Raw 07/06/2021: Τελευταία ευκαιρία για τον McIntyre στο Hell in a Cell!


Τι γίνεται σας έλειψα; Και πάλι βρίσκομαι εδώ για να καλύψω τα εβδομαδιαία σόου και να σας μεταφέρω όλα όσα διαδραματίστηκαν. Λοιπόν φύγαμε στο ρεπορτάζ του χθεσινοβραδινού Raw. Αντε πάλι να γράφω για το εμετικό Raw. Καλά, δεν θα πάει αυτό!

Tag Team Battle Royale

Τουλάχιστον ξεκινάμε με κάτι καλό. Έχουμε Rk-Bro στην έναρξη του Raw, οπότε δίνω αγάπη! Αρχικά οι ομαδικοί πρωταθλητές, AJ Styles και Omos εμφανίστηκαν, με τον πρώτο να σχολιάζει τις ομάδες που θα αγωνιστούν σε λίγo. Αργότερα αφού ο αγαπητός Riddle ξεκίνησε να λέει τα δικά του, τον σταμάτησε ο Randy και ύστερα εμφανίστηκαν οι Miz & Morrison. Ο αγώνας επιτέλους ξεκίνησε και οι Orton και Riddle φιλοδώρησαν τους υπόλοιπους με μερικά RKO! Στην πορεία οι Mace & T-Bar διέλυαν όλες τις ομάδες και έκαναν μερικά Eliminations, ώσπου ξέσπασε το χάος και όλοι μαζί τους απέκλεισαν. Στο φινάλε ο Riddle ο οποίος είχε αποκλειστεί, μπήκε ξανά στο Ring για να σώσει τον Orton, ενώ αυτός έκανε eliminate τον Kofi Kingston, αλλά οι Viking Raiders αμέσως αντέδρασαν και έβγαλαν έξω τον Viper. Έτσι πήραν την νίκη οι Raiders και τώρα έχουν μελλοντική ευκαιρία για αγώνα με τους Raw Tag Team Champions!



Elias vs. Jackson Ryker

Έπειτα ο Elias έκανε ένα Promo στο οποίο ανέφερε πως ο Jackson Ryker ευθύνεται για την ήττα στο προηγούμενο επεισόδιο του Raw. Βρε παιδιά ειλικρινά τι να καλύψω τώρα; Είναι τόσο αδιάφορο που άφησα το επεισόδιο να παίζει, ενώ εγώ πήγα να πάρω ένα παγωτό. Ύστερα ο Ryker επιτέθηκε στον Elias και λίγο αργότερα δώσανε ένα Match στο οποίο ο Jackson αποχώρησε με την νίκη. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ! Τουλάχιστον το παγωτό ήταν νόστιμο. Ολόκληρο οικογενειακό το έφαγα μόνος μου, μέσα στην θλίψη του Raw!

Now it's time for the Scottish Warrior. Είχαμε το Contract Signing μεταξύ του McIntyre και Lashley. O WWE Champion δήλωσε πως θέλει ένα ιδιαίτερο Stipulation στον αγώνα τους. Ανάφερε πως εάν o Drew χάσει, δεν θα αποκτήσει ποτέ ξανά ευκαιρία για το WWE Championship για όσο καιρό ο Lashley είναι πρωταθλητής. Ο σκωτσέζος δέχεται και ύστερα δηλώνει πως θέλει ο αγώνας να είναι μέσα στο κλουβί, θέλει Hell in a Cell αγώνα και ο Bobby επίσης αποδέχεται την πρόκληση. Στο τέλος του Segment ο McIntyre ανέφερε πως θα δείξει έλεος στον All Mighty WWE Champion, όταν τον χτυπήσει με το Claymore και ύστερα γίνει για τρίτη φορά World Champion.

Ricochet vs. Humberto Carrillo

Wow τι ματσάρα έχουμε τώρα; Carrillo και Ricochet. ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΩΡΑ; Είναι παντελώς αδιάφορο! O Humberto είχε το πάνω χέρι στην αρχή και είδαμε κλασικά αρκετές High Flying κινήσεις. Επιχείρησαν ένα υπέροχο Spanish Fly και μαντέψτε τι έγινε μόλις τώρα; Ο αγώνας έληξε με Double Countdown. Για ποιο λόγο να συμβεί αυτό; Δεν πάμε καλά. Λοιπόν, προχωράμε!

Jeff Hardy vs. Cedric Alexander

Well, περίεργο μάλλον που ο Alexander δεν αντιμετώπισε τον Shelton Benjamin για άλλη μια φορά. Εε καλά ότι θα κάτσω εγώ να παρακολουθήσω αυτό το πράγμα; Για την ακρίβεια ναι θα κάτσω να το παρακολουθήσω, έστω λιγάκι, για να γράψω το άρθρο! Ορίστε τι θυσίες κάνω για εσάς, για να έχετε να διαβάζετε! Ο Cedric είχε το πάνω χέρι ώσπου ο Hardy αντεπιτέθηκε. Λίγο αργότερα αφού ο Cedric κορόιδεψε τον αντίπαλο του, αυτός τον έπιασε και χτύπησε με το Twist of Fate και αμέσως μετά με το Swanton Bomb. Έτσι ο Jeff πήρε την νίκη!

Ύστερα είχαμε γυναικείο Tag Team Match με την Nikki Cross & Asuka εναντίον την Charlotte Flair και την Raw Women's Champion, Rhea Ripley. Αυτό παιδιά όχι δεν μπορώ να το παρακολουθήσω. Δεν έχω τις ορέξεις. Παρακολούθησα λιγάκι το τέλος και το μετάνιωσα κιόλας!

Mansoor vs. Drew Gulak

Δεν σταματάει η βαρεμάρα! Πόσο ακόμα έχει μείνει; Δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω άλλο. Καθώς ο Gulak είχε τον έλεγχο, ο Mansoor σύντομα πήρε την νίκη με ένα Roll up pinfall. Ευτυχώς δεν διήρκησε για πολύ.

Kofi Kingston vs. Riddle

O Kofi μπήκε αμέσως στον αγώνα ώσπου ο Riddle σταμάτησε για λίγο το Momentum του με μερικά Suplex και λίγο αργότερα ο Randy Orton εμφανίστηκε στο Ringside για να υποστηρίξει τον Riddle! Ο Kingston συνέχισε να διατηρεί τον έλεγχο και να ρίχνει συνεχώς τον αντίπαλο του. Μάλιστα βρέθηκε κοντά στην νίκη με ένα Splash, άλλα ο Riddle μπόρεσε να κάνει Kickοut. Ο Bro μας βγήκε στην αντεπίθεση και γρονθοκοπούσε τον Kofi, ενώ ύστερα πέτυχε το χαρακτηριστικό DDT από το top rope, ακριβώς όπως και ο Orton. Ο Viper χάρηκε και φώναξε στον Riddle "Now finish him". Του είπε να τον αποτελειώσει και ο Bro μας προετοιμαζόταν να επιχειρήσει το RKO, ωστόσο ο Kingston το απέφυγε και λίγες στιγμές αργότερα με τo Trouble in Paradise πήρε την νίκη. Kofi γιατί πλέον με κάνεις συνεχώς να θέλω να σε μισήσω;

Και στο Main Event έχουμε το Alexa's Playground. Εντάξει σίγουρα κάτι σας βάζουν στο φαγητό εσάς εκεί στο Raw, δεν εξηγείται αλλιώς! Η Bliss ήθελε από την Shayna Baszler να απολογηθεί στην κούκλα της αλλά, αυτή απλά την πάτησε στο κέντρο του Ring και ύστερα η Alexa η οποία σίγουρα είναι Witch, μπήκε στο Ring την πήρε πίσω και το στάδιο τρελάθηκε! Πράγματα έπεφταν απο τα ταβάνια τα LED Boards τα έπαιξαν εντελώς και η Baszler προσπαθούσε να διαφύγει. Στο φινάλε κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο και όταν αντίκριζε έναν καθρέπτη που βρισκόταν εκεί, έβλεπε από πίσω της, την Lili, δηλαδή την κούκλα της Alexa's. ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ; Ευτυχώς τελειώσαμε! 

Αυτό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Raw λοιπόν. Ήταν λίγο καλύτερο από τα υπόλοιπα επεισόδια των τελευταίων μηνών, ωστόσο η απογοήτευση ακόμη επικρατεί. Τα ξανά λέμε αύριο υποθέτω με τo ρεπορτάζ του NXT!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη