RAW 05/08/2019: Dolph... YOU'RE NEXT!


Ένα όμορφο επεισόδιο RAW έφτασε και αυτήν την εβδομάδα στο τέλος του, με μια μεγάλη αλλαγή τίτλου, με περίεργα segments που και που, αλλά και με μια μεγάλη ανακοίνωση στο τέλος, η οποία έκλεψε την παράσταση. Αυτά είναι όλα όσα έγιναν στο RAW αυτής της Δευτέρας. 

- Το show άνοιξε με τους superstars να στέκονται όλοι στην ράμπα εισόδου, για τους ανθρώπους του Dayton, Ohio και του El Paso, Texas, όπου έγιναν τεράστιες τραγωδίες λόγω πυροβολισμών. Στην συνέχεια, είχαμε και την επιστροφή του video intro του RAW, μέχρι που ο Samoa Joe, ανεβαίνοντας στο τραπέζι των σχολιαστών, ζητούσε μια συγγνώμη από τον Roman Reigns, για τις άδικες κατηγορίες του WWE Universe, για αυτά που του συνέβησαν στο περασμένο Smackdown. 

- Στην συνέχεια η Becky Lynch μαζί με την Charlotte Flair αντιμετώπισαν τις Natalya & Trish Stratus σε ένα tag match. Η Trish δεν μπήκε καθόλου στον αγώνα και γενικότερα το tag match δεν κράτησε για πολύ, αφού η Natalya έκανε το Shaprshooter, η πρωταθλήτρια Lynch έπιασε το σκοινί, αλλά η Nattie αρνήθηκε να αφήσει την λαβή παρά το rope break. H Stratus έβγαλε την Natalya από την Lynch, αλλά η διεκδικήτρια του τίτλου στο SummerSlam, έφυγε, μένοντας συγκεντρωμένη στον στόχο του RAW Women's Championship.


- Έπειτα, είχαμε ίσως τον καλύτερο αγώνα που έχουμε δει σε RAW τον τελευταίο καιρό. Rey Mysterio & Andrade, όπως έχουν συνηθίσει άλλωστε, μας έδωσαν ένα όμορφο ματς, με πολλές κινήσεις. Τελικά, ο "El Idolo" ήταν αυτός που πήρε την νίκη από τον Rey, με το γνωστό πλέον Hammerlock DDT. Όμορφος αγώνας, όμορφη κόντρα που μας θυμίζει εποχές Eddie vs Rey και πιστεύω πως θα δούμε και έναν improptu αγώνα στο SummerSlam (;...μακάρι). 

- Ένας αγώνας μεταξύ Cedric Alexander & Drew McIntyre κανονίστηκε για αργότερα με τον Kurt Angle να κάνει την επανεμφάνιση του, μιας και το RAW γινόταν στο Pittsburgh, την γενέτειρα του και να ορίζεται ως ο ειδικός διαιτητής. Αργότερα, είδαμε το ζεύγος Kanellis να πηγαίνει φαινομενικά στον μαιευτήρα για να δουν πως τα πάει το παιδί τους. Ο Kanellis ωστόσο βρήκε την ευκαιρία και αφού το έπαιξε γλυκός σύζυγος, στην "γεμάτη ορμόνες" καλή του, έκανε το κρυφό pin και έγινε ο νέος 24/7 Champion. Η χαρά του δεν κράτησε για πολύ όμως, αφού βγαίνοντας έξω, ο R-Truth ήταν εκεί και για άλλη μια φορά, αφού έκανε το roll-up έγινε νέος πρωταθλητής. Δεν το ονομάζετε "What's Up Championship" για να τελειώνουμε; 

- Backstage segment μεταξύ Natalya & Lynch. H Lynch ανέφερε πως η Natalya θα απογοήτευε την χώρα της για άλλη μια φορά, όπως έχει κάνει σε όλη την καριέρα της. Ενώ εκείνη, στεκόταν με ματωμένο πρόσωπο στην αρένα, η Natalya έδειχνε το μπικίνι της και το duck face της τόσο στα ριάλιτι όσο και στα social media. H Natalya απάντησε (σε ξεχωριστό δωμάτιο) απλώς ότι θα πάρει τον γυναικείο τίτλο από την Lynch στο Toronto. Ωραίο segment, ειδικά το κομμάτι της Lynch, απλώς φαίνεται ότι "εκβιάζουν" το πράγμα. Δεν φαίνεται 100% η χημεία face-heel όπως φαινόταν με την Lacey Evans (ΝΑΙ ΤΟ ΕΊΠΑ!)


- Άλλο ένα segment μετά, με τους Brock Lesnar & Paul Heyman. O Heyman είπε πως παρακάλεσε τον πελάτη του για έλεος την περασμένη εβδομάδα της επίθεσης, αφού δεν ήθελε να θρηνήσουμε τον Seth Rollins. Οι πληροφορίες του Heyman έλεγαν πως ο Rollins ήταν στο RAW και πως αυτό ήταν χαζό παρά έξυπνο. Ο Rollins βγήκε έξω πράγματι, με τα χίλια ζόρια, και τις έφαγε για άλλη μια φορά από τον Universal Champion. O Lesnar έκανε ξανά ένα F-5 και ξάπλωσε τον διεκδικητή του τίτλου του. Αφού έφυγε από το ring o Brock, o Rollins πήρε το μικρόφωνο στα χέρια και είπε πως αυτό περίμενε και πως αυτό θέλει και πως στο SummerSlam θα πάρει τον τίτλο του Lesnar. Καλό segment, απλά είναι δύσκολο, πλέον, το κοινό να έχει στην εύνοια του, τον Rollins, ειδικά μετά τα σχόλια του online και αυτό φάνηκε.


- Θα πω δύο σύντομους αγώνες στην συνέχεια. Για άλλη μια φορά, σε χρόνο "D/T", οι Viking Raiders επικράτησαν δύο τοπικών παλαιστών, ενώ ο αγώνας Cedric Alexander vs Drew McIntyre, δεν συνέβη ποτέ, αφού ο Drew επιτέθηκε στον πρώην Cruiserweight Champion πριν την αρχή του αγώνα. Αυτό που συνέβη στην συνέχεια, ωστόσο, ήταν ο Bray Wyatt. O "The Fiend" έκανε την εμφάνιση του και με το Mandible Claw ξάπλωσε στο καναβάτσο, τον Kurt Angle, ο οποίος περίμενε να αρχίσει ο αγώνας στο ring. 

- Στην συνέχεια, οι Big E & Xavier Woods αντιμετώπιζαν τους Gallows & Anderson. Ο αγώνας για άλλη μια φορά δεν έγινε, αφού ο AJ Styles μαζί με τους φίλους του, επιτέθηκαν στην New Day, μέχρι που ο Ricochet έσωσε την κατάσταση. Στην συνέχεια, έγινε ένας six-man tag αγώνας, με την OC να κερδίζει, έπειτα από Magic Killer των Anderson & Gallows στον Woods. 

- O Samoa Joe βγήκε στην συνέχεια έξω και ζήτησε την συγγνώμη του από τον Roman Reigns και πως θα έκανε το κοινό να περιμένει όλη νύχτα μέχρι να γίνει αυτό. Ένα stagehand ενημέρωσε τον Joe πως ο Reigns έφτασε στο πάρκινγκ και έτσι ο Samoan Buldozer πήγε εκεί. Reigns & Joe, τα είπαν λίγο σε έντονους τόνους μέχρι που ξαφνικά ένα αμάξι έπεσε πάνω στον Reigns και το αυτοκίνητο του. Ο Joe ήταν έκπληκτος και μάλιστα βοήθησε τον Reigns, μέχρι που έφτασε και ο Triple H, ο οποίος θέλησε να βοηθήσει τον "Big Dog". 


- Νέες πρωταθλήτριες στο "Women's Tag Team Championship" division επιτέλους, αφού σε ένα 4-Tag team elimination match, οι Alexa Bliss & Nikki Cross κέρδισαν τους τίτλους, βγάζοντας τελευταίες τις Asuka & Kairi Sane. Μάλιστα, οι πρωταθλήτριες Iconics, βγήκαν πρώτες από τον αγώνα, που είχε μέσα και τις Mandy Rose & Sonya Deville. 

- Το τελευταίo segment της βραδιάς ήταν το Miz TV, με τους Miz, Dolph Ziggler, Shawn Michaels. Trash talk είχαμε μεταξύ των 2 πλευρών, μέχρι που ο Miz είπε ότι θα αντιμετωπίσει τον Dolph..την επόμενη Δευτέρα. Στην συνέχεια, είχαμε το κλασσικό "swerve", όπου περιμέναμε όλοι ότι ο Shawn Michaels θα αντιμετωπίσει τον Ziggler, αλλά τελικά δεν ήταν ούτε αυτός. Τελικά, ήταν ο τρίτος τροχός της αμάξης, ο άνθρωπος που ο Ziggler προσέβαλε μαζί με τον HBK. O θρυλικός Goldberg έκανε την είσοδο του στο ρινγκ, υπέγραψε το συμβόλαιο για τον αγώνα στο SummerSlam και είπε στον Ziggler πως... είναι ο επόμενος! 


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη