SmackDown 26/02/2021: The Bump on the Fastlane


Ακόμη μία τυχερή βδομάδα που γλίτωσα το RAW. Είμαι ο Θοδωρής από το Ringside House και αυτά είναι όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο του μπλε σόου.
 
Το show άρχισε με τον Tribal Chief & Universal Champion, Roman Reigns μαζί με Jey Uso & Paul Heyman, να δηλώνει ευθαρσώς ότι το SmackDown τον χρειάζεται και το Elimination Chamber τον χρειάστηκε. Ήταν μία τέλεια νύχτα... εκτός από τον Edge. Ο γενναιόδωρος Tribal Chief είπε στον Edge ότι δεν θέλει να τον πληγώσει και να φύγει στην οικογένεια του όσο προλαβαίνει γιατί αν μείνει δεν έχει καμία ελπίδα εναντίον του. Τότε βγήκε ο Daniel Bryan να διακόψει τον Head of the Table και να αποκαλέσει τον Universal Champion δειλό και ότι τον προκαλεί σε ένα ακόμα Title Match στο Fastlane μέχρι που επιτέθηκε ο Jey Uso και τον έδιωξε από το ring. Nice start.
 
 
Otis & Chad Gable defeated Rey & Dominik Mysterio
 
Καλό match αλλά σχετικά σύντομο με τον Otis να κάνει τη περισσότερη δουλειά στον αγώνα σαν νέο monster heel. Οι babyfaces προσπάθησαν να νικήσουν όταν έκαναν double team τον Gable αλλά ο Otis μπήκε στη μέση για να σώσει τον μέντορα του. Το ματς τελείωσε όταν ο Otis έριξε τον Dominik από το apron και τέλειωσε τον Rey με ένα splash από το μεσαίο σχοινί. Είναι καλή αρχή για τον heel Otis αλλά οι εκφράσεις πρέπει να φύγουν.

 
Apollo Crews defeated Shinsuke Nakamura
 
Πριν την αναμέτρηση ο νέος Apollo Crews (τώρα με κολάν στα χρώματα της πατρίδας του) βγήκε και δήλωσε ότι μπορεί ο Big E να του είπε να πάει πίσω στο catering αλλά μετά τη χθεσινή επίθεση πήγε πίσω στις ρίζες του. Σας παρακαλώ μη δω Akeem The African Dream No.2. Αρκετά καλό ματς δεδομένων των αγωνιζόμενων με γρήγορο ρυθμό και τον Apollo να δείχνει περισσότερο έλεγχο και επιθετικότητα. Ο αγώνας ήρθε στο τέλος του όταν ο Apollo έστειλε τον Shinsuke στη γωνία face first και πήρε τη νίκη με ένα Angle Slam (;) Τι συμβαίνει με τον Apollo και τα finisher τέλος πάντων...
 

 
- Η Bianca βγήκε για να δηλώσει την απόφαση της στο ποια πρωταθλήτρια θα διαλέξει στην WrestleMania. Πριν πει την απόφαση της την διέκοψε ο Reginald μέχρι που διέκοψε τον Reginald η SmackDown Women's Champion, Sasha Banks (weird). Η Bianca δήλωσε ότι η επιλογή της για τη WrestleMania δεν είναι άλλη φυσικά από τη Sasha Banks.
 

 The Street Profits defeated Sami Zayn & King Corbin
 
Πολύ καλό match. Ακόμα και με τη σχετικά cliche "odd couple" χημεία που έχει ο Zayn με τον Corbin είναι και οι 2 αρκετά καλοί heels, ειδικά ο Sami. Γρήγορο και με σωστούς νικητές οι Street Profits κέρδισαν όταν ο Ford εξουδετέρωσε τον Corbin με ένα Suicide Dive και τον Dawkins στο ring να ξαπλώνει τον Sami ώστε ο Montez να πάρει το pinfall με ένα Springboard Frog Splash. Το κάνει τόσο μα τόσο καλά, μπράβο Ford.

EMBRACE THE VISION!

Ο Seth Rollins βγήκε και ξεκίνησε να βγάλει το λόγο του όταν τον διέκοψε η μουσική του Cesaro και τότε ο Rollins σαν σωστός και τολμηρός άντρας... ζήτησε αμέσως συγγνώμη και αποκάλεσε τον Cesaro αστέρα που απλά δεν μπορεί να πιάσει το "Brass Ring". Πρότεινε να διδάξει τον Cesaro και ότι του δίνει μία βδομάδα να το σκεφτεί. Ο Cesaro απάντησε γρήγορα με ένα Uppercut και ένα φανταστικό swing που ο Seth πούλησε με τη ψυχή του. Great segment.
 

Daniel Bryan vs. Jey Uso ended on a Double Countout
 
Δεν μπορεί να το περίμενα μόνο εγώ έτσι; Πολύ ωραίος αγώνας με αδύναμο τέλος αλλά θα του δώσω λίγο χρόνο για να δω που θα πάει. Ο Uso παρότι έχει καταντήσει λίγο μονότονος παλεύει με τη ψυχή του για τον Tribal Chief και θα κάνει τα πάντα για να τον προστατέψει. Το countout έγινε όταν ο Uso στόχευε το πόδι του Bryan όσο ήταν έξω στο ρινγκ. Όταν επέστρεψαν μετά το τέλος του ματς ο Daniel κλείδωσε τον Jey σε ένα Yes Lock μέχρι που μπήκε ο Roman ο οποίος επίσης κλειδώθηκε σε ένα Yes Lock. Το αριθμητικό προβάδισμα βέβαια δεν ήταν με το μέρος του Bryan όταν ο Jey χτύπησε ένα Superkick μέχρι που ο Roman συνήλθε και με ένα Spear και τη γκιλοτίνα τέλειωσε το show του σηκώνοντας ψηλά το τίτλο του.


0 Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Post a Comment (0)

Νεότερη Παλαιότερη