RAW 12/08/2019: Επιστροφές... καταστροφές!


Το Monday Night RAW έλαβε χώρα εχθές το βράδυ, μια μέρα μετά το SummerSlam και έγιναν αρκετά πραγματάκια, με το highlight φυσικά να είναι η μεγάλη επιστροφή της Sasha Banks, η οποία φρόντισε με το που πάτησε το πόδι της, να θυμίσει στον κόσμο γιατί είναι η "Boss". Αναλυτικά, όλα όσα έγιναν στο χθεσινό RAW. 

- Το show άνοιξε με τον Seth Rollins, τον νέο Universal Champion να κάνει την εμφάνιση του στο ring. O Rollins είπε πως πριν και κατά την διάρκεια του ματς του με τον Brock Lesnar πως δεν ήταν σίγουρος για τον εαυτό του, αλλά όταν οι fans τον παραίνεσαν να παλέψει, εκείνος πάλεψε και έγινε πρωταθλητής. Τo OC διέκοψε τον πρωταθλητή, με τον AJ Styles να προκαλεί τον Rollins σε ένα Champion vs Champion αγώνα για να δουν ποιος είναι ο καλύτερος. Αφού έκαναν ένα μικρό trash talk, o Rollins αποδέχτηκε την πρόκληση και κάπως έτσι..είχαμε main event!


- O Sami Zayn διέκοψε τους Street Profits παρασκηνιακά, λέγοντας πως έχει βαρεθεί το WWE. Έχει βαρεθεί τον Seth Rollins, ο οποίος συνήθιζε να ήταν cool και πλέον απλά κάνει ότι του πουν οι fans, όπως και η Becky Lynch. Oι Profits ρώτησαν αν αυτό συμβαίνει σε όλους, όπως για παράδειγμα τον Samoa Joe. O Zayn απάντησε καταφατικά, χωρίς να καταλάβει ότι ο Joe στεκόταν ακριβώς από πίσω του. Όλο αυτό οδήγησε σε ένα ματς, το οποίο ο Joe κέρδισε σε 47 δευτερόλεπτα με το Coquina Clutch. Μετά το ματς, ο Joe είπε πως συγχώρεσε τον Roman Reigns, αλλά δεν θα συγχωρήσει ποτέ κανέναν από τους fans. Ο Joe πραγματικά, δείχνει πως παραμένει ένας από τους πιο fun-to-watch τύπους του wrestling. 

O Miz κατάφερε και κέρδισε τον Dolph Ziggler σε ένα σύντομο ματς, στο οποίο για άλλη μια φορά, μετά την νίκη του αντιπάλου του, ο Ziggler πήρε ένα μικρόφωνο και έλεγε πως είναι ο καλύτερος στον κόσμο και πως η Maryse είναι καλύτερη στο ring από τον άντρα της. Για τους κόπους του, έφαγε ένα Skull Crushing Finale. Στην συνέχεια σε άλλο ένα σύντομο ματς, ο Ricochet επικράτησε του Elias, ο οποίος πριν το ματς μίλησε για το interruption που έφαγε στο SummerSlam από τον Edge.

- Μάλλον ήρθε το τέλος για τον Rey Mysterio. Σε ένα 2-out of 3-falls match, ο Andrade επικράτησε του θρύλου σε διάστημα 5 λεπτών, κάτι που πραγματικά εξόργισε το κοινό. Μετά το ματς, στα παρασκήνια, σε συνέντευξη του, ο Rey είπε πως πρώτη φορά, χάνει τόσο καθοριστικά σε ένα ματς και τόσο σύντομα, που πλέον έχει και την οικογένεια του να σκεφτεί. Ο ίδιος έφυγε στενοχωρημένος και σκεπτικός, κάτι που μας κάνει να σκεφτόμαστε το μέλλον του θρυλικού luchador. Ελπίζουμε αυτό να είναι μια αρχή μιας έντονης αντιπαλότητας μεταξύ Rey & Andrade, για να θυμηθούμε καλές εποχές Eddie Guerrero vs Rey. 

- Σε ένα όμορφο αγώνα, ο Drew McIntyre κατέβαλλε τον δυναμικό Cedric Alexander, ο οποίος εντυπωσίασε πολλούς και σίγουρα απέδειξε πως αξίζει μια θέση στο WWE. Η νίκη για τον Drew ήρθε μετά το Claymore Kick. Πιο πριν, είχαμε την συνέντευξη μέσω Skype του Stone Cold, όπου σχολίασε τον αγώνα Rollins-Lesnar και επαίνεσε τον Seth. Τίποτα παραπάνω. Τζάμπα η διαφήμιση WWE. Μιλώντας για τον Brock Lesnar, o Paul Heyman ήταν στα παρασκήνια και σε μια μικρή του δήλωση, ήταν σοκαρισμένος με την νίκη του Rollins και σοκαρισμένος που το WWE ανακοίνωσε πως ο Lesnar δεν θα είχε άλλη ευκαιρία για το Universal Championship, φεύγοντας απογοητευμένος. Kofi, πες αλεύρι! 

- Σε έναν σύντομο αγώνα, που πραγματικά η φράση αυτή είναι το σήμα κατατεθέν αυτής της βραδιάς, ο Robert Roode κέρδισε τον No Way Jose με το Glorious DDT. Σε έναν άλλον μικρό αγώνα, οι Viking Raiders επικράτησαν άλλων 2 τοπικών παλαιστών. Το 24/7 Championship άλλαξε επίσης αρκετούς κατόχους. Revival, R-Truth (για 12η φορά) και στην τελική ο Elias έγιναν πρωταθλητές, με τον τελευταίο να φεύγει με τον τίτλο.

- Η Natalya έκανε την είσοδο της στο ring, λέγοντας πως χθες η Becky Lynch ήταν η καλύτερη γυναίκα. Η Nattie είχε έναν γύψο στο χέρι της, για να "πουλήσει" το Disarmer που της έγινε στο SummerSlam. Αφού είπε πως σαν σήμερα, 12 Αυγούστου, πέρυσι, πέθανε ο πατέρας της, ο θρυλικός Jim "The Anvil" Neidhart, διεκόπη από την Sasha Banks, η οποία επέστρεψε μετά την Wrestlemania 35. Με ανανεωμένο look (μπλε μαλλιά) η Sasha επιτέθηκε στην Nattie, την οποία έκανε σμπαράλια, ενώ αργότερα με καρεκλιά, ξάπλωσε έξω από το ring και την Becky Lynch, η οποία την είχε προκαλέσει ουκ εν ολίγες φορές, να επιστρέψει. Το καλύτερο segment της βραδιάς, με την Sasha να αποδεικνύει πως μπορεί στο χαλαρό, να γίνει η καλύτερη heel γυναίκα στο WWE.


- Τα δύο μας main event. Oι Alexa Bliss & Nikki Cross επικράτησαν των Kabuki Warriors και διατήρησαν τους Women's Tag Team τίτλους, όταν η Alexa Bliss έκανε το Twisted Bliss. Ίσως μετά από καιρό, είναι η πρώτη φορά που αυτοί οι τίτλοι αποκτούν μια νέα δυναμική, αφού η χημεία μεταξύ Bliss & Cross είναι ξεκάθαρη. Στην συνέχεια, ο AJ Styles αντιμετώπισε τον Seth Rollins στο τελευταίο ματς της βραδιάς. Ένας ωραίος αγώνας, ο οποίος διακόπηκε, όταν οι Anderson & Gallows επιτέθηκαν στον Seth και έτσι ο Universal Champion κέρδισε με DQ. Ο Ricochet προσπάθησε να σώσει τον Rollins, αλλά έφαγε και αυτός ξύλο, μέχρι που ο Braun Strowman έκανε μετά από καιρό την είσοδο του στο ring, σώζοντας τους δύο faces, ξαπλώνοντας την OC στο καναβάτσο. 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη