NXT 01/06/2021: Chaos is coming, in your house Bay Bay!


Well το Raw δεν το κάλυψα, αλλά πόσο να αντέξω; Χρειαζόμουν ένα μικρό διάλειμμα. Τέλος πάντων, σήμερα σας μεταφέρω όλα όσα πραγματοποιήθηκαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του κιτρινόμαυρου σόου.


Kyle O'Reilly vs. Pete Dunne vs. Johnny Gargano 

Δυναμικά ξεκινάμε το επεισόδιο από ότι φαίνεται! Με το Triple Threat όπου ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Karrion Kross στο ερχόμενο TakeOver. Με μπόλικα Submissions ξεκίνησε ο αγώνας, καθώς και οι 3 αγωνιζόμενοι εφάρμοζαν διάφορα Locks συνεχώς. Ο Dunne φάνηκε να έχει τον έλεγχο αλλά για πολύ λίγο. Ο Gargano κάποια στιγμή πέτυχε ένα υπέροχο Tornado DDT και ταυτοχρόνως ένα Kick στον Pete. Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα ο Kyle γύρισε την ροή υπέρ του, ώσπου ο Johnny τον σταμάτησε με τα Dives του. Ο Dunne αργότερα βρήκε και πάλι τον ρυθμό του και χτυπούσε με kicks τους αντιπάλους αλλά, όταν πέτυχε το Powerbomb ο Johnny έγκαιρα έσπασε το Count. Κοντά στα τελειώματα, είχαμε ταχύτατη δράση και από τους 3 παλαιστές, καθώς πέτυχαν διάφορα Kicks και γροθιές, αλλά ο Kyle τους έριξε με ένα δυνατό Double Clothesline. Ο Bruiserweight και ο Johnny Wrestling βρέθηκαν πολύ κοντά στην νίκη όταν κλείδωσαν ξανά τα Submissions τους, μα δεν τα παράτησε κανένας. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο Adam Cole και επιτέθηκε σε όλους, έτσι έληξε ο αγώνας, χωρίς κανέναν νικητή και με την επιστροφή του ADAM COLE BAY BAY! 


Το χάος συνέχισε να επικρατεί καθώς η Ember Moon απαιτούσε να έρθει αμέσως στο Ring η NXT Women's Champion. Αυτή λοιπόν αμέσως εισήλθε και η Ember της επιτέθηκε. Ύστερα η Dakota Kai έκανε την πισώπλατη επίθεση της στην Ember, ώσπου ο William Regal τις μάζεψε όλες! 


LA Knight vs. Jake Atlas 

O LA Knight υποτίμησε τον Atlas, αλλά αυτός δεν έχασε ευκαιρία και βγήκε αμέσως στην επίθεση και είχε το πάνω χέρι για λίγο, μέχρι που ο Knight πέτυχε ένα Neckbreaker. Ύστερα εμφανίστηκε ο Million Dollar Man, ο Ted Dibiase για να παρακολουθήσει το Match. Αφού ο Atlas πήρε και πάλι τον έλεγχο, βρέθηκε κοντά στην νίκη, αλλά ο LA Knight έκανε kickout στο Pin. Λίγες στιγμές αργότερα με ένα DDT ο Jake αποτέλειωσε τον αντίπαλο του και αποχώρησε με την νίκη, ενώ στο Ringside μαζί με τον Dibiase βρισκόταν και ο Cameron Grimes. 


Έπειτα ο Adam Cole εισήλθε στο Ring και δήλωσε πως τους 2 μήνες που ήταν απών από το κιτρινόμαυρο Brand, παρακολουθούσε προσεκτικά το σόου και διαπίστωσε πως κανένας δεν είναι ισάξιος του. Διέλυσε 3 από τους Top Superstars του NXT σε μια στιγμή και τώρα θέλει πίσω τον τίτλο του! Επίσης χλεύασε τον τωρινό πρωταθλητή, τον Karrion Kross αναφέροντας πως ούτε αυτός είναι ισάξιος του ίδιου του Cole και πως είναι ένας υπερεκτιμημένος παλαιστής. Ο πρωταθλητής αμέσως εμφανίστηκε και ανέφερε πως από τότε που υπόγραψε το συμβόλαιο με το NXT και ξεκίνησε να αγωνίζεται, ο Adam σταμάτησε να είναι ιδιαίτερος. Ο Cole απάντησε λέγοντας, πως ούτε στην καλύτερη μέρα του ο Kross δεν θα μπορούσε να φτάσει το επίπεδό του Adam. Εμφανίστηκε αμέσως και ο William Regal και θέλησε να βάλει μια τάξη, ωστόσο ο πρωταθλητής τον διέκοψε και εκνευρισμένος δήλωσε πως στο ερχόμενο TakeOver:In your House, τους θέλει όλους! Και τον Kyle και τον Dunne και τον Gargano και σίγουρα και τον Cole. Επομένως παιδιά, θα δούμε ένα Fatal 5 way Match στο TakeOver και έχω ενθουσιαστεί! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΤΣΑΡΑ! 


Kushida vs. Carmelo Hayes - NXT Cruiserwheight Championship Match 

Μπήκαμε αμέσως στην γρήγορη δράση με τον Hayes να έχει τον έλεγχο. Ο πρωταθλητής προσπαθούσε να αντεπιτεθεί, μα ο αντίπαλος του συνέχιζε να πιέζει. Well, περιμένω τον Kushida να βρει τον ρυθμό του, μα ο Carmelo δεν τον αφήνει! Ποιος είσαι εσύ ρε τρελέ; Έχω χάσει επεισόδια. Ohh, ορίστε μας, ο Champ βγήκε στην αντεπίθεση και πήρε την νίκη με Submission. Good job guys, ωραίο και σύντομο Match δώσατε! 


Στην συνέχεια είχαμε ένα γυναικείο Tag Team Match, SOOO, YOU KNOW. Skip παιδιά, ελάτε δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό τώρα, δεν έχω τις ορέξεις. Ίσως την επόμενη φορά. 


MSK vs. Legado Del Fantasma - NXT Tag Team Championship Match 

H Legado del Fantasma μπήκα δυναμικά θέλοντας να κερδίσει τους ομαδικούς τίτλους και επικρατούσαν. Οι πρωταθλητές αντεπιτέθηκαν, ωστόσο η Legado και πάλι πήρε τον έλεγχο. O Wes Lee κάποια στιγμή βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον Raul αλλά δεν ήταν ο Legal Superstar εκείνη την στιγμή και λίγο αργότερα η Legado παραλίγο να κερδίσει τον αγώνα. Ύστερα οι διεκδικητές επιχείρησαν ένα ομαδικό Finisher στον Lee, μα o Carter έσπασε το Count. Στο Ringside βρισκόταν ο Santos Escobar και ξαφνικά εμφανίστηκε ο Bronson Reed και του επιτέθηκε. Λίγο αργότερα οι MSK αποτέλειωσαν τους Legado και έκαναν Retain τους ομαδικούς τίτλους! 

Αυτό λοιπόν ήταν το κιτρινόμαυρο επεισόδιο της εβδομάδας. Συνεχίζουμε δυνατά μέχρι το TakeOver:In your House το οποίο αναμένω με ανυπομονησία και προβλέπεται αρκετά καλό σόου! Αυτά για την ώρα, τα λέμε στο επόμενο άρθρο. 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη