Οδηγός AEW Revolution 2021

 To AEW πραγματοποιεί το πρώτο του μεγάλο PPV για την χρονιά 2021 και θέλει σίγουρα να κάνει μια εντυπωσιακή αρχή με ένα δυνατό show που από όσα δείχνει η κάρτα του, υπόσχεται αγώνες με έντονες συγκινήσεις και σίγουρα μπόλικο θέαμα. 

Main event της βραδιάς είναι το Jon Moxley vs Kenny Omega, με τον πρώτο να διεκδικεί το δεύτερο του AEW World Championship απέναντι στον πρωταθλητή και ανανεωμένο θα έλεγε κανείς Omega, ο οποίος με τους Don Callis & Good Brothers στο πλευρό του φαντάζει ασταμάτητος. Αλλά το catch εδώ είναι ότι ο αγώνας δεν θα είναι απλά ένας singles αγώνας, αλλά αντιθέτως θα είναι ένας Exploding barbed wired DeathMatch αγώνας, ο οποίος έχει να πραγματοποιηθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια και στην ουσία το AEW έχει αλλάξει λίγο τους κανόνες. Το ring θα έχει στα σκοινιά του τόσο barbed wire όσο και εκρηκτικά τα οποία ενεργοποιούνται απευθείας με την επαφή με αυτά, ενώ υπάρχει 30 λεπτά time limit μέχρι να τελειώσει ο αγώνας, ειδάλλως τα εκρηκτικά θα εκραγούν όλα μονομιάς. Σίγουρα κάτι που θα κρατήσει το ενδιαφέρον μας. 

Άλλος ένας αγώνας που μπορούμε να ξεχωρίσουμε είναι ο αγώνας για τους AEW Tag Team Titles, όπου οι πρωταθλητές Young Bucks αντιμετωπίζουν τους διεκδικητές Chris Jericho & MJF, οι οποίοι κάνανε ακόμα πιο προσωπικά τα πράγματα με τους champs, όταν και επιτέθηκαν στον πατέρα τους. Από εκεί και μετά έχουμε ένα Big Money match, όπου ο "Hangman" Adam Page αντιμετωπίζει τον "Big Money" Matt Hardy και αν τον κερδίσει θα πάρει όλο τον μισθό του Hardy για το υπόλοιπο του 2021 και τέλος φυσικά ξεχωρίζουμε και την επιστροφή του Sting στην ενεργό δράση μετά από 6 χρόνια, όπου ο Stinger & o TNT Champion Darby Allin θα αντιμετωπίσουν τους Brian Cage & Ricky Starks, που εκπροσωπούν την Team TAZ σε ένα Street Fight.

Δείτε αναλυτικά την κάρτα του AEW Revolution 2021: 

1) Buy In: Riho & Thunder Rosa vs Dr. Britt Baker, D.M.D & Rebel
2) Sting & Darby Allin (TNT Champion) vs Ricky Starks & Brian Cage (Team TAZ)
3) Miro & Kip Sabian (with Penelope Ford) vs Chuck Taylor & Orange Cassidy
4) Casino Tag Team Battle Royale
5) Chris Jericho & MJF vs Young Bucks (c): AEW World Tag Team Championships Match
6) AEW Women's Championship Match: Hikaru Shida (c) vs Ryo Mizunami
7) Big Money Match: Matt Hardy vs "Hangman" Adam Page
8) Face of The Revolution Ladder Match: Cody Rhodes vs Scorpio Sky vs Lance Archer vs Penta El Zero Miedo vs Max Caster vs TBD
9) Exploding Barbed wire Deathmatch: Jon Moxley vs Kenny Omega (c): AEW World Heavyweight Championship

Ο ΠΑΡΆΓΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΝΤΕΜΠΟΎΤΩΝ 

Ένα νέο μέλος του AEW Roster θα ντεμπουτάρει στο Ladder Match για το Face of The Revolution. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, με πιο επικρατέστερο μέχρι στιγμής να είναι αυτό του Rob Van Dam του γνωστού μας θρύλου και έπειτα να ακολουθεί, είτε το πιστεύετε είτε όχι η φήμη ότι ο Lio Rush, o πρώην Man of The Hour στο WWE, θα είναι αυτός ο οποίος θα κάνει την εμφάνιση του σε αυτό το ματς και προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου. 

Σαν να μην μας έφτανε βέβαια αυτό, ο Paul Wight, η νέα μεταγραφή του AEW, αποκάλυψε ότι σήμερα θα ντεμπουτάρει και ένας γνωστός Hall of Fame calliber performer και το νου όλων μας πάει απευθείας στον Kurt Angle, ο οποίος εχτές έβαλε "φωτιά" στο Twitter και την wrestling κοινότητα ανεβάζοντας ένα βίντεο, όπου τον δείχνει να ετοιμάζεται για μια πιθανή in-ring επιστροφή φορώντας το singlet του. Αυτού του είδους η μεταγραφή, ενός μεγάλου δηλαδή ονόματος, ξεχωριστού από αυτή του ατόμου που θα εμφανιστεί στο Ladder Match, είναι επιβεβαιωμένη και από το στόμα του ίδιου του προέδρου του AEW, Tony Khan. 

Όπως βλέπετε, ο πήχης είναι ήδη ανεβασμένος στα ύψη για αυτό το show. Το μόνο που μένει είναι να το δούμε σήμερα.  Συντονισμένοι όλοι λοιπόν για το Buy-In στη 2 η ώρα τα μεσάνυχτα Ώρα Ελλάδος και στις 3 τα ξημερώματα το main show με όλους τους αγώνες που αναμένετε. Το Ringside House αναμένεται να καλύψει το event και να σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν. 

Καλό PPV να έχουμε!




0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη