SmackDown 18/06/2021: Άλλος ένας superstar που έπεσε στην μάχη με τον Roman Reigns!


Άλλο ένα καθιερωμένο και εβδομαδιαίο μπλε επεισόδιο πραγματοποιήθηκε και εγώ σας μεταφέρω για άλλη μια φορά όλα όσα συνέβησαν στο σόου. Φύγαμε λοιπόν στο ρεπορτάζ!


Το SmackDown άνοιξε με τον Rey Mysterio να αναφέρει αρχικά τα γεγονότα του προηγούμενου επεισοδίου και εκνευρισμένος από τις πράξεις του Universal Champion, δήλωσε πως δεν μπορεί να αναμένει άλλο. Απόψε στο SmackDown θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας που αρχικά ήταν προγραμματισμένος για το PPV της κυριακής και ο Rey προκάλεσε τον πρωταθλητή να εμφανιστεί αμέσως στο Ring. O Roman εμφανίστηκε πράγματι και δήλωσε πως αυτό που έκανε στον Dominik την προηγούμενη εβδομάδα δεν συγκρίνεται με αυτό που θα κάνει στον ίδιο τον Rey. Τέλος δήλωσε πως θα γίνει το Match υπό τις δικές του συνθήκες και αποχώρησε.

Kevin Owens & Big E vs. Apollo Crews & Commander Azeez

Ο Commander Azeez από την αρχή διέλυε τον Big E και διατηρούσε τον έλεγχο. Αφού ο Big E απέφυγε ένα Elbow Drop, κατάφερε μετά από λίγο να κάνει το Tag και μπήκε στον αγώνα ο Owens. Σύντομα ο Prize Fighter πέτυχε το Pop Up Powerbomb στον Apollo, μα δεν ήταν αρκετό για την νίκη. Βέβαια μερικές στιγμές αργότερα ο Kevin αποσυντονίστηκε από τον Sami Zayn ο οποίος βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών. Αφού μπήκε στο Ring ο Kevin, ο Azeez τον αποτέλειωσε με το Nigerian Nail και πήρε την νίκη μαζί με τον διηπειρωτικό πρωταθλητή!

Shinsuke Nakamura vs. Corbin - Battle for the Crown

Τι είναι αυτό που βλέπω; Σοβαρά τώρα; Αγώνας ο οποίος έχει συμβεί ούτε και γω δεν ξέρω πόσες φορές και θα είναι για ένα στέμμα. Καλά, δεν θα πάει αυτό. Την νίκη πήρε τελικά ο Ιάπωνας σε ένα σύντομο αγώνα. Ύστερα πανηγύρισε με τον νέο κιθαρίστα φίλο του.

Έπειτα στο μπλε επεισόδιο εμφανίστηκε η Bianca Belair και έκανε ένα Promo στο οποίο μίλησε για νταήδες. Τελικά δήλωσε πως θέλει να αντιμετωπίσει την Bayley σε Hell in a Cell αγώνα την κυριακή. Αργότερα εμφανίστηκε η Bayley και ξέσπασε ένα Brawl μεταξύ των δύο γυναικών με την διεκδικήτρια να μένει όρθια στο τέλος! Ύστερα ύψωσε τον τίτλο της πρωταθλήτριας και οι οθόνες γέμισαν με το πρόσωπο της Bayley. 

Στην συνέχεια ο Angelo Dawkins θα αντιμετώπιζε τον Otis, ωστόσο ο δεύτερος τον διέλυσε μαζί με τον Chad Gable και το Match δεν συνέβη ποτέ.


Roman Reigns vs. Rey Mysterio - HIAC Match for the Universal Championship 

Ο Rey αμέσως άρπαξε μια καρέκλα και προσπάθησε να επιτεθεί στον πρωταθλητή, μα αυτός απάντησε. Ύστερα με διαφορά αντικείμενα ο Mysterio βγήκε ξανά στην επίθεση και ξεκίνησε να επικρατεί! Ο Tribal Chief μπορεί να δεχόταν πολλές επιθέσεις, μα δεν έπεφτε. Ύστερα γύρισε την ροή και ξεκίνησε αυτός να διαλύει τον Rey. O Mysterio βέβαια λίγο αργότερα κατάφερε να πετύχει το 619 και χτυπήσει τον Reigns με ένα Steel Chair. Αμέσως πέτυχε δύο Splashes, αλλά ο Reigns έκανε Kickout στο pinfall. Στο φινάλε ο εκνευρισμένος Roman έπιασε τον αντίπαλο του και με ένα ισχυρό powerbomb τον εκτόξευσε πάνω σε ένα μέρος του κελιού. Ύστερα κλείδωσε το Submission του και ο Mysterio έκανε την υποταγή αμέσως!


Αυτά ήταν λοιπόν όλα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του SmackDown. Τα ξανά λέμε στο Hell in a Cell!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη