To WWE αφήνει ελεύθερους 6 ακόμα superstars!

Σε μία ακόμα αδικαιολόγητη αλλά και κατά κάποιο τρόπο καθόλου σοκαριστική κίνηση το WWE άφησε ελεύθερους 6 superstars. Η λίστα των ονομάτων έχει ως εξής:

-Braun Strowman
-Aleister Black
-Lana
-Murphy
-Ruby Riott
-Santana Garrett
Το πιό σοκαριστικό όνομα της λίστας είναι αδιαμφισβήτητα ο Black καθώς ο Ολλανδός superstar είχε κάνει την επιστροφή του μόλις πρίν 2 εβδομάδες στο main event του Smackdown χτυπώντας τον Big E με ένα Black Mass. O πρώην NXT champion δήλωσε τα εξής:
Έπειτα έχουμε τον Braun Strowman ο οποίος φαινόταν να έχει καριέρα ζωής στο WWE κυρίως επειδή είναι το στύλ παλαιστή το οποίο φημίζεται ότι προτιμά ο Vince McMahon. Ο Πρώην Universal, Intercontinental & RAW Tag Team Champion μάλιστα μόλις πρόσφατα ήταν στο Triple Threat Match για το WWE Championship στο Wrestlemania Backlash.
 
O Murphy έχει να εμφανιστεί στις οθόνες μας απο το μάρτιο με μία ήττα στα χέρια του Cesaro. Ο πρώην Cruiserweight, NXT Tag Team & RAW Tag Team Champion πρίν απο το τελευταίο του match είχε να εμφανιστεί απο τον μάιο σε ένα storyline με τον Seth Rollins και την Mysterio Family. 

H Ruby Riott εμφανίστηκε ακόμα πιό πρόσφατα στο τελευταίο επεισοδιο του Smackdown σε ένα tag team match μαζί με την Liv Morgan σε μία ήττα εναντίον των WWE Women's Tag Team Champions Tamina & Natalya
 
Η Lana είναι γνωστή ευρέως ώς η γυναίκα & manager του τωρινού AEW TNT Champion Miro (Πρώην Rusev) και μέχρι πρόσφατα ήταν ομάδα με την Naomi στο RAW.
 
H Santana Garrett έχει τις λιγότερες εμφανίσεις απο τους απολυθέντες καθώς ήταν κύριο enhancement talent στο NXT μαζί με κάποιες εμφανίσεις στο Royal Rumble match του 2021.
 
Οι απολύσεις έρχονται μετά απο διάφορες φήμες ότι το WWE ετοίμαζε "budget cuts" σε μεγάλα ονόματα και όντως οι Strowman & Black είναι τα πιό σοκαριστικά. Όλα τα ταλέντα έχουν το κλασσικό 90 day non-compete clause που δεν τους επιτρέπει να παλέψουν σε άλλο promotion για 3 μήνες.
 
 


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη