SmackDown Live 06/08/2019: Ρόμαν ο εκδικητής!



Με τον Roman Reigns να αναλαμβάνει τον ρόλο του ντετέκτιβ και ταυτόχρονα του εκδικητή, για ότι του συνέβη στο προηγούμενο Smackdown αλλά και στο RAW αυτής της Δευτέρας, αλλά και με τα ματς για το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού, το SummerSlam, να μπαίνουν στην τελική ευθεία, ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του χθεσινού Smackdown Live. 

- H Charlotte Flair άνοιξε το show του Smackdown και μίλησε για την Trish Stratus. Είπε πως ξέρει πως η Trish έφυγε από το wrestling, επειδή φοβόταν. Όταν η Charlotte μπαίνει στο ρινγκ, βλέπουμε την τελειότητα, ενώ υποσχέθηκε πως θα καταστρέψει τα όνειρα της Trish. Η Stratus έκανε στην συνέχεια την είσοδο της, αφού πρώτα φρόντισε να παίξει ένα βίντεο με τα κατορθώματα της. Η ίδια είπε ότι το έκανε για να της θυμίζει τι υπήρχε πριν από την Charlotte. Χρησιμοποίησε μια ατάκα του θρυλικού Harley Race για να δικαιολογήσει την δίψα της για ένα τελευταίο ματς. "Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να είσαι κάτω από αυτά τα δυνατά φώτα". Η Flair στην συνέχεια είπε το κλασσικό "Bow down to the Queen", η Stratus την χαστούκισε και κάπως έτσι έληξε αυτό το segment.

- O Dolph Ziggler, βγήκε έξω στο ring, μιμούμενος το entrance του Goldberg. O αγώνας του με τον Rey Mysterio ωστόσο δεν έγινε ποτέ, αφού ο Ziggler του επιτέθηκε πριν καν μπει στο ring με δύο superkicks. Στην συνέχεια, αφού πήρε το μικρόφωνο και είπε πως στο SummerSlam θα καταστρέψει τον Goldberg, αντιμετώπισε τον Ali, ο οποίος βγήκε να υπερασπιστεί τους θρύλους. Ωστόσο, ο Dolph κατάφερε να κερδίσει με το Superkick.

- O Roman Reigns είχε ένα μικρό interview στα παρασκήνια, σχετικά με τις επιθέσεις που του έγιναν τις τελευταίες ημέρες. Εκείνος, αφού πρώτα ζήτησε συγγνώμη από τον Samoa Joe, αφού ήταν ξεκάθαρο ότι δεν το έκανε αυτός, ορκίστηκε ότι μέχρι το τέλος της νύχτας, θα μάθει ποιος αποφάσισε να του επιτεθεί. 

- H Natalya στην συνέχεια, αντιμετώπισε την Ember Moon. Εδώ είχαμε άλλο ένα σύντομο ματς, αφού όπως και στο RAW, η Nattie δεν άφησε το Sharpshooter, όταν η Moon έπιασε τα σκοινιά, με αποτέλεσμα να χάσει με DQ. H Bayley έσωσε την διεκδικήτρια του τίτλου της, ωστόσο η δεύτερη δεν ήθελε πολλά πολλά μαζί της. 


- Το Kevin Owens Show έλαβε χώρα στην συνέχεια με καλεσμένο τον Shane McMahon. O Owens ζήτησε από τον Shane να δείξει ότι είναι άντρας και όχι απλά ένας McMahon και να βάλει και αυτός την καριέρα του σε κίνδυνο στο SummerSlam. O Shane αρνήθηκε και του εξήγησε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να τελειώσει την καριέρα του KO. Ο Owens δεν άντεξε και ζήτησε να παλέψουν πριν το επίσημο ματς τους. Ο Shane δέχτηκε, αλλά ο Elias έκανε την εμφάνιση του από πίσω και επιτέθηκε στον KO. Οι McMahon και Elias δούλεψαν μαζί και διέλυσαν τον Owens. 

- Στην συνέχεια, ο Aleister Black αντιμετώπισε τον Sami Zayn, σε ένα ματς που από ότι φαίνεται, δεν θα λάβει χώρα στο SummerSlam. O Black κέρδισε τον Sami μετά από το Black Mass. Στην συνέχεια, είχαμε ένα Firefly Fun House, με τον Bray Wyatt να δίνει μια τελευταία προειδοποίηση στον Finn Balor. O Bray είπε πως ο Finn χρησιμοποιεί την γενναιότητα του για να καλύψει τις ανασφάλειες του και πως ο Fiend έρχεται για τον Balor.


- Μια αποκλειστική συνέντευξη είχε και ο Kofi Kingston για το ματς του με τον Randy Orton στο SummerSlam. O Kofi είπε ότι ο Randy χρησιμοποίησε την παρασκηνιακή του δύναμη για να τον "ρίξει" και την χρησιμοποιεί και σήμερα για να ρίξει ανθρώπους, ενώ ο Kofi θέλει να χρησιμοποιεί την δύναμη του, για να ανεβάζει ανθρώπους. Ο πρωταθλητής, υποσχέθηκε ότι θα δούμε ποιος είναι ο χαζός, όταν σηκώνει την ζώνη του, πάνω από τον πεσμένο Orton στο SummerSlam. 


- Ώρα για main event στην συνέχεια, αφού οι Big E & Xavier Woods αντιμετώπισαν τους Daniel Bryan & Rowan. Εδώ είδαμε έναν ωραίο αγώνα, ο οποίος, ωστόσο, έληξε πάλι με DQ, όταν ο Rowan χτύπησε τον Woods με τα σκαλοπάτια την ώρα που προσπαθούσε ο δεύτερος να κάνει ένα dive. Μετά το ματς, οι heels ξάπλωσαν τους faces, μέχρι που πήγαμε στα παρασκήνια, όπου ο Reigns βρήκε τον Buddy Murphy, λέγοντας του πως είδε ποιος το έκανε ή του επιτέθηκε ο ίδιος. Ο Murphy αρχικά δεν ήταν συνεργάσιμος, αλλά αργότερα, αφού τις "άρπαξε", αποκάλυψε πως ο Rowan βρέθηκε εκεί κοντά. O Roman νευριασμένος φάνηκε να είναι έτοιμος για μάχη, με τον Rowan να στέκεται υπερήφανος για τις πράξεις του και τον Bryan να είναι φανερά προβληματισμένος, με την τροπή των πραγμάτων. 


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη