AEW Double or Nothing 2021: The (W)Inner Circle stands tall!


Πριν μερικές ώρες ολοκληρώθηκε το PPV του AEW, ονόματι Double or Nothing και εγώ βρίσκομαι πάλι εδώ και σας μεταφέρω όλα όσα διαδραματίστηκαν στο σόου. Ένα σόου όπου ο Collector Omega έφυγε διατηρώντας τον τίτλο και η Inner Circle έφυγε με την μεγάλη νίκη. Φύγαμε στο ρεπορτάζ λοιπόν! 


Πριν ξεκινήσει το σόου είδαμε το Buy In όπου περιείχε ένα γυναικείο Match. So, το προσπερνάμε! ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ! 


Brian Cage vs. "Hangman" Adam Page

Εναρκτήριος αγώνας ήταν του Hangman με τον Machine με τον πρώτο να ρίχνεται αμέσως στην μάχη. Ο Brian αρχικά επικρατούσε, ώσπου ο Adam έκανε Counter ένα samoan drop και λίγο αργότερα πέτυχε ένα υπέροχο Moonsault. Ύστερα παλι με ένα εξαιρετικό counter έριξε τον πρωταθλητή αλλά δεν ήταν αρκετό για την νίκη. Ο Cage ξανά μπήκε δυναμικά στον αγώνα πετυχαινοντας μερικές απο τις δυναμικές κινήσεις, αλλά ο Adam βρέθηκε ελάχιστα εκατοστά μακριά από την νίκη, όταν χρησιμοποίησε ένα Jackknife Pinfall. Ο Brian συνέχισε με τα Powerbombs του, μα και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Στο τέλος ο Hangman πέτυχε ένα δυνατό Lariat για να πάρει την νίκη. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ HANGMAN!


The Young Bucks vs. Jon Moxley & Eddie Kingston - AEW Tag Team Championship Match 

Οι Young Bucks εισήλθαν στο Ring, μα οι αντίπαλοι τους αμέσως ξεκίνησαν την επίθεση. Η μάχη οδηγήθηκε στο Ringside και λίγο αργότερα χτύπησε το καμπανάκι και το Match ξεκίνησε επίσημα! Οι Bucks γρήγορα πήραν τον έλεγχο συνδυάζοντας τις δυνάμεις τους ως ομάδα και έριχναν συνεχώς τον Kingston. Βέβαια η στιγμή για το Tag έφτασε, καθώς πέτυχε ένα Exploder Suplex και ύστερα μπήκε να συνεχίσει την μάχη ο Moxley. O Matt Jackson προσπάθησε να κλέψει την νίκη χρησιμοποιώντας ένα σπρέι, αλλά ο Jon είχε ακόμα ενέργεια για να κάνει Kickout. Οι Bucks χτύπησαν τον Jon με ένα Combo Piledriver στην ράμπα αλλά ακόμα είχε δυνάμεις και συνέχισε το Match. Οι πρωταθλητές διέλυαν τον Moxley, ωστόσο βρήκε το άνοιγμα για να τους φιλοδωρήσει με μερικά Suplex και έπειτα ο Eddie μπήκε και πάλι στο Match. Κύλησε με πολλά kickouts, πολλά Close Counts και πολλές ομαδικές κινήσεις και από τις δύο Tag Teams! Οι Bucks ξεκίνησαν το Superkick Party μα ο Moxley είναι σιδερένιος και δεν τα παρατάει, δυστυχώς για αυτόν λίγο αργότερα δέχτηκε το τελικό Pin και οι Young Bucks κάνανε Retain τους ομαδικούς τίτλους σε ένα φοβερό Match, με ίσως μοναδικό κακό στοιχείο η υπερβολή των Bucks! Επαναλαμβάνουν κινήσεις, ειδικά τα superkicks. Έλεος πια, με την αντιγραφή του Sweet Chin Music.


Casino Battle Royale

Oh well, φαίνεται καλή φάση. Ενδιαφέρον ιδέα για Battle Royale με το θέμα του PPV. Λοιπόν ο αγώνας δεν ήταν και κάτι το σπουδαίο αλλά νομίζω πως το κοινό που βρισκόταν στο στάδιο το διασκέδασε. Στο τέλος απέμειναν οι Christian Cage, Matt Hardy και Jungle Boy. Ο Matt θέλησε να συνεργαστεί με τον Christian, αλλά αυτός τον ξεγέλασε και τον απέκλεισε από το Match, έτσι συνέχισε 1on1 με τον Jungle Boy. Λίγο αργότερα ο Jungle boy σώθηκε και έβγαλε τον Cage, παίρνοντας την νίκη! Τώρα εάν δεν κάνω λάθος έχει αποκτήσει ευκαιρία για το AEW World Championship. Good, προχωράμε.


Cody Rhodes vs. Anthony Ogogo

Καλώς τον κόδορα της Ρόδου! Καλούτσικο ματσάκι ήταν. Αν και στην μέση του Match με έπιασε μια νύστα. Έτσι πάτησα Pause και κοιμήθηκα για 40 λεπτά και έπειτα ξεκίνησα να βλέπω και πάλι. Ο Anthony είχε το πάνω χέρι για ένα διάστημα, ωστόσο ο Cody δεν έμενε κάτω και συνεχώς έβγαινε στην επίθεση. Με την νίκη έφυγε ο American Dream.


Miro vs. Lance Archer - TNT Championship Match 

Ο Archer όρμησε αμέσως και λίγο αργότερα έστειλε τον Miro πάνω σε ένα τραπέζι. Ο Miro ύστερα καθώς περιπλανιόταν στο Ringside έπιασε τον αντίπαλο του και με ενα Belly to Belly Suplex τον έστειλε πάνω στους οπαδούς! Δύο μεγάλα δυναμικά κορμιά έδιναν ξυλίκι. Ύστερα εμφανίστηκε ο Jake "The Snake" Roberts με ένα σάκο όπου υποτίθεται πως είχε ένα φίδι μέσα. Ωστόσο ο Miro το πήρε και το εκτόξευσε μακριά και λίγες στιγμές αργότερα πήρε την νίκη κλειδώνοντας το Submission του.


Hikaru Shida vs. Dr. Britt Baker - Women's Championship Match 

Τώρα παιδιά ξέρετε τι ακολουθεί, SKIIIP! Well, το Match ήταν ενδιαφέρον και ήθελα να το δω λιγάκι μόνο για την γυναικάρα Baker, αλλά δεν είχα όρεξη να δω γυναικείο αγώνα και ήθελα να ολοκληρώσω γρήγορα το PPV επειδή βιαζόμουν. Παρακολούθησα μονάχα το τελείωμα όπου η Britt επιχείρησε αλά Seth Rollins, το Curb Stomp πάνω στον τίτλο της Hikaru αλλά τελευταία στιγμή κατάφερε να κάνει Kickout η πρωταθλήτρια. Λίγο αργότερα η Baker κλείδωσε το Submission της με την Hikaru να μην αντέχει άλλο και να κάνει υποταγή.


Sting & Darby Allin vs. Scorpio Sky & Ethan Page

Οι δύο αγαπητοί Dark χαρακτήρες μπήκαν επιθετικά στον αγώνα και είχαν το πάνω χέρι αρχικά. Ο Sting δέχτηκε ένα Suplex πάνω στην ράμπα, αλλά σηκώθηκε αμέσως και έστειλε τον Scorpio πάνω στον παρτενέρ του και έπειτα επιχείρησε και ένα Splash. YOU STILL GOT IT MAN! Έπειτα συνέχισαν ομαδικά να κάνουν επιθέσεις, αλλά η ροή δεν άργησε να γυρίσει υπέρ των αντιπάλων. O Ethan έπιασε και εκτόξευσε τον Darby πάνω στα αδέρφια του, που ήταν στις μπροστινές θέσεις, αλλά με λίγη βοήθεια από τον θρύλο Sting, έγκαιρα μπήκε στο Ring ο Allin και συνέχισε το Match. Κάποια στιγμή ο Sting και ο Darby τις έτρωγαν από τον Ethan, ο Sting επανήλθε και κλείδωσε το Scorpion Deathlock και ο Darby ένα armbar, μα ο Sky αμέσως μπήκε για να αλλάξει τα δεδομένα και κλείδωσε Heel Hook στον Allin! Λίγο αργότερα ο Sting με επιτυχία επιχείρησε το Scorpion Death Drop και πήρε την νίκη! Great Job Legend!


Kenny Omega vs. Pac vs. Orange Cassidy - AEW World Championship Match 

Πάμε για ματσάρα τώρα! Ο Kenny έστειλε έξω τον Orange και αγωνίστηκε για λίγο 1on1 με τον Pac. Ύστερα ο Orange μπήκε στο Match για να τους χαλάσει το πάρτι και ξεκίνησε η δράση. Η ροή μου φάνηκε λίγο αργή στην αρχή αλλά έφτιαξε αργότερα. Καλά πήγαινε το Match. Κάποια στιγμή οι Omega και Cassidy έκαναν συνεχώς roll ups ο ένας στον άλλο, ενώ ύστερα ο Cassidy τον είχε με το Jackknife, αλλά ο Pac τους φιλοδώρησε με το Splash του όπου κάνει και 35 σβούρες στον αέρα! Αργότερα ο πρωταθλητής ξεκίνησε να μοιράζει πόνο με τα V-Triggers. Επίσης χτύπησε με ένα επιτυχημένο Tiger Driver 98 τον Cassidy μα δεν ήταν αρκετό για να του δώσει την νίκη, ενώ αργότερα προσπάθησε να επιχειρήσει το One Winged Angel στον Pac, αλλά το μετέτρεψε σε ένα ισχυρό German Suplex. Ύστερα ξεκίνησαν και οι 3 να πετυχαίνουν διάφορες κινήσεις, ωστόσο κανένας δεν τα παράτησε, κανένας δεν έχανε.

Ένα Close Count ήταν όταν ο Pac πέτυχε το Falcon Arrow από το Top Rope και ο Cassidy τον πέταξε έξω και πήγε ο ίδιος για το Pinfall. Λίγο αργότερα με επιτυχία πέτυχε ένα όμορφο Black Arrow ο Pac, όμως ο Omega έγκαιρα έσπασε το Count και το Match συνεχίστηκε. Ο Pac δεν το βάζει κάτω και κλειδώνει το Brutalizer, αλλά ο θεούλης Orange σώζει την κατάσταση και έπειτα χτυπάει με τα Orange Punches! Φυσικά πως δεν τελειώσαμε εκεί! Ο Pac κλειδώνει ξανά το Brutalizer αυτή την φορά στον Orange, ενώ ο Omega βγάζει εκτός τον διαιτητή και έπειτα ξεκινάει να χτυπάει με τους τίτλους τους αντιπάλους του. Ύστερα ο Cassidy βρίσκει την ευκαιρία που χρειαζόταν και χτυπάει μια τελευταία φορά με το Orange Punch αλλά δεν υπάρχει διαιτητής για το Count. Γοργά εμφανίζεται η Aubrey για να κάνει το Count μα ο Kenny κάνει Kick Out και αμέσως πιάνει τον Orange για Roll up Pin και κερδίζει! 


Στην συνέχεια ο Tony Schiavone μας ανακοίνωσε πως τον Αύγουστο θα ξεκινήσει ένα νέο σόου στο TNT και θα ονομάζεται "AEW Rampage". Επίσης δήλωσε πως ο Mark Henry θα είναι αναλυτής του σόου! SO MARK HENRY IS ALL ELITE NOW! Μάλιστα, φταίει μάλλον που τους σαπάκιασε όλους ο Orton και έτσι αποφάσισαν να πάνε AEW. Just Joking, αλλά μπορεί και να ισχύει. Okay, σταματάω. Προχωράμε στο Main Event! 


The Inner Circle vs. The Pinnacle - Stadium Stampede 

Παναγία μου τι Entrance είναι αυτό της Inner Circle; Φοβερό! JUDAS IN MY MIND! Well, αυτό θέλω να το απολαύσω. Έπεφτε ξυλίκι σε ολόκληρο το γήπεδο, ενώ ο Sammy Guevara πάλευε με τον Shawn Spears στο Ring για λίγο. Ο Jericho στόχευε τον MJF και τα έδιναν όλα! Και ξύλο αλλά και μερικές αστείες - κωμικές στιγμές! Ο Jericho επίσης χρησιμοποιούσε οτιδήποτε έβρισκε μπροστά του, τα πάντα για να βασανίσει τον εχθρό του, τον MJF. Ο Hager δέχτηκε ένα Spear πάνω σε ένα τοίχο από τον Wardlow, ενώ ο Sammy με τον Shawn βρέθηκαν σε ένα δωμάτιο γεμάτο με Steel Chairs, έτσι είδαμε αρκετή δράση και από αυτούς. Ύστερα είδαμε και τους Cash Wheeler & Dax Harwood να τα πίνουν σε ένα μπαράκι με τους Santana & Ortiz. Έπειτα ξεκίνησε το ξύλο! Oh my god, ο Jericho με τον MJF το έχουν πάρει πατριωτικά. Σφυριά, ρόπαλα, συρραπτικό, άσχημο Piledriver του MJF πάνω στο τραπέζι! Αλλά είναι υπέροχο το ξύλο που δίνουν. Όπως είχε πει και ο βασιλιάς στο The Witcher 2: Assassins of Kings "THIS, I LIKE". 


Εν τέλει ο Sammy Guevara οδήγησε την Inner Circle στην νίκη, καθώς πάλεψε με τον Spears στο Ring μπροστά από τους οπαδούς. Δέχτηκε μερικές καρεκλιές και παραλίγο να έχανε, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και λίγο αργότερα έστειλε τον Spears με το πρόσωπο πάνω σε μια καρέκλα και επιχείρησε το 630 Senton. Πήγε για το Pinfall και τρία δευτερόλεπτα αργότερα κέρδισε! Εισήλθαν στο Ring και τα υπόλοιπα μέλη της Inner Circle και πανηγύρισαν όλοι μαζί, δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα με το θερμό κοινό να τραγουδάει το Theme τους!


Και αυτο λοιπόν ήταν το Double or Nothing του 2021. Πως σας φάνηκε το PPV εσάς; Και πείτε μου επίσης πόσο πολύ λατρεύετε το Judas in my Mind. Αυτά για την ώρα, πιθανόν να τα πούμε και αύριο με το Raw. Αντίο για τώρα!

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη