Μια γνώμη και ένα μικρό Booking για την Rk-Bro


Τι νομίζατε δηλαδή; Ότι δεν θα έγραφα εγώ το μεγάλο Fan Boy άρθρο για τους Rk-Bro; Φυσικά πως θα γράψω μια γνώμη, αναλύοντας μερικά πράγματα και θα αναφέρω και ένα μικρό Booking για τους αγαπητούς Rk-Bro! Πάμε στο ψητό αμέσως τώρα!


Well, αρχικά ολόκληρη αυτή η ιδέα φάνηκε να ήρθε έτσι ξαφνικά. Εκεί που βρισκόταν ο Randy σε Feud με τον The Fiend, παίρνει την νίκη στην WrestleMania 37, το Feud πιθανόν να ολοκληρώθηκε και ο Fiend εξαφανίζεται (λόγω προσωπικών θεμάτων). Και ύστερα τι γίνεται; Ο Randy αγωνίζεται με τον Riddle και ο δεύτερος παίρνει την νίκη! Εντυπωσιακό για τον ίδιο τον Riddle. Και την επόμενη εβδομάδα μας παρουσιάσουν αυτούς τους δύο Superstars να προσπαθούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας έτσι μια Tag Team, ονόματι Rk-Bro. Αγωνίστηκαν μερικές φορές ως ομάδα, ενώ σχεδόν κάθε εβδομάδα έχουν μικρά κωμικά Segments στα παρασκήνια. Και λοιπόν, φαίνεται πολλά υποσχόμενη ομάδα, είναι το μόνο ψυχαγωγικό πράγμα που υπάρχει αυτή την στιγμή στο Raw και μας δίνει λίγες ελπίδες για κάτι καλύτερο από αυτό που βλέπουμε τώρα. Ακόμα δεν είναι κανονική Tag Team, σύμφωνα με τον Orton, ο οποίος θέλει αρχικά να εξετάσει τον Riddle, να δει τι μπορεί να πετύχει κι αν υπάρχει χημεία μεταξύ τους. Λοιπόν πράγματι τα δεδομένα φαίνονται θετικά και από την δική τους πλευρά, αλλά και από την πλευρά των οπαδών. Φαίνεται να αρέσει στο κοινό αυτή η ομάδα που πάει να χτιστεί, ενώ, ο Viper αρχίζει να δείχνει θετικά σημάδια για την δημιουργία της ομάδας. 

Τώρα κύριε Orton, η καλύτερα να σε αποκαλέσω "Don Eladio Raul Del Orton" τώρα καλός είναι ο Riddle; Για την ακρίβεια, λύσε μας πρώτα μια απορία. Προς τι το νέο σου Look με το μουστάκι; Τι πηγές και έκανες πάλι βρε παλικάρι μου; Σου αρέσει τόσο πολύ να τρολλάρεις; Η μήπως έμπλεξες και μπήκες στο μεξικάνικο καρτέλ; Βασικά το πιο πιθανό είναι να το σκας μαζί με τον νέο σου φίλο, τον Riddle όταν δεν σας δείχνει η κάμερα. Τέλος πάντων, τώρα που κάναμε την πλάκα μας για τον Orton, όπου επιβάλλεται να την κάνουμε, συνεχίζουμε με το θέμα μας. 


Οι δύο αυτοί παλαιστές αντάλλαξαν μέχρι και Finishers. O Riddle επιχείρισε με απόλυτη επιτυχία το RKO, ενώ σε ένα άλλο επεισόδιο του Raw ο Randy χρησιμοποίησε το Bro Derek του Riddle. Φαίνεται πως θα το πάνε για Tag Team αυτό το Storyline και ευελπιστώ πως πράγματι θα το κάνουν. Είμαι ο μεγάλος fan του Orton, εν έτη 2021 και ο Riddle επίσης μου αρέσει, είναι ένας σχετικά νέος και αρκετά ταλαντούχος παλαιστής και κάνει τίμια δουλειά. Βλέπω ψυχαγωγία και καλή χημεία μεταξύ των δύο αυτών παλαιστών. Ο Randy είναι ο σοβαρός και πιο οξύθυμος χαρακτήρας, ενώ ο Riddle ο goofy χαρακτήρας που κάνει πλάκες και είναι High 24/7. Θεωρώ πως ήδη κάνουν πολύ καλή δουλειά και να φανταστείτε δεν είναι καν ομάδα ακόμη. Πιστεύω πως έχουν και μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν ωραία και ψυχαγωγικά πράγματα και στο άμεσο μέλλον, διατηρώντας το ενδιαφέρον! 

Αυτός ο συνδυασμός με δύο εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες θεωρώ πως μέχρι στιγμής έχει αποτελέσει ένα τιμιότατο αποτέλεσμα. Νομίζω πως χωρίς υπερβολές είναι η μοναδική καλή και ενδιαφέρον Tag Team του Raw και σίγουρα είναι το μοναδικό πράγμα του τωρινού Raw, όπου όταν το βλέπεις δεν υποφέρεις από αδιαφορία και βαρεμάρα! Είναι μια ελπιδοφόρα ομάδα για το κόκκινο σόου και αναφέρω για άλλη μια φορά πως θέλω να συνεχιστεί αυτό το Storyline με την Rk-Bro. Επίσης κάτι ακόμα που λατρεύω σε αυτή την ομάδα είναι όταν ο Orton κάνει νόημα στον Riddle να σταματήσει να μιλάει και αυτός κάνει πως κλειδώνει το στόμα του και ύστερα δίνει το κλειδί στον Randy και αυτός το πετάει μακριά η το κρύβει κάπου. Είναι διασκεδαστικό αυτό το πράγμα, ακόμα κι αν μπορεί να φαίνεται λίγο χαζό, έχει την πλάκα του, γιατί το ένα μέρος της ομάδας είναι Comic Relief. Επίσης πρέπει να αγοράσω την νέα μπλούζα τους και την νέα ζακέτα του randy με το νέο Logo! Μέχρι και φοβερό merchandise έχουν. Την μπλουζάρα του Riddle με το φίδι πάνω στο σκούτερ για κάποιο λόγο το λάτρεψα! I NEED IT, IN MY LIFE! 


Και τέλος ας κάνω και το μικρό Booking για την πορεία της ομάδας. Εγώ θα συνέχιζα για λίγα ακόμη επεισόδια να διατηρώ αυτούς τους δύο Superstars όπως είναι και τώρα. Να μην είναι ακόμη ομάδα, αλλά να προσπαθούν να γίνουν μια και να εξελίσσουν το Storyline και την χημεία που έχουν μεταξύ τους. Κάποια στιγμή θα έκανα ένα Segment όπου ο Randy θα ήταν αρκετά ικανοποιημένος και θα έδειχνε πως πράγματι ενδιαφέρεται στον σχηματισμό τούτης της ομάδας και θα δήλωνε στον Riddle πως πλέον είναι κανονικότατη και επίσημη Tag Team. O Randy σαφώς πως θα παραμείνει ο σοβαρός, άγριος και οξύθυμος χαρακτήρας, αλλά θα έχει και αυτός μερικές κωμικές στιγμές. Από την άλλη πλευρά ο Riddle δεν χρειάζεται ούτε αυτός καμία αλλαγή. Θα συνεχίσει ως ο λιγάκι goofy χαρακτήρας, αλλά στις σημαντικές στιγμές θα γίνεται πιο σοβαρός και θα συμπεριφέρεται σαν τον Randy. 

Θα ήθελα να τους αναπτύξω περισσότερο, να συνδυάζουν κινήσεις και να αγωνίζονται με ομαδικούς ρυθμούς. Να επιχειρούν μαζί διάφορες κινήσεις στους αντιπάλους που αντιμετωπίζουν και να ανταλλάζουν Movesets. Ο Randy θα είναι σαν μέντορας του Riddle και θα του διδάσκει νέα πράγματα για τον χώρο που εργάζεται, διάφορες κινήσεις και το πως κατάφερε να εξελίξει το RKO σε μια τόσο ισχυρή κίνηση. Θα έχουν εννοείται πολλά κωμικά segments, πολλές αστείες στιγμές και σταθερά θα οδεύουν για τους Tag Team τίτλους του Raw. Κάποια στιγμή επιτέλους θα κατακτήσουν τους τίτλους και κατά προτίμηση θα μου άρεσε να τους κερδίσουν στο Summerslam το οποίο θα διεξαχθεί σε ένα μεγάλο στάδιο και πολύ πιθανόν θα είναι γεμάτο με οπαδούς! Θα κάνουν ένα τίμιο Title Reign και ύστερα όταν χάσουν τους τίτλους, ο Randy κλασσικά θα κάνει την προδοσία σιγά σιγά και θα σπάσει η ομάδα. 


Τώρα ρε παιδιά, νομίζω πως το μόνο σίγουρο πράγμα είναι πως κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα σπάσει η Rk-Bro. Ο ορτόνας θα εναντιωθεί σε αυτόν τον υπέροχο και ψυχαγωγικό, μονίμως High, παρτενέρ του και θα ξεκινήσουν Feud. Εγώ λοιπόν κάπως έτσι θα έκανα το Booking και όταν θα ερχόταν η στιγμή για να διαλυθεί η ομάδα, θα έμπαιναν αμέσως σε Feud για μερικούς μήνες όπου ο Riddle θα φύγει νικηφόρος! Μέχρι στιγμής ο Riddle είναι από τους ελάχιστους που δεν κάηκαν στο Main Roster και έχει μια αξιοπρεπή καριέρα. Το να φύγει νικηφόρος από ένα Feud με κάποιον σαν τον Randy, θα ήταν πολύ καλό για τον Riddle. Επίσης κάτι τελευταίο. Μια ακόμη γνώμη που θέλω να αναφέρω. Θεωρώ πως είναι καλό για τον Orton να δουλεύει με τα νέα ταλέντα, δίνοντας αγώνες και Feuds μαζί τους και αυτό είναι αντίστοιχα καλό και για αυτούς! Έχει κάνει τα πάντα στην εταιρεία του Κονέκτικατ και το γνωρίζουμε όλοι μας, ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεκινήσει ένα σημαντικό Feud με κάποιο μεγάλο όνομα και σίγουρα μπορεί εύκολα να κυνηγήσει ξανά το μεγάλο χρυσό οποιαδήποτε στιγμή κι αν το αποφασίσουν οι ιθύνοντες του WWE. 

Εγώ πέρα από το γεγονός ότι σαν μεγάλο Fan Boy που θέλει να τον δει ξανά WWE Champion (αν και προφανές πως δεν το έχει καμία απολύτως ανάγκη), θέλω επίσης να βλέπω Feuds με νέα ταλέντα, με νεότερους παλαιστές. Θελω να τον δω να δίνει μερικά Dream Matches και κυρίως να δω τι μπορεί να προσφέρει, δουλεύοντας με ανερχόμενα αστέρια. Μπορεί να τους βοηθήσει κιόλας τους νέους, καθώς είναι Legend. Όσο καλό είναι για τον ίδιο να δουλεύει με τις νέες γενιές, τόσο το καλύτερο για τους ίδιους. Μπορεί με πολλούς τρόπους να βοηθήσει τους νεαρούς Superstars και σίγουρα να τους βγάλει λίγο Over, δίνοντας τους νίκες σε αγώνες και να προσφέρει ενδιαφέρον Feuds σε εμάς τους οπαδούς! 

Λοιπόν πάνω κάτω αυτά ήθελα να αναφέρω και να σχολιάσω. Εσείς τι γνώμη έχετε για την Rk-Bro και ελάτε πείτε μου την αλήθεια. Το ξέρω ότι και εσείς τους θέλετε Tag Team Champions! Ευελπιστώ πως θα συνεχίσει το χτίσιμο τους και πως θα δούμε καλά πράγματα να έρχονται! Αυτά για την ώρα, τα ξανά λέμε την παρασκευή στο F.N.W. με προβλέψεις για το TakeOver:In your House του NXT! 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη