AEW Dynamite 28/05/2021: Judas in, JUDAS IN MY MIND!


Τι έχουμε εδώ πέρα; Ρεπορτάζ και για το Dynamite; Σας καλύβω όλους εγώ, παρόλο που δεν παρακολουθώ AEW. Εδώ θα διαβάσετε ότι συνέβη στο Go Home επεισόδιο του Dynamite πριν τo Double or Nothing! Λοιπόν φύγαμε στο σόου τώρα. 


Darby Allin vs. Cezar Bononi

Well, ξεκινάμε καλά, έχουμε τον Darby Allin έχοντας στο Ringside τον Sting, να ανοίγει το Dynamite και είναι από τους παλαιστές στο AEW όπου γνωρίζω. O Cezar επικρατούσε για αρχή και έριχνε συνεχώς τον Darby, ώσπου αυτός κλείδωσε ένα Sleeper lock και πέτυχε ένα Stunner για να γυρίσει την ροή. Ύστερα πέτυχε ένα Splash το οποίο υποθέτω είναι σαν το Finisher του; Το πέτυχε λοιπόν και πήρε την νίκη σε ένα πολύ σύντομο Match. Αμέσως μετά φώναξε έξω για μάχη τους Scorpio Sky και Ethan Page οι οποίοι είναι οι αντίπαλοι τους στο αποψινό Double or Nothing. Αυτοί δήλωσαν πως στο PPV της κυριακής θα είναι το τέλος ενός θρύλου (Sting) και η άνοδος δύο νέων θρύλων! Ύστερα οι Sting και Allin δέχτηκαν επίθεση αλλά στάθηκαν τυχεροί που η Dark Order εμφανίστηκε και τους βοήθησε!


Έπειτα ο Paul White γνωστός κι ως Big Show εισήλθε στο Ring και ανέφερε πως θα είναι ο Official για το Weigh-In του Anthony Ogogo και του Cody Rhodes, οι οποίοι μάλιστα πρόκειται να παλέψουν στο Double or Nothing! Αφού ολοκληρώθηκε το Weigh-In και ο Paul μας ανακοίνωσε πόσο ζυγίζουν οι δύο παλαιστές ο Anthony αποχώρησε ενώ ο Cody μας είπε να απολαύσουμε την συνέχεια του σόου.


"Hangman" Adam Page vs. "The Bad Boy" Joey Janela

Oh Yeah, πάμε παλικάρι μου Adam Page. Και εσένα σε θυμάμαι από παλιά που παρακολουθούσα λίγο NJPW. Ο Page λοιπόν είχε τον έλεγχο του Match μα ο Janela έκανε διαρκώς αντεπιθέσεις. Η ροή γύρισε υπέρ του Janela, ώσπου ο Adam με ένα Clothesline Over the top rope την γύρισε και πάλι. Ο Hangman στο τέλος πέτυχε ένα Pop Up Powerbomb και ύστερα ένα υπέροχο Lariat για να πάρει την νίκη. Μετά τον αγώνα εμφανίστηκε ο Brian Cage μαζί με έναν ακόμα παλαιστή τον οποίο δεν γνωρίζω και ο Adam Page δήλωσε πως περίμενε περισσότερα από αυτόν. Εάν ο "Machine" μπορεί να διαλύσει τον Hangman δεν χρειάζεται βοήθεια από κανέναν άλλο, αυτά ήταν ουσιαστικά τα λόγια του Adam. Ολοκλήρωσαν λέγοντας πως στο κυριακάτικο PPV θα δώσουν μάχη.


Αργότερα ο Pac έκανε ένα Promo για το Triple Threat Match στο οποίο θα πάρει μέρος το βράδυ της κυριακής και ύστερα εμφανίστηκε ξαφνικά ο AEW World Champion, Kenny Omega και ξεκίνησε το ξύλο! Ωστόσο τις έφαγε αρχικά ο Kenny μέχρι που οι Good Brothers ήρθαν για βοήθεια, αλλά μετά συνέχισαν το ξύλο με άλλους δύο παλαιστές που εμφανίστηκαν για να βοηθήσουν τον Pac. Ύστερα ο Omega ήταν έτοιμος να επιχειρήσει το One Winged Angel, αλλά εμφανίστηκε ο Orange Cassidy, παρέδωσε ένα φακελάκι στον πρωταθλητή και αυτό περιείχε κομμένα χαρτιά. Ύστερα μάλλον μετατράπηκε στον Roman Reigns και μοίρασε πόνο με Super Punches στον Champion και τον Pac.


Στην συνέχεια έχουμε γυναικείο Match και γνωρίζετε πολύ καλά την σχέση μου με τα γυναικεία Match. Η Jade Cargill αντιμετώπισε την Kilynn King. Η πρώτη πήρε την νίκη σύντομα, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!


Miro vs. Dante Martin

Ορίστε μας, καλώς τον παοκτζή! Ο Miro έβγαλε την επιθετικότητα του και διέλυε τον Dante, ώσπου αυτός γύρισε λιγάκι την ροή και πέτυχε ένα Moonsault και μερικές ακόμη High Flying κινήσεις. Ωστόσο δεν κράτησε για πολύ αυτό, καθώς ο Miro έδειξε την δύναμη του και με ένα Vertical Suplex έριξε τον Dante και ύστερα τον αποτελείωσε με το Submission του. Αμέσως μετά όμως εμφανίστηκε ο Jake "The Snake" Roberts και δήλωσε πως ο Lance Archer είναι έτοιμος για τον προγραμματισμένο αγώνα με τον Miro την κυριακή. Ύστερα ξεκίνησε ένα μικρό Brawl oπου ο Archer επιβλήθηκε και τώρα είμαστε έτοιμοι για ξυλίκι στο αποψινό PPV! 


Το σόου συνεχίστηκε με την AEW Women's Champion, Hikaru Shida να αποκτά το καινούριο Women's Championship και να δηλώνει πως όταν κέρδισε το τίτλο δεν υπήρχε κοινό στην αρένα, αλλά τώρα επέστρεψαν οι φανς και έχει την τιμή να τους υποδεχτεί. Τότε εμφανίστηκε και η γυναικάρα η Dr.Britt Baker και δήλωσε πως θα κερδίσει τον τίτλο της Hikaru την κυριακή και πως θα είναι η σπουδαιότερη γυναίκα του Division όταν κερδίσει! 


Ethan Page & Scorpio Sky vs. Evil Uno & STU Grayson

Οι Ethan και Scorpio φάνηκε να έχουν το πάνω χέρι και επικρατούσαν για ένα διάστημα. Ο Sky πέτυχε ένα υπέροχο Flying Cutter και συνέχιζε να πιέζει. Ο STU πέτυχε ένα double backflip Kick και ύστερα κατάφερε να κάνει το Tag. Μπήκε στον αγώνα ο Evil Uno και γύρισαν την ροή καθώς πέτυχαν αρκετές κινήσεις και Combos. Λίγο αργότερα οι αντίπαλοι τους όμως ξέφυγαν με την νίκη. Έπειτα ο Darby Allin και Sting έκαναν την άφιξη τους με ένα στρατό από άτομα που φορούσαν μάσκες του Sting. Ο Darby όρμησε αμέσως και έπειτα αποκαλύφθηκε ο Sting. Έτσι οι αντίπαλοι τους για το κυριακάτικο PPV στράφηκαν σε φυγή. 


Στο Main Event ο Eric Bischoff παρουσίασε και καλωσόρισε την Inner Circle. Εμφανίστηκε το Faction και το κοινό ξετρελαμένο τραγουδούσε το Theme song του Faction. JUDAS IN, JUDAS IN MY MIND! Φοβερή στιγμή! Ύστερα ο Jericho ευχαρίστησε τον Eric και είδαμε ένα βίντεο με όλα όσα έχει κάνει η Inner Circle στο AEW. Αργότερα κάθε μέλος έκανε απο ένα συναισθηματικό Promo. Δήλωσαν πως αγαπιούνται σαν αδέρφια, πως έχουν περάσει από πολλές δυσκολίες και πως την κυριακή στον αγώνα με την Pinnacle εάν είναι το τελευταίο Match τους ως ομάδα, χαίρονται που τα πέρασαν όλα μαζί! Στο τέλος εμφανίστηκε στο Titantron ο MJF ο οποίος βρισκόταν στο στάδιο και είχε αιχμάλωτο τον Dean Malenko. Η Inner Circle αμέσως πήγε να τον βοηθήσει, ωστόσο ήταν παγίδα και έτσι η Pinnacle εφάρμοσε την ενέδρα και τους διέλυσαν! 

Αυτά λοιπόν ήταν όλα όσα διαδραματίστηκαν στο επεισόδιο του Dynamite. Απόψε έχει το Double or Nothing και υπάρχει περίπτωση να γράψω ρεπορτάζ και για αυτό το σόου! Αντίο για τώρα και JUDAS IN MY MIND! 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη