NXT 25/05/2021: Still an undefeated Champion!



Εδώ λοιπόν θα διαβάσετε όλα όσα πραγματοποιήθηκαν στο χθεσινοβραδινό κιτρινόμαυρο σόου. Είχα ορέξεις και είπα, ας γράψω το ρεπορτάζ και για το NXT! Φύγαμε στο ρεπορτάζ τώρα!

Το σόου άνοιξαν οι γυναίκες με ένα Tag Team Match, με την Ember Moon & Shotzi Blackheart ενάντια την πρωταθλήτρια του γυναικείου Division στο NXT, την Raquel Gonzalez και Dakota Kai. Την νίκη πήραν οι Faces, ενώ ύστερα η Raquel εκνευρισμένη επιτέθηκε στις νικήτριες.


Bobby Fish vs. Pete Dunne 

Αργότερα πήρε μέρος ο αγώνας μεταξύ των Pete Dunne και Bobby Fish ο οποίος έκανε επιτέλους την επιστροφή του. Ο Pete φάνηκε να έχει τον έλεγχο αρχικά ώσπου ο Bobby ξεκίνησε να βγαίνει στην αντεπίθεση. Διατηρούσαν ένα τεχνικό ρυθμό με αρκετές Submission κινήσεις με τον Fish να ξεφεύγει και να επιτίθεται με Kicks. Ο Dunne και πάλι πήρε τον έλεγχο του Match στοχεύοντας τα χέρια του αντιπάλου του, μα ο Fish κάποια στιγμή απάντησε με ένα Explorer Suplex. Ο Bruiserweight εφάρμοσε πολλαπλές φορές το Armbar μα ο Fish κατάφερε να ξεφύγει, ωστόσο αμέσως μετά ο Dunne πέτυχε το Bitter End και πήρε την νίκη. Μετά τον αγώνα ο Oney Lorcan επιτέθηκε στον ηττημένο Bobby. 

Ύστερα η Mercedes Martinez πήρε μια σύντομη νίκη. Well, that's all. DEAL WITH IT! 


Έπειτα είδαμε το Million Dollar Face-Off με τους Cameron Grimes και τον Hall Of Famer, Ted Dibiase. O Grimes αρχικά ανέφερε πως με τα χρήματα ουσιαστικά μπορείς να χειραγωγείς τους υπόλοιπους, ενώ ο Ted του είπε πως έχουν περισσότερα κοινά στοιχεία και πως βλέπει τον εαυτό του όταν αντικρίζει τον Grimes. Ανέφερε επίσης πως είναι ένας καλός Performer αλλά αφότου έβγαλε μπόλικο κασέρι, έχασε την συγκέντρωση του. Ύστερα εμφανίστηκε και ο LA Knight και υπήρξε μια διαφωνία για το ποιος είναι καλύτερος. Εν τέλει ο LA Knight επιτέθηκε στον Cameron και αποχώρησε με τον Million Dollar Man! 

Ύστερα η Franky Monet για εμάς πάντα Taya Valkyrie, έκανε το In-Ring ντεμπούτο της και πήρε μια σύντομη νίκη. Μπράβο στο κορίτσι, ο Johnny Drip Drip θα νιώθει περήφανος! 


Και τώρα έχουμε τον Bronson Reed, τον νέο North American Champion. Ανέφερε πως εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούσε να φτάσει εκεί που βρίσκεται τώρα και πως είχε μεγάλη δυσκολία για την επιτυχία και για να κερδίσει τον τίτλο, μα τώρα θα είναι COLOSSAL δυσκολία για όλους όσους θέλουν να του πάρουν τον τίτλο! Ξαφνικά εμφανίστηκε ο Santos Escobar και έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Bronson και δήλωσε πως έρχεται για τον North American τίτλο. Ήταν έτοιμος μαζί με τους Legado Del Fandasma να επιτεθούν στον πρωταθλητή, μα για καλή του τύχη του Reed, εμφανίστηκαν αμέσως οι MSK και τον βοήθησαν. 


Karrion Kross vs. Finn Balor - NXT Championship Match 

Now it's time for our Main Event! O Balor έβγαινε συνεχώς στην επίθεση ώσπου ο πρωταθλητής ξεκίνησε να πετυχαίνει μερικές δυναμικές κινήσεις όπως το Vertical Suplex. Εκτόξευσε πολλαπλές φορές τον Finn και χτύπησε με ένα ισχυρό German Suplex. Ύστερα ο Ιρλανδός παγίδευσε τον Kross και βγήκε στην αντεπίθεση. Γρονθοκοπούσαν ο ένας τον άλλο μέχρι που ο Karrion πέτυχε το Running Powerslam. O διεκδικητής εφάρμοσε μερικές από τις καλές κίνησες του, ωστόσο ο Kross έκανε Kickout στο count 1. Ο Balor σοκαρίστηκε και αμέσως όρμησε με Stomp, μα ο Kross το άντεξε και τον έπιασε κλειδώνοντας το Kross Jacket, αλλά ο Finn κατάφερε να πιάσει τα σχοινιά. Ο Kross ξεκίνησε να διαλύει τον αντίπαλο του, όμως αυτός δεν το βάζει κάτω και με επιτυχία πετυχαίνει ένα Counter και χτυπάει με DDT. Ύστερα πηδάει με ένα Dive στον Kross ο οποίος αμέσως σηκώνεται και στέλνει τον Balor στο τραπέζι των σχολιαστών. 

Ο Kross μετά από μερικά ακόμα Suplex είναι έτοιμος να χτυπήσει με το Finisher του, ωστόσο ο Balor κάνει μερικά Counters και ξεφεύγει! Ύστερα ο Balor κλειδώνει το Kross Jacket και ύστερα το μετατρέπει σε Triangle. Ο πρωταθλητής δεν το βάζει κάτω και με την δύναμη του σηκώνει τον Balor και χτυπάει με Powerbomb. O Finn σηκώνεται με ένα αγριεμένο βλέμμα και ρίχνονται ξανά στην μάχη. Ο Kross τότε αποτέλειωσε τον Balor με το Finisher του και κλείδωσε για μια τελική φορά το Kross Jacket. Έτσι ο Ιρλανδός έχασε τις αισθήσεις του και το Match μαζί. Υπέροχος αγώνας με Retain του Kross! 

Αυτό λοιπόν ήταν και το χθεσινοβραδινό NXT! Τα λέμε ξανά στο επόμενο άρθρο.

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη