SmackDown 28/05/2021: Retain ολομόναχος ο μικρός Mysterio!


Πριν μερικές ώρες ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο, εβδομαδιαίο μπλε σόου και παρακάτω θα διαβάσετε ότι συνέβη. Οι Usos επέστρεψαν ως ομάδα πίσω στην δράση, ενώ μια άλλη φαμίλια τους αναμένει για αγώνα την επόμενη εβδομάδα στο SmackDown! Φύγαμε στο ρεπορτάζ. 


The Usos vs. The Street Profits 

Οι Street Profits άνοιξαν το SmackDown κάνοντας ένα Promo στο οποίο μίλησαν για τους Usos και το Match που επρόκειτο να δώσουν. Ύστερα οι δίδυμοι αδερφοί εμφανίστηκαν και υπήρξε ένα segment για το ποια ομάδα τρέχει την Tag Team Division. Ξεκίνησε και το Match και οι Usos γρήγορα μπήκαν στην μάχη, ενώ οι Profits έδειχναν την αθλητικότητα τους. Καθώς οι δίδυμοι έμπαιναν συνεχώς στην αντεπίθεση, οι Profits διατηρούσαν τον έλεγχο και απαντούσαν. Οι Usos γύρισαν την ροή και διέλυαν τον Montez Ford με πολλά Locks και κάνοντας εναλλαγές με Tags. Παραλίγο να κάνει το Tag ο Montez μα εγκαίρως ο Jey έβγαλε εκτός τον Angelo ενώ ο Jimmy χτύπησε με το Samoan Drop. Ύστερα ξεκίνησε ο πιο γρήγορος ρυθμός και βλέπαμε αρκετή δράση. Ο Dawkings πέτυχε το Finisher του όπου το αποκαλεί Twisted Neckbreaker αν δεν κάνω λάθος, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για την νίκη. Αργότερα πέτυχε και ένα Spinebuster, αλλά ο Montez δεν πέτυχε το Splash και έτσι οι Usos λίγες στιγμές μετά πήραν την νίκη με ένα Superkick από τον Jimmy στον Montez. 

Τώρα είναι ώρα για διάλειμμα, έχουμε γυναικείο Tag Team Match. Riott Squad ενάντια Natalya και Tamina. Με την νίκη αποχώρησαν οι πρωταθλήτριες. ΤΕΛΟΣ! 


Στα παρασκήνια είδαμε τους Usos να μιλάνε με τον Adam Pearce. Ο Jimmy δήλωσε πως θέλει αγώνα με τους ομαδικούς πρωταθλητές την επόμενη εβδομάδα και ο Pearce συμφώνησε με αυτή την ιδέα και το έκανε επίσημο! So, την επόμενη εβδομάδα έχουμε Usos ενάντια The Mysterio Family. 


Bianca Belair vs. Carmella

OH GOD AGAIN A WOMEN'S MATCH. Πόσο να αντέξω ακόμα; Well, τουλάχιστον ήταν η γυναικάρα η Bianca Belair! Η Επίσης η Bayley βρέθηκε στο τραπέζι των σχολιαστών και κλασσικότατα χλεύαζε ότι κινείτε, αλλά κυρίως τον Michael Cole. Την νίκη πήρε η Bianca σε ένα σύντομο Match. 


Αργότερα ο θεούλης Seth Rollins εισήλθε στο Ring και προκάλεσε τον Cesaro να βγει αμέσως έξω, ωστόσο ο Cesaro δεν βρισκόταν στο στάδιο. Επίσης μας ανέφερε πως είχε γενέθλια, ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ! Αν και ακόμα δεν έχω ξεχάσει τον κουβά που με έστειλες στο Royal Rumble! Ύστερα λοιπόν η αγαπητή τυπάρα, ο Seth έριξε το φταίξιμο σε εμάς τους οπαδούς, για όσα έπαθε την περασμένη εβδομάδα ο Cesaro. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ SETH ROLLINS! 


Apollo vs. Kevin Owens - Intercontinental Championship Match 

Ο Kevin Owens ρίχτηκε αμέσως στην μάχη και διέλυε τον διηπειρώτικο πρωταθλητή. Σύντομα πέτυχε το Stunner και πήγε για το Pinfall, αλλά ο Commander Aziz έκανε παρέμβαση και έτσι το Match έληξε με DQ. 


Shinsuke Nakamura vs. Gable 

Έπειτα ο φιλαράκος του Nakamura, o Rick Boogs ερμήνευσε ξανά το τραγούδι του. Ο Otis χτύπησε τον Ιάπωνα με το Finisher του προτού ξεκινήσει το Match με τον Gable. Ύστερα ξεκίνησε κανονικά ο αγώνας με τον Shinsuke να γυρνάει την ροή υπέρ του και να παίρνει την νίκη με το Kinshasa. Στο τέλος εμφανίστηκε και ο Corbin θέλοντας να πάρει το στέμμα του πίσω, μα ο Ιάπωνας πάλι αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά και εννοείται με το κλεμμένο στέμμα του βασιλιά. 


Dominik Mysterio vs. The Dirty Dawgs - SmackDown Tag Team Championship Match 

Στο Main Event ο Dominik Mysterio αντιμετώπισε τους Ziggler και Roode με τους ομαδικούς τίτλους υπό διεκδίκηση. Ο πατέρας του, ο Rey Mysterio δέχτηκε επίθεση στα παρασκήνια και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, έτσι ο μικρός έδωσε το Match μόνος του. Οι Dirty Dawgs επικρατούσαν και διέλυαν τον πιτσιρικά. Ο Dominik προσπαθούμε να αντισταθεί και κάποια στιγμή κατάφερε να βγει στην αντεπίθεση. Ο μικρός παραλίγο να πετύχει το 619, ωστόσο ο Dolph το απέφυγε και πέτυχε ο ίδιος το Famouser, μα ο Dominik έκανε Kickout στο Pin. Αργότερα αφού ο Dominik τα βρήκε πάλι σκούρα, εμφανίστηκε ο τραυματισμένος Rey Mysterio και αποσυντόνισε τους Dirty Dawgs, έτσι ο μικρός βρήκε ευκαιρία να κάνει ένα Roll Up Pin και να πάρει την νίκη, κάνοντας Retain τους SmackDown Tag Team τίτλους! Αμέσως εμφανίστηκαν και οι Usos που απέκτησαν ευκαιρία για τους τίτλους και είχαν ένα Face Off με την φαμίλια Mysterio. 

Αυτά λοιπόν ήταν όλα όσα διαδραματίστηκαν στο SmackDown. Συνεχίζουμε δυνατά με το Double or Nothing του AEW αύριο βράδυ. Πιθανόν να ανέβει ρεπορτάζ του σόου, αν και δεν υπόσχομαι τίποτα παιδιά. Θα το δούμε στην πορεία! 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη