SmackDown 05/03/2021: Πάθος για το μεγάλο χρυσό


Τώρα που ο Θοδωρής έχει νέο πρωταθλητή τον Bobby Lashley, μπορεί να βλέπει και να γράφει ρεπορτάζ ελεύθερα για το Raw. Επιστροφή και για μένα στα μπλε χρώματα, όπου θα καλύπτω το SmackDown της Παρασκευής. Μην σας ζαλίζω με το δικό μας δράμα, πάμε να διαβάσουμε όσα συνέβησαν στο επεισόδιο της Παρασκευής.

Η αρχή έγινε με την εμφάνιση του Daniel Bryan ο οποίος μας έδωσε τα πλάνα του για την φετινή WrestleMania, λέγοντας πως σχεδιάζει να πάρει κι αυτός μέρος στο main event απέναντι στον Tribal Chief διότι τις τελευταίες 3 εβδομάδες έχει δουλέψει περισσότερο απ' ότι οι Roman Reigns & Edge τους τελευταίους 3 μήνες. Επίσης μας είπε για το πάθος του και την αγάπη που έχει με το wrestling και για το πόσο αποτυχημένος ένιωσε όταν ανακοινώθηκε ο αγώνας μεταξύ Edge και Reigns ενόψει WrestleMania. Κάπου εκεί τον σταμάτησε ο Universal Champion, για να αρχίσει να τον ειρωνεύεται, από την άλλη πλευρά ο Jey Uso προκάλεσε τον Daniel Bryan σε ένα Steel Cage Match, όπου σε περίπτωση που ο Bryan κερδίσει τότε θα αντιμετωπίσει τον Roman Reigns για τον τίτλο στο Fastlane.


Montez Ford vs. King Corbin

Στο πρώτο ματς της βραδιάς είδαμε έναν πολύ αθλητικό Montez Ford σε καλή φόρμα να αντιμετωπίζει τον Corbin, σε ένα καλό ματς θα λέγαμε με κάποια καλά spots. Ο Ford δοκίμασε ένα δυνατό Enzuigiri αλλά ο Corbin στάθηκε όρθιος και τον πέρασε από ένα End of Days για να πάρει τη νίκη. Μετά τον αγώνα είχαμε έναν καυγά μεταξύ Corbin και Zayn με τον δεύτερο να λέει πως τον βοήθησε να κερδίσει, οπότε θέλει να του κάνει μια χάρη.


Angelo Dawkins vs. Sami Zayn

Ο Dawkins πριν το ματς επιτέθηκε στον Sami Zayn καθώς εκείνος είχε αντιπαράθεση με τον King Corbin, οπότε το γεγονός αυτό οδήγησε να ακόμη ένα ματς ανάμεσα τους. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Montez Ford πλησίασε το documentary crew του Zayn με αποτέλεσμα να του αποσπάσει την προσοχή για να έρθει ο Angelo από πίσω του και με ένα roll-up να πάρει τη νίκη.


Dominik Mysterio vs. Chad Gable

Η αναμέτρηση αυτή έγινε με τους Rey Mysterio και Otis να βρίσκονται στο ringside από τις ανάλογες πλευρές. Ένας ικανοποιητικός αγώνας με τον Chad Gable να μας δείχνει πως το κατέχει το άθλημα παρά το γεγονός πως τον χρησιμοποιούν με τον λάθος τρόπο. Ο Dominik όμως κατάφερε να κλέψει την νίκη με ένα roll-up, ενώ μετά τον αγώνα ο Rey Mysterio επιτέθηκε στον Otis προτού αυτός μπει μέσα στο ρινγκ και χτυπήσει τον γιο του. Λογικά θα έχουμε εξελίξεις και την άλλη Παρασκευή...


Bianca Belair vs. Shayna Baszler

Με τις Nia Jax και Sasha Banks αντίστοιχα να βρίσκονται στο ringside, ο αγώνας μεταξύ Bianca και Shayna δεν ήταν καθόλου κακός. Είδαμε μερικές δυνατές κινήσεις στο ρινγκ, μέχρι που ο Reginald βγήκε για να μας κάνει χαλάστρα, συγκεκριμένα μπλέχτηκε ανάμεσα στην Sasha Banks και την Nia Jax με αποτέλεσμα να φάει μερικές ψιλές. Στο τέλος η Bianca απέφυγε το Coquina Clutch της Baszler για να την περάσει από Kiss of Death και να πάρει την νίκη.


Cesaro vs. Murphy

Το έχουμε πει αλλά θα το ξαναπούμε για ακόμη μια φορά, ο Cesaro είναι σε καταπληκτική φόρμα και στην φετινή WrestleMania αξίζει να έχει το δικό του moment και με το παραπάνω. Αυτή την εβδομάδα αντιμετώπισε τον Murphy σε ένα καλό ματς, όσο ο Seth Rollins παρακολουθούσε τον αγώνα από το τραπέζι των σχολιαστών. Ο Swiss Superman πέρασε από 18 swings τον Murphy κι έπειτα τον κλείδωσε με το Sharpshooter για να πάρει μια εύκολη νίκη.


Ο ανανεωμένος Apollo Crews

Αυτή τη Παρασκευή ο Apollo στάθηκε στην δύναμη της οικογενειακής του κληρονομίας, η οποία τον βοήθησε να δείξει τον πραγματικό του εαυτό στο κόσμο. Στο ρινγκ εμφανίστηκε μαζί με την βασιλική του φρουρά οι οποίοι όπως αναφέρθηκε προστάτευαν την οικογένεια του για γενιές. Επίσης τόνισε πως οι βασιλικοί πρόγονοί του ήταν οι πιο σεβαστοί πολεμιστές στη Νιγηρία. Έπειτα αναφέρθηκε στον Big E ζητώντας του ένα επαναληπτικό αγώνα για το Intercontinental Championship.


Steel Cage Match
Daniel Bryan vs. Jey Uso

Πολύ καλός ήταν ο αγώνας στο main event της βραδιάς, το οποίο ήταν ένα όμορφο Steel Cage Match μεταξύ Bryan και Jey με το stipulation να λέει πως σε περίπτωση που ο Bryan κερδίσει τότε παίρνει και ευκαιρία για τον τίτλο στο Fastlane. Το ματς είχε μερικά δυνατά spots με τους δύο superstars να χρησιμοποιούν αρκετά το κελί ως όπλο, το γεγονός αυτό οδήγησε τον Daniel Bryan στη νίκη αφού το έργο του έγινε πιο εύκολο. Με το Yes Lock κατάφερε να κερδίσει!



0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη