NXT 18/12/2019: A New Queen Has Rised!


Πριν μερικές ώρες διεξάχθηκε τον καθιερωμένο εβδομαδιαίο κιτρινόμαυρο σόου, όπου είδαμε μερικούς απίθανους αγώνες και το 416-Day Title Reign της Shayna Baszler ήρθε στο τέλος του! Λοιπόν ας περάσουμε στο ρεπορτάζ. 


- Το κιτρινόμαυρο σόου ξεκίνησε με τον Adam Cole να αντιμετωπίζει τον Finn Balor με το NXT Championship να είναι υπό διεκδίκηση! Είδαμε έναν απίστευτο αγώνα με τον Cole να βρίσκεται αρκετές φορές κοντά στην νίκη. Ο Balor κατάφερε να κάνει Kick Out στο Last Shot του πρωταθλητή και ύστερα τον πέτυχε με Coupe De Grace και προσπάθησε να κάνει το Bloody Sunday 1916 αλλά τότε έκανε την επιστροφή του ο Johnny Gargano για να τον αποσυντονισει. Ο Cole τον χτύπησε με Low Blow και ένα ακόμα Last Shot και πήρε την νίκη. Έπειτα ο Gargano με ένα Steel Chair διέλυσε τον Balor και τον ανάγκασε να υποχωρήσει.


- Έπειτα ο Damian Priest αγωνίστηκε ενάντια τον Killian Dain. Ο Dain είχε τον έλεγχο του αγώνα και στόχευε στα τραυματισμενα πλευρά του Priest. Ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε τον Archer και κατάφερε να δημιουργήσει Momentum και γύρισε την ροή του αγώνα. Πέτυχε το Reckoning και πήρε την νίκη σε ένα ωραίο αγώνα.


- Αμέσως μετά είδαμε τους Cameron Grimes και Kushida να δίνουν έναν εξίσου καλό αγώνα όπου ο Kushida είχε τον έλεγχο στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα. Εφάρμοσε αρκετές high flying τεχνικές και αρκετά κόλπα, ωστόσο ο Grimes πέτυχε το Cave-IN και πήρε την νίκη.


- Έπειτα η Io Shirai αγωνίστηκε με την Santana Garrett σε ένα σύντομο αγώνα. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό η Shirai, καθώς πέτυχε την Santana με Double Knees στο Corner και έπειτα με ένα ωραίο Moonsault τελείωσε τον αγώνα.


- Στην συνέχεια είδαμε ένα μικρό "Preview" του WWE Worlds Collide, καθώς ο Pete Dunne αγωνίστηκε με τον Travis Banks. Είδαμε έναν ωραίο και δυνατό αγώνα όπου ο BruiserWeight πήρε την νίκη με το Bitter End.


- Στο Main Event του NXT είδαμε την Shayna Baszler να βάζει τον NXT Women's τίτλο υπό διεκδίκηση ενάντια την Rhea Ripley. Είδαμε έναν καλό αγώνα όπου η Ripley κατάφερε να υπερισχύσει τα χτυπήματα στο χέρι της, τις παρεμβάσεις από της MMA Four Horsewomen και τις πολλαπλές προσπάθειες της πρωταθλήτριας να τελειώσει τον αγώνα με το Submission Kirifuda Clutch. Η Ripley μετά από ένα Headbutt πέτυχε το Garnantuan Riptide από το second Rope και εκθρόνισε την Queen of Spades. Μέλη του Locker Room, ακόμα και το NXT Universe γέμισαν το Ring και πανηγύρισαν με την νέα πρωταθλήτρια!



Αποτέλεσματα NXT 18/12/2019:

- O Adam Cole κέρδισε τον Finn Balor και έκανε Retain το NXT Championship. 
- O Damian Priest κέρδισε τον Killian Dain.
- O Cameron Grimes κέρδισε τον Kushida.
- Η Io Shirai κέρδισε την Santana Garrett.
- O Pete Dunne κέρδισε τον Travis Banks.
- H Rhea Ripley κέρδισε την Shayna Baszler και κατέκτησε το NXT Women's Championship. 

0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη