku Driver. Έπειτα ο Bobby Lashley προσπάθησε να επιτεθεί στον Drew, αλλά αυτός το κατάλαβε έγκαιρα και του επιτέθηκε πρώτος. Ύστερα στόχευσε και πάλι τον AJ, μα ο WWE Champion τότε έκανε την επίθεση του. Ξέσπασε ένα χάος και ύστερα ο αγώνας μετράπηκε σε Six-Man Tag Team Match. Ο Bobby αποχώρησε για λίγο, καθώς πήγε να φορέσει το Ring Attire του και όταν επέστρεψε μπήκε με φόρα στον αγώνα και βοήθησε τους Teammates του, οι οποίοι ήταν οι Styles και Omos. Το πανδαιμόνιο δεν άργησε να ξεκινήσει, καθώς όλοι οι παλαιστές όρμησαν στην μάχη. Στο φινάλε ο Styles έκανε Tag και μπήκε ο Bobby στο Match, αλλά ο McIntyre αμέσως χτύπησε με το Claymore και πήρε την νίκη κάνοντας του Pin. 


Αυτά ήταν λοιπόν όλα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Rematches All Weeks, εμ συγγνώμη, εννοώ του Raw! Τα ξανά λέμε πιθανόν αύριο με το NXT, bye for now! 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη