O Roman Reigns μιλάει με σκληρά λόγια για το AEW



Κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης του, ζητήθηκε στον Roman Reigns να σχολιάσει το All Elite Wrestling και τα shots που πήρε η εταιρεία απέναντι στο WWE. O Roman, χωρίς δισταγμό, είπε κάποια σκληρά, για πολλούς, λόγια. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Big Dog είπε πως: " Δεν θα αφήσω κανέναν να δείξει ασέβεια σε ότι κάνουμε εδώ σαν WWE. Αν είσαι σε εμάς, στα δικά μας αποδυτήρια και δεν χειρίζεσαι τις δουλειές σου με τον σωστό τρόπο, δεν έχω θέμα να στο πω στην μούρη σου. Δεν φοβάμαι κανέναν και αν δεν αρέσει σε κάποιους το τι λέω, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να χειριστούμε το θέμα. Πιστεύω βαθιά στην ιστορία που είχε η οικογένεια μου στο pro wrestling και στην σχέση που είχε με την οικογένεια McMahon και το WWE. Και δεν θα αφήσω κανέναν να δείχνει ασέβεια στον τρόπο ζωής μας. Τράφηκα και θρέφω την οικογένεια μου για χρόνια τώρα και δεν θα αφήσω κανέναν να πατήσει πάνω σε αυτό. Αν αυτό με κάνει αρχηγό των αποδυτηρίων, τότε ναι, αποκαλέστε με έτσι." 

" Ο Seth Rollins είναι πολύ γενναιόδωρος που χρησιμοποιεί τον όρο ανταγωνισμός για να τους χαρακτηρίσει. Δεν θέλω να πάω πολύ βαθιά σε αυτό. Το θέμα είναι ότι είναι μια επιλογή και αυτό είναι καλό για τους pro wrestlers. Πριν, πάμε στο WWE, η οικογένεια μου ήταν μια territorial οικογένεια. Δουλεύαμε σε διαφορετικά promotions με διαφορετικούς παλαιστές. Πάντα θα είμαι πρώτα υπέρ των pro wrestlers αλλά στο τέλος της ημέρας, το WWE είναι το σπίτι μου, είναι αυτό που εκπροσωπώ και είμαστε τόσο πολύ μπροστά." 

" Το βλέπετε σε πολλά shows πως δεν είναι εύκολο να έχεις μια τέλεια παραγωγή. Πρέπει να έχεις πολύ εμπειρία. Έχουμε κορυφαία ταλέντα, πολλούς main-eventers αλλά και το συνεργείο είναι κορυφαίο. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όταν βλέπεις άλλους ανθρώπους εκεί έξω να προσπαθούν και βλέπεις τα ψεγάδια, τότε σε κάνει να σέβεσαι αυτό που κάνουμε εμείς εδώ ακόμη πιο πολύ. Είναι πανεύκολο να κάνεις παράπονα και να πεις αυτό και αυτό ως παράπονα και ως δήλωση, αλλά στο τέλος της ημέρας, όταν τσεκάρεις εκεί έξω, κανείς δεν κάνει ένα show όπως το WWE. Χωρίς αμφιβολία." 



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη