Raw 24/05/2021: McIntyre και Kingston στο κυνήγι του χρυσού


Πριν μερικές ώρες ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο εβδομαδιαίο κόκκινο σόου το οποίο έχει καταντήσει εμετικό και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό! Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί όλα όσα διαδραματίστηκαν. Φύγαμε στο ρεπορτάζ. 


Το σόου άνοιξαν ο MVP και ο μύστης Bobby Lashley με τις κοπέλες του! Αρχικά ο MVP μας ανέφερε πως τον Ιούλιο επιστρέφουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς με τα Tours και πως ο κόσμος επιτέλους θα αντικρίσει από κοντά τον πρωταθλητή Lashley. Ύστερα ξεκίνησε να μιλάει για τον Drew McIntyre και λίγο αργότερα εμφανίστηκε και δήλωσε πως θέλει το 1on1 Rematch του με τον Bobby. Και εννοείται αργότερα εμφανίστηκε και ο Kofi Kingston ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε τον πρωταθλητή και είχε μια διαφωνία με τον σκωτσέζο. Ανέφερε πως δεν χρειάζεται τον Drew για να κερδίσει τον παντοδύναμο Lashley και για τέλος ο Adam Pearce έκανε επίσης την άφιξη του κάνοντας επίσημο το Match μεταξύ του McIntyre και Kingston με τον νικητή να αποκτά ευκαιρία για τον τίτλο του Bobby στο Hell in a Cell PPV.


Drew McIntyre vs. Kofi Kingston 

Αμέσως ξεκίνησε το Match με τον Drew να επικρατεί ενώ ο Kofi προσπαθούσε να βγάλει την αθλητικότητα του και ο Xavier Woods μας έπρηζε με την τρομπέτα του! Ο Kofi πέτυχε μερικές κινήσεις και κλείδωσε ένα Lock, μα χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Αντιθέτως ο Drew τα αντίστρεφε όλα και διέλυε τον Kofi. Ο kofi επίσης επιχείρησε ένα Cross Body όπου και πάλι ο σκωτσέζος τον έπιασε και χτύπησε με ένα δυνατό Michinoku Driver και πήγε για το pinfall στο οποίο έγινε Kickout. Μετά από μερικά Jackknife pinfalls ο σκωτσέζος πέτυχε ένα δυνατό Powerbomb, μα ύστερα ξανά έγινε kickout στο Pin. Λίγο αργότερα η ροή άλλαξε καθώς ο Kofi πήδηξε πάνω στον drew και τον έστειλε πάνω στον Bobby που βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών. Ύστερα πέτυχε το SOS αλλά ο εκνευρισμένος Lashley επιτέθηκε και το Match έληξε με DQ. Στο φινάλε ο Drew χτύπησε τον πρωταθλητή με τo Claymore και τον έστειλε έξω από το Ring. 

Ύστερα είδαμε ένα Beat the clock challenge όπου η Rhea Ripley δεν κατάφερε να κερδίσει σε δύο λεπτά την Nikki Cross. Ενώ αργότερα είδαμε και το Match μεταξύ της Asuka και Charlotte με την δεύτερη να φεύγει η νικήτρια του αγώνα. Υπεραναλυτικός όπως πάντα στα γυναικεία Match, DEAL WITH IT! 


Στα παρασκήνια ο Adam Pearce ανέφερε στον Bobby Lashley πως εάν συμβεί ξανά το ίδιο περιστατικό την επόμενη εβδομάδα στο Rematch του Drew με τον Kofi, θα γίνει Suspended και θα πληρώσει πρόστιμο! 


Cedric Alexander vs. Shelton Benjamin 

Έπειτα ο Cedric Alexander έκανε ένα Promo πριν το Match του με τον Shelton Benjamin και ανέφερε πως είναι νέος και πως βρίσκεται στο Prime της καριέρας του. Επίσης ανέφερε πως θα ξεχαστεί εντελώς ο Benjamin και αμέσως μετά ξεκίνησε το Match τους. Ο Benjamin αρχικά είχε τον έλεγχο ώσπου ο Cedric βγήκε στην αντεπίθεση. Χτύπαγε με Kicks τον Shelton, αλλά αυτός εκνευρίστηκε και χτύπησε με ένα ισχυρό Clothesline και ύστερα με μερικά German Suplex. Στο τέλος ο Alexander επιχείρησε με επιτυχία ένα Kick με κάτι Backflips και πήρε την νίκη. 


Riddle vs. Xavier Woods

Στην συνέχεια ο Riddle αντιμετώπισε τον Xavier Woods και στην αρχή διατηρούσε τον έλεγχο και κλείδωνε μερικά Submissions, η καλύτερα να τα αποκαλέσω Bromissions. Ο Xavier κατάφερε να σηκώσει εντυπωσιακά τον Bro μας και να πετύχει ένα Vertical Suplex. O Woods συνέχισε δυναμικά και γύρισε την ροή και πετύχαινε διάφορες δυναμικές κινήσεις. Κάποια στιγμή προσπαθούσαν να επιχειρήσουν μάλλον ένα piledriver μα πολλαπλές φορές το αντίστρεφαν. Ο Riddle επίσης πέτυχε ένα υπέροχο German Suplex από τα σχοινιά στο οποίο έγινε Kickout. Και λίγο αργότερα μαντέψτε τι συνέβη; Ο Bro μας ο Riddle έκανε το RKO και πήρε την νίκη! Σε δίδαξε καλά ο μεγάλος αυστηρός αδερφός Ορτόνας! Μπράβο Riddle. 


AJ Styles vs. Jackson Ryker

Τώρα αντε πάλι η βαρεμάρα. AJ Styles αντιμετωπίζει τον Jackson Ryker. Αχ θεέ μου βαριέμαι που βλέπω αυτό το Match. Τι να περιγράψω τώρα; Wait, ο Elias έκανε παρέμβαση και ο Ryler πήρε την νίκη. Αχ θεέ μου. Ορίστε μας, τώρα αποφάσισε να εμφανιστεί ο κύριος τεράστιο Chopstick, ο Omos και εκτόξευσε τον λιακο πάνω στα LED Boards. Omomania συντονίσου! 

Sheamus vs. Humberto Carrillo

Κοίτα που δεν σταματάει η κατάρα. Sheamus με Carrillo. ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΙΓΙΟ ΤΩΡΑ; Ο Celtic Warrior είχε το πάνω χέρι, αλλά ο μικρός προσπαθούσε να αλλάξει την ροή. Σύντομα ο Sheamus πήρε την νίκη και ύστερα επιτέθηκε ξανά στον Humberto. Εμφανίστηκε ξανά και ο Ricochet και μαζί με τον μικρό έβγαλαν εκτός τον Sheamus με μερικά εντυπωσιακά ακροβατικά. Oh boy it's just boring. 

ΡΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ; Main Event και έχουμε Natalya & Tamina ενάντια Jax & Baszler. Όχι φίλοι μου καλοί, εγώ δεν το βλέπω αυτό. Το έκανα skip και είδα μόνο ότι η Natalya πήρε την νίκη με Roll up pinfall και ύστερα η Shayna πήγε να τις παίξει με τον Regi, or something like that. 

Αυτό λοιπόν ήταν και το ρεπορτάζ του χθεσινοβραδινού Raw. Well είχε τουλάχιστον κάποια Match που βλέπονται, αλλά γενικότερα η ίδια κατάσταση. It's boring guys! Τέλος πάντων, τα λέμε στο επόμενο άρθρο μου, καλή σας συνέχεια και προσπαθήστε να μην βλέπεται το τωρινό Raw! 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη